Προς το περιεχόμενο

MacBook + HDTV + κείμενα + Games

BlackScorpionX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πράγματα απλά και κατευθείαν στο θέμα:

Έχω ένα mbp 15' mid 2009 και επειδή στο σπίτι ΔΕ θέλω να το έχω άλλο στα πόδια μου και επειδή καλώς ή κακώς πολλά πράγματα τα κάνω με το mb (δουλειά μουσική ταινίες παιχνίδια κτλ) σκεφτόμουν αν συνδέσω το mb με hdtv για τα όσα βασικά αναφέρω στον τίτλο και γενικώς αντί να το εχω στα πόδια, να βλέπω την οθόνη στην tv (που δεν έχω ακόμα αλλά κάποια στιγμή).

Να σημειώσω ότι δε με νοιάζει για ήχο από την τηλεόραση, σκέφτομαι να έχω από ηχεία συνδεδεμένα με την υποδοχή στο mb αν και από ότι έιδα σε ένα video γίνεται και αυτό ακόμα και στα πιο παλιά mb.

ερωτήσεις:

1) Πώς φένεται το κείμενο; Είναι οκ να δουλεύεις κείμενα ή θα μου βγουν τα μάτια;

2) Ταινίες φαντάζομαι δεν παίζει πρόβλημα, ε;

3) Games πώς φαίνοται; Υπάρχει lag; Σέρνονται; είναι εφικτό ή κουραστικό;

4) Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω συγκεκριμένα πριν αγοράσω τηλεόραση;

5) Αν η απόσταση είναι περίπου 2 μέτρα απο την tv, πόσες ίντσες πρέπει να είναι η τηλεόραση (μην ξεχνάτε την επεξεργασία κειμένου)

6) Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που πρέπει να προσέξω για τη σύνδεση mb με tv?

Αυτά, αν σκεφτώ και τίποτα άλλο θα ρωτήσω :-D

Δημοσ.

Τα πράγματα απλά και κατευθείαν στο θέμα:

Έχω ένα mbp 15' mid 2009 και επειδή στο σπίτι ΔΕ θέλω να το έχω άλλο στα πόδια μου και επειδή καλώς ή κακώς πολλά πράγματα τα κάνω με το mb (δουλειά μουσική ταινίες παιχνίδια κτλ) σκεφτόμουν αν συνδέσω το mb με hdtv για τα όσα βασικά αναφέρω στον τίτλο και γενικώς αντί να το εχω στα πόδια, να βλέπω την οθόνη στην tv (που δεν έχω ακόμα αλλά κάποια στιγμή).

Να σημειώσω ότι δε με νοιάζει για ήχο από την τηλεόραση, σκέφτομαι να έχω από ηχεία συνδεδεμένα με την υποδοχή στο mb αν και από ότι έιδα σε ένα video γίνεται και αυτό ακόμα και στα πιο παλιά mb.

ερωτήσεις:

1) Πώς φένεται το κείμενο; Είναι οκ να δουλεύεις κείμενα ή θα μου βγουν τα μάτια;

2) Ταινίες φαντάζομαι δεν παίζει πρόβλημα, ε;

3) Games πώς φαίνοται; Υπάρχει lag; Σέρνονται; είναι εφικτό ή κουραστικό;

4) Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω συγκεκριμένα πριν αγοράσω τηλεόραση;

5) Αν η απόσταση είναι περίπου 2 μέτρα απο την tv, πόσες ίντσες πρέπει να είναι η τηλεόραση (μην ξεχνάτε την επεξεργασία κειμένου)

6) Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που πρέπει να προσέξω για τη σύνδεση mb με tv?

Αυτά, αν σκεφτώ και τίποτα άλλο θα ρωτήσω :-D

Δημοσ.

1) Οι τηλεορασεις δεν ενδεικνονται για αναγνωση κειμενου κλπ.

Λιγο το μεγαλο μεγεθος τους, λιγο η οχι τοσο καλη ευκρινεια τους δεν τις καθιστα ιδανικες.

2) Οχι, δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

3) Δεν υπαρχει ιδιαιτερο lag, αλλα το να παιξεις στη native αναλυση της τηλεορασης(1920x1080) θα ειναι λιγο δυσκολο γιατι θελει δυνατο hardware που δεν εχει το λαπτοπ σου.

4) Οχι, απλα να εχει hdmi ,που εχουν ολες .

5) Για θεαση ταινιων , οι 37-42" ειναι ιδανικες στα 2 μετρα.

6) Οχι, απλα θα χρειαστει να παρεις εναν minidisplayport μετατροπεα.

Γενικοτερα, για δουλεια/αναγνωση κειμενου/εφαρμογες γραφειου ειναι προτιμοτερο ενα κανονικο monitor.

Πχ με 228€ παιρνεις την Dell Ultrasharp U2311H 23" που ειναι 23" με ips panel και αναλυση 1920x1080. Κανει μαλιστα και pivot για να διαβαζεις μεγαλα εγγραφα ακομα πιο ανετα.

Οποτε με λιγα λογια, παρε μια τηλεοραση για ταινιες/παιχνιδια, αλλα παρε και ενα monitor για εφαρμογες γραφειου.

Αλλωστε τα 228€ δεν ειναι πολλα.

Ποσα σκεφτοσουν να διαθεσεις για τηλεοραση?

Δημοσ.

1) Οι τηλεορασεις δεν ενδεικνονται για αναγνωση κειμενου κλπ.

Λιγο το μεγαλο μεγεθος τους, λιγο η οχι τοσο καλη ευκρινεια τους δεν τις καθιστα ιδανικες.

2) Οχι, δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

3) Δεν υπαρχει ιδιαιτερο lag, αλλα το να παιξεις στη native αναλυση της τηλεορασης(1920x1080) θα ειναι λιγο δυσκολο γιατι θελει δυνατο hardware που δεν εχει το λαπτοπ σου.

4) Οχι, απλα να εχει hdmi ,που εχουν ολες .

5) Για θεαση ταινιων , οι 37-42" ειναι ιδανικες στα 2 μετρα.

6) Οχι, απλα θα χρειαστει να παρεις εναν minidisplayport μετατροπεα.

Γενικοτερα, για δουλεια/αναγνωση κειμενου/εφαρμογες γραφειου ειναι προτιμοτερο ενα κανονικο monitor.

Πχ με 228€ παιρνεις την Dell Ultrasharp U2311H 23" που ειναι 23" με ips panel και αναλυση 1920x1080. Κανει μαλιστα και pivot για να διαβαζεις μεγαλα εγγραφα ακομα πιο ανετα.

Οποτε με λιγα λογια, παρε μια τηλεοραση για ταινιες/παιχνιδια, αλλα παρε και ενα monitor για εφαρμογες γραφειου.

Αλλωστε τα 228€ δεν ειναι πολλα.

Ποσα σκεφτοσουν να διαθεσεις για τηλεοραση?

Δημοσ.

Απο προσωπική εμπειρία καθώς όλο το καλοκαίρι είχα το 13"MB πάνω σε μια 32" Samsung:

1) Με κείμενα δουλεύεις αλλα όχι όσο άνετα σε οθόνη υπολογιστή λόγο της ευκρείνιας της, τα γράμματα δεν είναι τόσο sharp κλπ.

2) Στις ταινίες δίνει ρέστα, απροβλημάτιστη αναπαραγωγή 1080p.

Σε όλα τ' άλλα όπως ακριβώς τα λέει ο haHa!

Δημοσ.

500-600 ευρά

Καλά δε θα δουλεύω συνέχεια στο σπίτι αλλά αν χρειαστεί για λίγο, να την παλέψω, να βλέπω βρε αδερφέ και να μην ξεκουμπώνω το laptop και να το παίρνω αγκαλιά. Άλλωστε αρκετή δουλειά πέφτει στο γραφείο, ε δε θα βαράω ώρες και στο σπίτι :)

Κάτι πάνω σε αυτό. Αν το συνδέσω η ανάλυση θα είναι αναγκαστικά 1920χ1080 ή μπορώ να κρατήσω αυτή που έχω στο laptop γιατί φαντάζομαι ότι ενδεχομένως να ζοριστεί αρκετά με τα απαιτητικά games και δεν υπάρχει λόγος. Τα 1440χ900 μου φαίνονται μια χαρά. Γίνεται λοιπόν να αφήσω την ίδια ανάλυση ή όχι; Και ποια θα είναι η ποιότητα;

(Είμαι σχεδόν σίγουρος πάντως ότι η κάρτα γραφικών υποστηρίζει 1920χ1080 σε τηλεόραση γιατί το είχα προσέξει πριν το αγοράσω)

Παράγγειλα από το amazon έναν μετατροπέα και μόλις έρθει θα το πάρω και θα πάω σε ένα φίλο να το δοκιμάσω ίσως και σε κάποιο κατάστημα να δω τις διαφορές στην ποιότητα από τηλεόραση σε τηλεόραση.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :)

Δημοσ.

Κάτι πάνω σε αυτό. Αν το συνδέσω η ανάλυση θα είναι αναγκαστικά 1920χ1080 ή μπορώ να κρατήσω αυτή που έχω στο laptop γιατί φαντάζομαι ότι ενδεχομένως να ζοριστεί αρκετά με τα απαιτητικά games και δεν υπάρχει λόγος. Τα 1440χ900 μου φαίνονται μια χαρά. Γίνεται λοιπόν να αφήσω την ίδια ανάλυση ή όχι; Και ποια θα είναι η ποιότητα;

(Είμαι σχεδόν σίγουρος πάντως ότι η κάρτα γραφικών υποστηρίζει 1920χ1080 σε τηλεόραση γιατί το είχα προσέξει πριν το αγοράσω)

Οχι δεν ειναι αναγκαστικα 1920χ1080.

Αλλα στο desktop(δηλαδη οταν δουλευεις εφαρμογες γραφειου κλπ) θα εχεις αυτην την αναλυση, γιατι διαφορετικα η ευκρινεια στα γραμματα παει περιπατο.

Στα παιχνιδια θα επιλεγεις (μεσα απο το μενου των παιχνιδιων) χαμηλοτερη αναλυση για να τρεχει ανετα,πχ 1366x768 ή 1280x720. (οχι 1440x900 γιατι ειναι αναλογιας 16:10 και οχι 16:9 που θα ειναι η τηλεοραση σου)

Στην θεση σου θα κοιταγα να επαιρνα μια panasonic plasma 42" με 500 περιπου ευρω. (ή την Panasonic TX-P42U10E 42" ή την Panasonic TX-P42U20E 42")

Συχνα βγαινει και σε προσφορα απο διαφορα καταστηματα στα 400€ περιπου ευρω.

Αυτην θα την απολαυσεις σε ταινιες/παιχνιδια/θεαση tv(για να βρεις παρομοια χρωματα,αντιθεση, βαθος μαυρου χρωματος,κινηση πρεπει να πας σε LED lcd των 1000€) και με τα χρηματα που περισσευουν θα χτυπαγα ενα κανονικο μονιτορ.

Aν δεν θελεις να δωσεις 230€ για την 23" dell με ips panel, μπορεις να βολευτεις και με καμμια 22" με tn panel και 130€.

Πχ:

http://www.skroutz.gr/s/90665/Philips-220E1SB-22%22.html

http://www.skroutz.gr/s/273762/Samsung-P2250N-5ms-22%22.html

Mε λιγα λογια , θα φροντιζα με 600€ συνολο να επαιρνα την κορυφαια 42" σε αυτα τα χρηματα και ενα monitor για να εχω καλη ευκρινεια για να μην μου βγαινουν τα ματια σε δουλειες γραφειου.

Ειναι πολυ προτιμοτερο απο το να δωσεις 600€ για μια φθηνιαρικη lcd 32-40", που και μικροτερη απο την plasma θα ειναι και μακραν χειροτερες επιδοσεις θα εχει με τραγικο contrast και δεν θα εχεις παρει και κανονικο pc monitor για να μην βγαζεις τα ματια σου.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν λοιπόν...ήρθε το minidisplay port σε hdmi (ύστερα από 3 εβδομάδες αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) και το δοκίμασα σε διάφορες τηλεοράσεις και ξεκινώ τα σχόλια:

Υπενθυμίζω έχω mbp 15''

Το δοκίμασα σε μια sony lcd 32'' που ΔΕΝ ΗΤΑΝ full hd και σε μια samsung lcd 40'' που ήταν Full HD

Λοιπόν και στις 2 φαινόταν μια χαρα, όλα κείμενα, παιχνίδια όλα καλά, ειδικά στη samsung από τα 2 - 2,5 μέτρα όλα ήταν μια χαρά, ανταπόκριση μια χαρά, κανένα πρόβλημα, βασικά όπως τα έβλεπα και στο mbp ειδικά σε mirror display, τότε από το σύνολο της τηλεόρασης εγώ έβλεπα μια ανάλυση 1440χ900 αλλά σαν ανάλυση στην τηλεόραση (δηλαδή στο παραθυράκι που μου έβγαλε στον υπολογιστή για samsung display) είχα επιλέξει την 1080p. Αυτό τι σημαίνει; ότι βλέπω ένα κάδρο στην τηλεόραση με ανάλυση 1440χ900 και ποιότητα HD? (Μπορεί να λέω και χαζομάρες αλλά μη νομίζετε ότι ξέρω και πολλά επί του θέματος!) Πώς μπορώ να το φέρω στα μέτρα της τηλεόρασης να δείχνει 1920χ1080 δηλαδή να καταλαμβάνει όλο το κάδρο; Παίζοντας λίγο με τις αναλύσεις δεν κατάφερα να το φτιάξω έτσι, πάντα το κάδρο ήταν ελαφρώς μικρότερο σε mirror display. Όταν ΔΕΝ ήταν σε mirror display έκοβε λίγο από την εικόνα (κυρίως από την πάνω πλευρά).

Μετά από αυτά, πήγα σε 2 καταστήματα με ηλεκτρονικά (δε λέω ονόματα :Ρ) να δω τιμές κτλ και επειδή εδώ δεν είναι κεντρικά καταστήματα Αθηνών, να βλέπεις 150 τηλεοράσεις στη σειρά, δυστυχώς δε βρήκα μία που να ταιριάζει στις προδιαγραφές μου, δηλαδή μέχρι 700 που να με καλύπτει. (Δε θυμάμαι να βρήκα ΚΑΝ plasma, μόνο lcd)

Αντιθέτως στο internet βρήκα μερικές όπως για παράδειγμα

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157029

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.157032

οι οποίες θεωρώ ότι είναι σε καλές τιμές για αυτά που προσφέρουν. Το θέμα είναι, να αγοράσω από το ιντερνετ χωρίς να τη δω πρώτα; Το φοβάμαι λιγάκι. Πώς θα μου τη στείλουν; Και πώς θα την παραλάβω; Δηλαδή αν την ανοίξω ας πουμε και για τον Χ λόγο δεν ανοίγει / παίζει κτλ, τι θα κάνω μετά, θα μπλέξω σε μια διαδικασία να στέλνω πίσω κτλ κτλ και φυσικά δεν έχω όρεξη.

Από την άλλη δε θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση που δε θα είναι αυτό που θέλω και που θα πληρώσω και πιο πολλά. Μόνο μια LG 42' βρήκα στα 700+ αλλά δεν ξέρω...δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα και δεν ήταν και ανοιχτή για να τη δοκιμάσω.

Εντάξει δεν είναι δα και τα χιλιάδες ευρώ που κινδυνεύουν αλλά δεν τα βρίσκω και κάτω από το μαξιλάρι μου κάθε πρωί :lol: για να μη με νοιάζει.

Για πείτε καμιά γνώμη, έχει αγοράσει κανείς έτσι; Καμιά δοκιμή έχουμε με mbp και hdtv? έτσι να έχουμε να συζητάμε...

Δημοσ.

Οταν εισαι σε mirror display, τοτε η tv παιζει υποχρεωτικα στην αναλυση του φορητου, δηλαδη στα 1440x900.

Η ευκρινεια και οι αναλογιες εχουν παει φυσικα περιπατο.

Μην την βαζεις λοιπον σε mirror, βαλτην σαν extended για να παιζουν στην κανονικη αναλυση τους και να εχουν σωστες αναλογιες και ευκρινεια.

Αν βγαινει η εικονα λιγο εκτος οριου, τοτε πρεπει να παιξεις με το overscan ή με τις ρυθμισεις της tv.

Οσο για τις τηλεορασεις, εγω δεν θα αγοραζα με 600€ lcd.

Το εκανα περυσι δυστυχως και το μετανοιωσα με το που ειδα την panasonic plasma σε σπιτι φιλου, που ενω κοστιζε τα ιδια χρηματα, ειχε εικονα σαν led lcd των 1000+€.

Εγω στην θεση σου θα χτυπαγα αυτην:

Panasonic TX-P42U20E 42"

Δημοσ.

Δυστυχώς (επαρχία γαρ) δε βρήκα plasma να δω / δοκιμάσω. Μπορεί να μην κοίταξα καλά, θα ξαναπάω μια βόλτα αύριο να κάνω το test.

Ψάχνοντας λίγο στο internet σε διάφορα plasma vs lcd σημειώνω μερικά πράγματα που μου έκαναν εντύπωση (άσχετα απο τι και αν θα επιλέξω τελικά)

1. ότι οι plasma έχουν καλύτερη ποιότητα εικόνας γενικά ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και ειδικά το μαύρο χρώμα αποδίδεται μακράν καλύτερα ενώ οι lcd αποδίδουν καλύτερα σε φωτεινό περιβάλλον (σε αντίθεση με τις plasma που αντανακλούν το φως)

2. ότι εάν συνδέσεις το pc με plasma tv ενδεχομένως να αποτυπωθούν (?) οι σταθερές εικόνες που μένουν ακίνητες για αρκετή ώρα όπως εικονίδια στο desktop (εδώ, σχόλιο 4)

και επίσης μια καλή απορία, γιατί δεν κάνουν pc monitors plasma αλλά lcd?

3. από εδώ το 6. λέει ότι: 6. Computers and video games

Most plasma and LCD TVs can double as computer monitors; some even offer a DVI port for optimal video quality. They'll also hook up to a game console without any problems. So which technology is better for these purposes? From a performance standpoint, it's hard to pick a winner, but because of plasma's burn-in risk, LCD is the safer choice for computer work and gaming.

Βέβαια κάποια από αυτά ήταν το 2007...τώρα πλέον όλα αυτά μπορεί να έχουν εξαληφθεί αλλά ίσως και όχι :lol:

Δημοσ.

Α ναι, plasma θα παρεις με την προυποθεση οτι με τα λεφτα που γλυτωσες απο μια ακριβοτερη και χειροτερη lcd θα τα δωσεις για να παρεις ενα 23" pc monitor.

Διαφορετικα ,μην παρεις plasma,δεν κανουν για χρηση pc ως desktop.

Για ταινιες/παιχνιδια ειναι μακραν οι καλυτερες , αλλα δεν ενδεικνονται για χρηση desktop/εφαρμογες γραφειου/αναγνωση κειμενου.(δεν κανουν για σταθερες εικονες)

Η προταση μου λοιπον ειναι μια 42" plasma με 550€ και με αλλα 150-200€ ενα 23" lcd monitor.

Χιλιες φορες προτιμοτερο απο μια lcd 42" των 700€ που υστερει αισθητα σε χρωματα,αντιθεση,μαυρο χρωμα και θα υστερει σημαντικα σε ταινιες-παιχνιδια σε σχεση με την plasma , ενω δεν θα ειναι τοσο καταλληλη για αναγνωση κειμενουν οσο ενα 23" lcd monitor .

Aν τωρα δεν θελεις να παρεις 2 κομματια, παρε οποια lcd σου καθεται καλα στο ματι.

Ετσι κι αλλιως , ολες οι lcd 42" των 700€ μετριοτατες ειναι.

Δημοσ.

Ενδιαφέρον Thread.

Εγώ σκέφτομαι να αγοράσω κάποια στιγμή μία TV περίπου 32" (σκέφτομαι οτι δεν θα ήθελα μεγαλύτερη για να χωράει πάνω από το γραφείο με τον Mac Pro μου).

Γενικά δεν μπορώ να πω οτι προσωπικά βλέπω και πολύ TV ή ταινίες (την έχω να παίζει όμως έτσι για να ακούγεται κάτι ή για να ρίχνω καμιά ματιά όταν είμαι σπίτι),

Επίσης έχω και TV Tuner (Elgato Eye TV Hybrid), και θα με ενδιέφερε να μπορώ να βλέπω πχ. TV στην τηλεόραση σε Full Screen (λόγω του Time Shifting. Πχ. για να μην χάνω χρόνο με τα σκουπίδια της TV, χρησιμοποιώ το Time Shifting για να βλέπω αυτό που θέλω, όταν το θέλω - καθώς επίσης αφήνω τις ειδήσεις να γραφούν στο Time Shifting και τις βλέπω στα γρήγορα εστιάζοντας εκεί που με ενδιαφέρει / είναι πολλές οι ευκολίες του Time Shifting...!!!

Όταν όμως θελήσω να την χρησιμοποιήσω, θέλω να έχω τις παρακάτω δυνατότητες:

1. Να έχει Analog και Digital Tv Tuner, έτσι ώστε να βλέπω και τα αναλογικά και τα ψηφιακά κανάλια Mpeg4.
  2. Να είναι φυσικά όσο το δυνατόν καλύτερη σε εικόνα κλπ και να μην αφήνει Shadows. Να κάνει γρήγορα Zapping...!!! Σιχαίνομαι τις αργές τηλεοράσεις που αργούν πολύ στο Zapping...!!! Looll...!!!
  3. Να μπορώ να παίξω ταινία από τον Mac Pro (Mov, MKV, MTS, Avi, κλπ) (Μην ξεχνάτε οτι έχω και βιντεοκάμερα Canon HD 1080p και ότι γενικώς με ενδιαφέρει το Full HD σαν ανάλυση).
  4. Να μπορώ να παίξω ταινία χωρίς να απασχολώ τον Mac Pro (πχ. να έχει και καμία θύρα για USB Flash Drive ή HDD καθώς και πιθανή υποστήριξη αρχείων με υπότιτλους. Εδώ να αναφέρω οτι δεν είναι και deal breaker η θύρα, διότι μπορώ πάντα με καμιά 50 ευρώ να αγοράσω μία φέτα DivX/DVD που να παίζει όσα ζητάω. Με αυτό τον τρόπο δεν περιορίζομαι στις επιλογές μου για την TV πιστεύω, αλλά εάν υπάρχει η δυνατότητα αυτή, καλώς να υπάρχει).
  5. Να μπορώ να την χρησιμοποιήσω σαν 2ο Monitor για τον Mac (Spaces).
  6. Άν έχει και δυνατότητα Picture in Picture (πχ. να βάλω το TV Tuner στον Mac Pro να παίζει ένα κανάλι και να βλέπω και δεύτερο ταυτόχρονα ή να βλέπω τον Mac Pro Desktop και να παίζει και κανάλι από δίπλα ή να έχω ανεξάρτητα από τον Mac Pro στην TV, δυο κανάλια ταυτόχρονα, κλπ).
  7. Να μπορώ να την στηρίξω σε κάποια ειδική βάση στον τοίχο που να μου δίνει την δυνατότητα να την περιστρέφω (μέχρι 90 μοίρες κάθετα στον τοίχο αν είναι δυνατόν) για να βλέπω και από κάποιο άλλο δωμάτιο την TV αν χρειαστεί (οπότε θα χρειαστώ και ανάλογη βάση στήριξης για τον τοίχο). (το αναφέρω επειδή είδα και τις τιμές των βάσεων στήριξης που τσούζουν λίγο...!!!). Εδώ να πω οτι αν έχετε να προτείνετε και κάποια καλή βάση στήριξης για τον τοίχο θα ήταν καλό.
  8. Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω κάποια στιγμή και ένα 27" μόνιτορ για τον Mac Pro, η παλιά 19" 4:3 οθόνη που έχω τώρα, δεν θα φύγει, θα γίνει το 3o Monitor για τον Mac Pro μου (Spaces), οπότε καταλαβαίνεται τι έχει να γίνει όταν προστεθεί στο γραφείο και το iMac της κοπέλας μου....!!! Χάος...!!!
  9. Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε ένα καλό ηχοσύστημα για τον Mac Pro μου. Αυτή τη στιγμή έχω ένα αρχαίο αλλά καλό Kenwood KA-34 (2 x 35 Watt RMS) σύστημα με "Jamo SL 100" 120W έκαστο στα 8 ohm ηχεία και το έχω μόνο για τον Mac/computer. Ο λόγος που θέλω να το αντικαταστήσω είναι επειδή είναι ογκώδες και δεν έχει και τηλεχειρηστήριο + ότι τα ηχεία είναι τεράστια και δεν ξέρω που να τα βάλω. Θα ήθελα κάτι με εφάμιλλο μπάσο και ποιότητα (ή και καλύτερο) και δεν έχω χρόνο να ψάξω τι παίζει (μέχρι 300-350 ευρώ δίνω γενικώς για το ηχοσύστημα προς το παρόν). Ίσως μία λύση μόνο με ενισχυτή και ηχεία (dolby surround σύστημα - αλήθεια υποστηρίζει surround ο Mac Pro? Αυτά που είναι μόνο για Computer όπως της Creative labs κλπ, κάνουν τίποτα ή είναι μούφες?). Άν υπάρχει κάτι που να με καλύπτει και να έχει και Radio + CD Player, δεκτόν. Αν όχι, δεν με χαλάει και ιδιαίτερα. Το Ηχοσύστημα θα μπορούσε να είναι συνδεδεμένο ΚΑΙ στον Mac PRO αλλά ΚΑΙ στην Τηλεόραση με επιλογή για να μπορώ να αλλάζω το Source In και να έχω ήχο πότε από το ενα Source και πότε από το άλλο...!!!

Κόστος τηλεόρασης--> Γύρω στα 500-800 ευρώ την υπολογίζω (τώρα αν υπάρχει κάτι καλό με άλλη τιμή, θα ήθελα να το ακούσω)...!!! :-).

Θεωρώ τα 1500 ευρώ πολλά λεφτά για μία τηλεόραση (μιας και δεν βλέπω όλη την ώρα τηλεόραση) που στην συνέχεια ίσως αλλαχθεί εκ νέου για μία νέου τύπου 3D τηλεόραση κλπ...!!! Λατρεύω τις LED, αλλά θεωρώ οτι είναι προς το παρόν πανάκριβες, οπότε θα μπορούσα να συμβιβαστώ με μία "Non Led" TV προς το παρόν...!!! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...