Προς το περιεχόμενο

τι ηχεια να παρω?

XxMikexX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αγορασει καποια ηχεια τις logitech 5:1. Ο ηχος που βγαζουν ειναι απαισιος.. για να ακουστει το μπασο πρεπει να εχω την ενταση πανω απο το μισο.. τα πισω ηχεια ειναι σαν να μην υπαρχουν και γενικα η κατασταση ειναι χαλια..

Ψαχνω ηχεια που και να ειναι καλα για gaming αλλα ΚΥΡΙΟΣ να εχουν δυνατο και καθαρο μπασο! θελω να μου προτεινεται καλο και αυτο που θελω ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ειναι να βγαζουν ΠΟΛΥ μπασο!!!

Τα ηχεια που εχω ειναι αυτα και ειναι ΧΑΛΙΑ!

Δημοσ.

εχω αγορασει καποια ηχεια τις logitech 5:1. Ο ηχος που βγαζουν ειναι απαισιος.. για να ακουστει το μπασο πρεπει να εχω την ενταση πανω απο το μισο.. τα πισω ηχεια ειναι σαν να μην υπαρχουν και γενικα η κατασταση ειναι χαλια..

Ψαχνω ηχεια που και να ειναι καλα για gaming αλλα ΚΥΡΙΟΣ να εχουν δυνατο και καθαρο μπασο! θελω να μου προτεινεται καλο και αυτο που θελω ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ειναι να βγαζουν ΠΟΛΥ μπασο!!!

Τα ηχεια που εχω ειναι αυτα και ειναι ΧΑΛΙΑ!

Δημοσ.

Αμα δεν σε καλύπτουν τα χ540 από θέμα μπάσου τότε μονο εδώ μπορείς να πας για 5.1 μετα πάμε σε πολύ πολύ ακριβές λυσεις..

Από την άλλη μεριά σε 2.1 λύσεις υπάρχουν αρκετές και καλές!

Πάντως εκτός και αν έχεις τρελές απαιτήσεις μου φένεται πολύ περιεργο που δεν σε καλύπτουν τα 540!! Τσέκαρε λίγο και τις ρυθμίσεις σου στην κάρτα ήχου μπας και είναι εκεί το πρόβλημα!

Δημοσ.

Αμα δεν σε καλύπτουν τα χ540 από θέμα μπάσου τότε μονο εδώ μπορείς να πας για 5.1 μετα πάμε σε πολύ πολύ ακριβές λυσεις..

Πάντως εκτός και αν έχεις τρελές απαιτήσεις μου φένεται πολύ περιεργο που δεν σε καλύπτουν τα 540!! Τσέκαρε λίγο και τις ρυθμίσεις σου στην κάρτα ήχου μπας και είναι εκεί το πρόβλημα!

Δημοσ.

φίλε μου κάτι πρέπει να κάνεις λάθος με το μπάσο.

Έχω τα Z4 Logitech με μικρότερο μπάσο από το δικό σου και τρίζει ολόκληρο το διαμέρισμα (ένα μικρό διαράκι), ακόμη και όταν το έχω στο μισό του μισού.

Μήπως κάτι δεν έχεις ρυθμίσει σωστά;

Δημοσ.

Έχω τα Z4 Logitech με μικρότερο μπάσο από το δικό σου και τρίζει ολόκληρο το διαμέρισμα (ένα μικρό διαράκι), ακόμη και όταν το έχω στο μισό του μισού.

Δημοσ.

ηχεία για pc μη περιμένεις.... κατι το ιδαίτερο να βρείς, καλύτερα σε μια λύση 2.1 ή 2.0 αυτοενισχυόμενα.. αλλά και πάλι..

Δημοσ.

ηχεία για pc μη περιμένεις.... κατι το ιδαίτερο να βρείς, καλύτερα σε μια λύση 2.1 ή 2.0 αυτοενισχυόμενα.. αλλά και πάλι..

Δημοσ.

Δεν ξερω και καλα απο ρυθμισεις... οταν λες να δω της ρυθμισεις της καρτας ηχου φανταζομαι ενοεις να μπω στην καρτελα που λεει "ηχος" και να κανω τις ρυθμισεις απο εκει ετσι?

Τα παλια μου ηχεια που ηταν 2.1 βγαζανε πολυ καλο μπασο... ισος και να φταιει οτι ειναι 5.1 δεν ξερω..

Εχω σκεφτει και το ενδεχομενο να συνδεσω με καποιον τροπο (αν γινεται) ενα subwoofer που εχω απο ενα ηχοσυστημα αλλα δεν ξερω ουτε τι θα καιει ουτε αν τα 800watt του τροφοδοτικου το σηκωσουν...

Δημοσ.

Δεν ξερω και καλα απο ρυθμισεις... οταν λες να δω της ρυθμισεις της καρτας ηχου φανταζομαι ενοεις να μπω στην καρτελα που λεει "ηχος" και να κανω τις ρυθμισεις απο εκει ετσι?

Τα παλια μου ηχεια που ηταν 2.1 βγαζανε πολυ καλο μπασο... ισος και να φταιει οτι ειναι 5.1 δεν ξερω..

Εχω σκεφτει και το ενδεχομενο να συνδεσω με καποιον τροπο (αν γινεται) ενα subwoofer που εχω απο ενα ηχοσυστημα αλλα δεν ξερω ουτε τι θα καιει ουτε αν τα 800watt του τροφοδοτικου το σηκωσουν...

Δημοσ.

Καλυτερα τις πατεντες αστες κατα μερος.Αφου θες πολυ μπασο παρε αυτα:

http://cosmodata.gr/product_b.php?Lang=gr&id=4&cicid=69&cid=41+&mid=40&pid=3059

Το subwoofer ειναι 120 watt rms, θεωρω απιστευτο να μη σου φτασει.

Επισης μπορεις να παιξεις με τις ρυθμισεις του player η της καρτας ηχου αυξανοντας απο εκει το μπασο.Εγω εχω το DFX που τρεχει με το winamp κι εχει επιλογη για ρυθμιση του μπασου με αψογα αποτελεσμα για το αυτι μου.

Δημοσ.

ειχα τα χ-540 και τωρα τα ζ-5500 πανω σε μια x-fi titanium

το μπασσο τον χ-540 ειναι για τα μπαζα πολυ μουφα δεν τριζει τιποτα και σε πολυ ενταση νομιζεις οτι θα φυγει(χωρις πλακα ετσι οπως το εβλεπα ελεγα να οπου νανε θα ξεκολλησει)τα ηχεια ειναι τρομερα για τα λεφτα τους παιζουν αρκετα καλα σε δυναμη

τωρα για τα πισω ηχεια που λες ρυθμιζεις απο την καρτα ηχου να παιξουν τα μπροστινα αριστερο κεντρο δεξι λιγο ποιο χαμηλα για να τα ακους ολα (οπως εκανα με το cmss 3d στην καρτα ηχου) αρχιζει απο το 0-100% στο 50% ειναι να παιζουν ολα κανονικα απλως επειδη εχεις τα πισω ηχεια λογικα ποιο μακρια δεν τα ακους εγω το εβαζα στο 70%

αν παρεις τα ζ-5500

με το woofer θα ξετρελαθεις(ειδικα αν εισαι σαν και εμενα που δεν εχει ακουση καλα συστηματα θα τα παιξεις) βαραει και τρανταζουν τα παντα και ακουει και η καρδια σου (αυτο που εψαχνα :P )

απο ενταση αλλο πραγμα οντως αφτα που γραφουν για την γειτονια ειναι αληθεια

απο ποιοτητα ηχειων ειναι καλη στα ηχεια αλλα νομιζω οχι τοσο καλη οσο το woofer

πχ για την τιμη θα εβαζα 65%για το woofer και 35% για τα ηχεια (μονο αφτα τα δυο οχι ενισχυτες συνδεσεις και τετοια)

ΥΓ αν βρεις πουθενα τα edifier s-750 η 550 παρετα πιστευω οτι ειναι καλυτερα απο τα ζ-5500

---------- Προσθήκη στις 02:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:37 ----------

Καλυτερα τις πατεντες αστες κατα μερος.Αφου θες πολυ μπασο παρε αυτα:

http://cosmodata.gr/product_b.php?Lang=gr&id=4&cicid=69&cid=41+&mid=40&pid=3059

Το subwoofer ειναι 120 watt rms, θεωρω απιστευτο να μη σου φτασει.

Επισης μπορεις να παιξεις με τις ρυθμισεις του player η της καρτας ηχου αυξανοντας απο εκει το μπασο.Εγω εχω το DFX που τρεχει με το winamp κι εχει επιλογη για ρυθμιση του μπασου με αψογα αποτελεσμα για το αυτι μου.

ψαχνει για gaming οποτε δεν θα ηταν καλο να παρει 2.1

Δημοσ.

Ναι αυτο με το gaming μου διεφυγε.Πραγματι για gaming το μπασο των z5500(αλλα και οι πολλες συνδεσεις που διαθετουν) δεν πιανεται.Αν μπορεις να τα αγορασεις καντο γιατι ειναι αυτο ακριβως που ψαχνεις.

Τα edifier που προτεινεις sozz δεν τα εχω ακουσει ποτε, αλλα απο οτι εψαξα καταλαβα οτι πρεπει να ειναι ολιγον δυσευρετα στο ελαντα.

Δημοσ.

ουτε εγω τα εχω ακουσει αλλα λενε οτι ειναι ποιο καλα απο τα ζ-5500

εδω εχω βρει μονο τα 2.1

αυτη ειναι η αντιπροσωπια στην ελλαδα

http://www.dot-media.gr/main.php?cPath=441_477

κατω κατω τα 530-730 ειναι ομως 2.1 :( απο 5.1 δεν τα βλεπω και πολυ καλα αφτα που εχει.

τα 5.1 550 ειναι τα 530(αλλα 5.1) αλλα με woofer των 730 και τα 750 ειναι τα 730(5.1)

http://www.skroutz.gr/c/112/pc-speakers.html?keyphrase=edifier&page=5 οι τιμες για τα 2.1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...