nikraven Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 αυτα παθαινουν οι " παστρικοι". φιλε μου αναγκαστικά έγινα ΄΄παστρικός΄΄ γιατί οι σκόνες είχαν γίνει ενα σώμα μια ψυχή και κρέμονταν σαν σταφύλια και μέσα και έξω απο τα ανεμιστήρια. οπότε για να μην καεί τίποτα και κλαίω πάνω απο του pc το μνήμα είπα να το ξεσκονίσω. που να ξέρω ότι η coolermaster έχει ολόκληρη ιστορία για να κουμπώσει ενα front panel πάνω στο κουτί της. μαθαίνουμε σιγά σιγά.
nikraven Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 αυτα παθαινουν οι " παστρικοι". φιλε μου αναγκαστικά έγινα ΄΄παστρικός΄΄ γιατί οι σκόνες είχαν γίνει ενα σώμα μια ψυχή και κρέμονταν σαν σταφύλια και μέσα και έξω απο τα ανεμιστήρια. οπότε για να μην καεί τίποτα και κλαίω πάνω απο του pc το μνήμα είπα να το ξεσκονίσω. που να ξέρω ότι η coolermaster έχει ολόκληρη ιστορία για να κουμπώσει ενα front panel πάνω στο κουτί της. μαθαίνουμε σιγά σιγά.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Το προβλημα λυθηκε αλλα θα παω ελαφρως off-topic. Τον φυσητηρα απο που τον βρηκες.. Sorry για το off αλλα ψαχνω πολυ καιρο ενα τετοιο μαραφετι..
Till Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Το προβλημα λυθηκε αλλα θα παω ελαφρως off-topic. Τον φυσητηρα απο που τον βρηκες.. Sorry για το off αλλα ψαχνω πολυ καιρο ενα τετοιο μαραφετι.. Εγώ απλά χρησιμοποιώ ένα Air Duster (σπρέι πεπιεσμένου αέρα). Τα έχει 6 ευρώ το Πλαίσιο. Πολλά είναι τα 6 ευρώ για... αέρα, αλλά απο την άλλη πόσο συχνά καθαρίζεις το εσωτερικό του PC σου; Δεν είναι κάτι που το κάνεις κάθε μήνα (εγώ προσωπικά το κάνω 2 φορές το χρόνο, αλλά πάντα έχω ένα Air Duster εύκαιρο για την περίπτωση που γεμίσει το γραφείο σκόνες, ψίχουλα και άλλη σαβούρα, και θέλω να τα εξαφανίσω σε χρόνο dt. Πέφτουν στο πάτωμα βέβαια, αλλά γι΄ αυτό υπάρχουν και οι σκούπες...)
nikraven Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Το προβλημα λυθηκε αλλα θα παω ελαφρως off-topic. Τον φυσητηρα απο που τον βρηκες.. Sorry για το off αλλα ψαχνω πολυ καιρο ενα τετοιο μαραφετι.. φιλε μου αυτο το μαραφέτι που φυσάει αέρα το έχουμε στην δουλειά μου και το δανείζομαι όποτε θέλω να καθαρίσω το pc ,το πληκτρολόγιο,το ταμπλώ του αυτοκινήτου μου κλπ κλπ. Δεν ξέρω απο που μπορείς να αγοράσεις ένα τέτοιο. Ισως κάποιος άλλος απο εδώ μέσα γνωρίζει. Πάντως κάνει καλή δουλειά.
alexb_10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Το προβλημα λυθηκε αλλα θα παω ελαφρως off-topic. Τον φυσητηρα απο που τον βρηκες.. Sorry για το off αλλα ψαχνω πολυ καιρο ενα τετοιο μαραφετι.. Είχα αγοράσει πριν πολύ καιρό ένα τέτοιο απο την Αθηνάς ανάμεσα στο Μοναστηράκι και στην Ομόνοια, πιο κοντά στο Μοναστηράκι σε κάτι μαγαζάκια που πουλάνε διάφορα εργαλεία. Είχε περίπου 20€ αλλά έχει και πιο δυνατα (πιο πολλά βατ --> πιο ακριβα) και έχει βγει σκυλί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.