benign Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Gio βγαινει εκδοση του prime95 για MacosX να τεσταρες?(Η κατι αντιστοιχο?)
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Τελικά όντως, οι mac δεν είναι για όλους.... Ναι οντως.Επρεπε να μου τον ειχε αφησει ο ιδιοκτητης του δωρακι, να του πεταξω το linuξυδι πανω,να δει προκοπη ......αλητη! Gio βγαινει εκδοση του prime95 για MacosX να τεσταρες?(Η κατι αντιστοιχο?) Δεν εχω ιδεα.Η υποθεση μου ειναι πως λειτουργει κανονικα τωρα,αλλα θα καταριεται την ωρα και την στιγμη που δεχτηκε να παρει πισω το ιδιο μηχανημα,αντι να ζητησει αντικατασταση ο ξαδερφος/ιδιοκτητης του, αν παει και το παραμικρο στραβα. @haHa, Tablet Οι σκεψεις σας εχουν ηδη μεταφερθει στον ιδιοκτητη/cuz,να στε καλα για το feedback boys.
benign Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Παντως εμενα ενα iMac που ειχα αγορασει πριν μερικα χρονια, δεν ηταν καθολου ζεστο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Παντως εμενα ενα iMac που ειχα αγορασει πριν μερικα χρονια, δεν ηταν καθολου ζεστο. Ειδα μετα τα temps με αυτο και πρεπει να ηταν σε νορμαλ καταστασεις(~53 C cpu,καπου στα ιδια η gpu κλπ)αν υπολογισω και το ζεστο-χωρις κλιματισμο διαμερισμα-,οποτε σταματησα να ανησυχω για τις θερμοκρασιες,μαλλον με εξαπατησε το..χερι μου οταν τον επιασα.
Pooky(1) Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Το πίσω μέρος σε iMac ζεσταίνεται κανονικά. Μην σε ανησυχεί αυτό. Συμβουλή μου, σε τέτοιο μηχάνημα που κοστίζει αρκετά, να πάρεις και την επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια, είναι 189 ευρώ για iMac.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.