Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Ειπα να το δω πως ειναι, εκανα εναν cleric, εφτασα lvl4 και με πεταξε για το maintenance. Απο γραφικα και gameplay ειναι ωραιο, αλλα με χαλασε η αναπτυξη χαρακτηρα... Οτι ριχνεις ζαρια για να φτιαξεις τον χαρακτηρα, καποιες διαφορες απο το 3αρι dnd (ειναι βασισμενο στην 4η εκδοση η εχει αλλαξει καποιους απο τους ορους; ), γενικοτερα δεν ειναι αυτο που θα ηθελα απο ενα Dnd game. Το Dungeons and Dragons online απο αυτην την αποψη. Θα συνεχισει να μου δεινει skils κλπ ετοιμα, η απο καποιο level και μετα με αφηνει να χτιζω μονος μου τον χαρακτηρα;
nicoc89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 ναι αλλα στην αρχή χαλάει points μόνο του και δεν σε αφήνει να διαλέξεις πως θα κάνεις το build σου μπορείς να δώσεις κάποιο build για rogue μην τα κάνω σκατά ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) F2P χωρίς να σε χώσει να τα σκάσεις κάπου δεν γίνεται. Edit: Ναι, μπορείς να κάνεις και ανταλλαγή με διαμάντια, αλλά θα προτιμούσα κανονικό in-game currency. Gold δηλαδή. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2013 από GhostRiderLSOV
zeniath Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Το gold είναι άχρηστο, μόνο σε potion & crafting mats το χαλάς
nicoc89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 τελικά πως να βάλω τα skills στο rogue ? δεν θέλω να δώσω 5 euro αργότερα.. χΔ
jim777 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Αν θες να παιξεις το παιχνιδι σωστα χωρις να εισαι ΠΟΛΥ πισω χρειαζεται να δωσεις 45Ε να παρεις 2.000.000 ADs να τελειωνεις. Μετα μπορεις να ευχαριστηθεις το game χωρις να αγχωνεσαι για respects, daily quests κτλ που ειναι λιγο ψιχοφθορα σ αυτα τα games. Προσεξε δε λεω να να αγορασεις items απο AH με αυτά αλλά να τα χρησιμοποιησεις για τα "αργα" κομματια του παιχνιδιου δλδ professions κτλ. Δεν εχω ιδεα απο end-game αλλα αν το αντιμετωπισετε σαν καθαρα f2p θα ταλαιπωρηθειτε και θα αδικησετε τους εαυτους σας και το game που μεχρι lvl40 φαινεται πολυ καλο (μολις γλιτωσα απο το αγχος των daily αρχισα να το ευχαριστιεμαι x4) http://nw-forum.perfectworld.com/showthread.php?191912-Luna-s-TR-Build-Guide Δοκιμασε αυτο εν αναγκη για build.
zeniath Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να αγοράσεις τίποτα. Μόνο αν βαριέσαι και θέλεις να pay2win.
jim777 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Η αν εχεις λεφτα και οχι χρονο. Δηλαδη 18+ Edit: Τεσπα αυτο που θελω να πω επειδη πολλα ειναι time based οπως το να κανεις lvl up τα proffesions μπορεις να γλιτωσεις λιγο AFK TIME. Το βαρετο κομματι δηλαδη.
Str Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 ρε παιδιά, που είναι εκείνη η σελίδα (που πέτυχα κατά λάθος) που μπορείς να δώσεις εντολές για professions από τον browser σου?
Str Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 thnx, και κάτι άλλο, πως κάνεις add Κάποιον φίλο? θέλει μαιλ? αυτό το "character@handle" τι σημαίνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα