Atallos1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Οταν κανεις δεκι κλικ στο πορτραιτο σου πανω δεξια σου λεει ολο το name σου Για να κανεις pm/friend κτλ πρεπει να το γραψεις ολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadou Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Αν δεν είσαι σίγουρος για το handle του άλλου υπάρχει εντολή για να το βρεις. "/who character name" αν θυμαμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Πολύ καλό για free, έχει κάποιες πολύ καλές ιδέες που άλλες εταιρίες δεν τις έχουν δει ούτε σε όνειρο. Αν ήταν περισσότερο team based (party/raids εννοώ - δεν ξέρω τι γίνεται end game αν και είπαν θα προσθέσουν διάφορα) και προσπαθούσε να ανταγωνιστεί τα άλλα μεγάλα mmos νομίζω θα είχε κάνει θραύση. Αλλά προφανώς στοχεύει σε άλλο κοινό. Πάντως το συνιστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 From the Shadows και Crypts of Carnage να δείτε από Foundry. Και τα 2 σας πάνε στο πρώτο μέρος quest chain, που συμπληρώνουν σιγά σιγά οι creators. Μου άρεσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dartmed Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ένα ελληνικό video για την οικονομία του παιχνιδιού, το cash shop, το μοντέλο Free 2 Play και τα βασικά που πρέπει να γνωρίζει ο καινούργιος παίκτης, από το MMO Cult GR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Το κατεβάζω κι εγώ... για να δούμε τι λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Έχει τραβήξει βλέμματα το παιχνίδι ως τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Έπαιξα λίγο και μου άρεσε. Πολύς κόσμος που έχει προχωρήσει κιολας. Θα συνεχίσω να παίζω μιας και το βλέπω χαλαρά χωρίς την βιασύνη που πρέπει να έχεις σε mmo. Στον Dragon έφτιαξα control wizard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Όλοι dragon πήγατε; beholder δεν παίζει κανείς; Αν και άκουσα πως θα γίνουν merge οι servers(shards) στο release. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Εγώ τελικά εγκαταστάθηκα στον Mind Flayer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Εντολή για FoV: /gfxSetDefaultFov 70 (default 55) Εντολή για ping: /netgraph 1 Εγώ παίζω με 200 ping περίπου, είναι στην Αμερική ο server απ'ότι διάβασα, εσείς τι ping έχετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 /netgraph 1 ωωωωωωωρεεεεε από το cs1.6 έχω να γράψω αυτή την εντολή!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Το έβαλα και εγώ για κατέβασμα. Άντε να δούμε..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Από το 39άρι skirmish(πολύ aoe), ωραίος ο wizard: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Τα levels πάνε νερό κλασσικά. Αλλά αυτό που βλέπω να με κρατάει είναι τα foundry quests. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα