Προς το περιεχόμενο

τι ηχεια να παρω?

XxMikexX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και τα Ζ-2300 να παρεις θα μεινεις απολυτα ικανοποιημενος.

Ειναι και η τιμη πιο "προσγειωμενη". ;-)

Καλη φαση τα 2.1/2.0 για μουσικη αλλα για gaming σαν το surround δεν εχει.;)

Δημοσ.

Eιχα 5.1 (οχι τα Ζ-5500), και τα εδωσα για να παρω τα Ζ-2300 (εννοειται πως αμα ειχα τα Ζ-5500 δεν θα τα εδινα με την καμια! :-D). Μπορω να πω πως ειμαι πιο ικανοποιημενος με τα Ζ-2300.

Δημοσ.

αγαπητε φιλε, επειδη εχω τα ιδια ηχεια και εχω αποψη επ'αυτων, θα σου πω οτι κατω των 100€ ειναι πολυ δυσκολο, αν οχι απιθανο, να βρεις καλυτερα 5.1 ηχεια!!!

προφανως τα εβαλες στο πισι σου και ειναι εντελως αρυθμιστα!!

πες μας κατ'αρχην αν εχεις εξωτερικη καρτα ηχου ή τα εχεις συνδεσει στην καρτα ηχου της μητρικης. και ποια μητρικη εχεις (για να δουμε ποια καρτα ηχου εχει).

σαφως αν ψαχνεις ηχο υψηλου επιπεδου, δεν πρεπει να εχεις τρελες απαιτησεις απο τα Χ-540...!!! εκει πας αλλου, ουτε καν στα Ζ-5500!!

μπορεις στο youtube να παρεις μια ιδεα του ηχου των 540.

Δημοσ.
αγαπητε φιλε, επειδη εχω τα ιδια ηχεια και εχω αποψη επ'αυτων, θα σου πω οτι κατω των 100€ ειναι πολυ δυσκολο, αν οχι απιθανο, να βρεις καλυτερα 5.1 ηχεια!!!

προφανως τα εβαλες στο πισι σου και ειναι εντελως αρυθμιστα!!

πες μας κατ'αρχην αν εχεις εξωτερικη καρτα ηχου ή τα εχεις συνδεσει στην καρτα ηχου της μητρικης. και ποια μητρικη εχεις (για να δουμε ποια καρτα ηχου εχει).

σαφως αν ψαχνεις ηχο υψηλου επιπεδου, δεν πρεπει να εχεις τρελες απαιτησεις απο τα Χ-540...!!! εκει πας αλλου, ουτε καν στα Ζ-5500!!

μπορεις στο youtube να παρεις μια ιδεα του ηχου των 540.

το παιδια γραφει για το μπασσο και οχι για τον ηχο(απο οτι καταλαβα)

και εκει τα χ-540 οτι ρυθμιση και να κανεις τα ιδια θα παιζει ;)

Δημοσ.

κοιταξε να δεις, εμενα, το μπασσο του ειδικα, μου υπερεπαρκει! το δουλευω με μιση ενταση σε δωματιο 12-13ΤΜ. ξερω οτι μπορει να καλυψει και αρκετα μεγαλυτερο χωρο.

απο κει και περα, δεν μπορω να ξερω τις απαιτησεις του φιλου μας. αν θελει να ακουει μπασσο οπως ακους στα μεγαλα κλαμπ, τοτε δεν γινεται. πρεπει να παει σε αλλο επιπεδο ηχου και γενικοτερα ηχειων!

εγω θεωρω, ομως, οτι για χωρο σπιτιου, τα Χ-540 ειναι υπερεπαρκεστατα!!

επισης να πω οτι παιζουν εντελως διαφορετικα με τις onboard καρτες ηχου, απο οτι με τις εξωτερικες (σαφως πολυ καλυτερα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...