triggerman Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Ο 27αρης ειναι.O ηχος ακουγεται κανονικα τις περισσοτερες φορες.Μερικες φορες δεν ακουγεται. Τωρα αρχιζει να φαινεται φως.Αρα μερικες φορες ξεπερναει τον αρχικο ελεγχο και μερικες οχι.Υποψιαζομαι(οσο περιεργο κι αν ακουγεται αυτο καθοτι ειναι ολοκαινουριο το μηχανημα) οτι καποιο απο τα parts (μαλλον το καλωδιο που παει απο την οθονη στην μητρικη) δεν κανει καλη επαφη.Εισαι απλα ατυχος.Δεν πειραζει στο καινουριο ολα θα ειναι καλα!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Τωρα αρχιζει να φαινεται φως.Αρα μερικες φορες ξεπερναει τον αρχικο ελεγχο και μερικες οχι. Eιναι που δεν εχω καμια απολυτως εμπειρια απο mac και δεν εχω ιδεα τι σημαινει ο συγκεκριμενος ηχος,θα το χα αναφερει νωριτερα. Υποψιαζομαι(οσο περιεργο κι αν ακουγεται αυτο καθοτι ειναι ολοκαινουριο το μηχανημα) οτι καποιο απο τα parts (μαλλον το καλωδιο που παει απο την οθονη στην μητρικη) δεν κανει καλη επαφη.Εισαι απλα ατυχος.Δεν πειραζει στο καινουριο ολα θα ειναι καλα!!!Μωρε ας ειναι οτι θελει,αρκει να το μαθω και να χει μια λογικη(..ειναι που δεν ειναι δικο μου και ειμαι χαλαρος) Εδω και ωρα μιλαμε με pm με τον msakis01και δοκιμαζω οτι απιθανο (και ασχετο μαλλον)απλα και μονο για να το απορριψω(πχ boot χωρις πληκτρολογιο/ποντικι).Περιμενα και ενα πληκτρολογιο απο pc με usb για να κανω δοκιμη αλλα δεν εκατσε και θα το δοκιμασω αυριο μεσημερι κ αυτο. Βtw τα ευχαριστω που εδωσα πριν,επεκτεινονται και στον msakis01.
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Τωρα αρχιζει να φαινεται φως.Αρα μερικες φορες ξεπερναει τον αρχικο ελεγχο και μερικες οχι. Eιναι που δεν εχω καμια απολυτως εμπειρια απο mac και δεν εχω ιδεα τι σημαινει ο συγκεκριμενος ηχος,θα το χα αναφερει νωριτερα. Υποψιαζομαι(οσο περιεργο κι αν ακουγεται αυτο καθοτι ειναι ολοκαινουριο το μηχανημα) οτι καποιο απο τα parts (μαλλον το καλωδιο που παει απο την οθονη στην μητρικη) δεν κανει καλη επαφη.Εισαι απλα ατυχος.Δεν πειραζει στο καινουριο ολα θα ειναι καλα!!!Μωρε ας ειναι οτι θελει,αρκει να το μαθω και να χει μια λογικη(..ειναι που δεν ειναι δικο μου και ειμαι χαλαρος) Εδω και ωρα μιλαμε με pm με τον msakis01και δοκιμαζω οτι απιθανο (και ασχετο μαλλον)απλα και μονο για να το απορριψω(πχ boot χωρις πληκτρολογιο/ποντικι).Περιμενα και ενα πληκτρολογιο απο pc με usb για να κανω δοκιμη αλλα δεν εκατσε και θα το δοκιμασω αυριο μεσημερι κ αυτο. Βtw τα ευχαριστω που εδωσα πριν,επεκτεινονται και στον msakis01.
Tablet Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Φιλε μου τα MAC ειναι plug 'n play τωρα εαν το ειχες κανα χρονο θα συζητάγαμε για προβλημα εφοσον ειναι ημερων δεν παιρνει καμια συζητηση.. Πες μας του σου ειπαν απο πλαισιο..
Tablet Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Φιλε μου τα MAC ειναι plug 'n play τωρα εαν το ειχες κανα χρονο θα συζητάγαμε για προβλημα εφοσον ειναι ημερων δεν παιρνει καμια συζητηση.. Πες μας του σου ειπαν απο πλαισιο..
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 "Ευτυχως"δεν αναψε ουτε στο πλαισιο αυτη τη φορα(θα χτυπουσα το κεφαλι μου στον τοιχο),πακεταρισμα,αποστολη Αθηνα απ οτι μου ειπαν και λογικα αντικατασταση συμφωνα με τον διευθυντη του καταστηματος.Ειδωμεν.. Ευχαριστω για μια ακομα φορα ολους.
triggerman Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Ελπιζω να τσεκαρες το serial number του ( το δειχνει στην βαση του απο την κατω πλευρα) γιατι αυτοι ειναι ικανοι να σου στειλουν παλι το ιδιο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Ελπιζω να τσεκαρες το serial number του ( το δειχνει στην βαση του απο την κατω πλευρα) γιατι αυτοι ειναι ικανοι να σου στειλουν παλι το ιδιο. Σημειωμενο και επισης υπαρχει και πανω στις αποδειξεις/αντιγραφα που εχω
msakis01 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα επιτέλους βρήκες άκρη,είδες τελικά καμιά φορά η τύχη μας πάει ανάποδα και δεν μπορούμε να χαρούμε ένα καινούργιο πράγμα!. Υπομονή μέχρι την αντικατάσταση λοιπόν....
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Απλα για να κλεισω(?) την ιστορια:Σημερα παρελαβα το ιδιο μηχανημα και εδω και ενα 5ωρο λειτουργει κανονικα(ξαναεβαλα το os απο την αρχη,updates,software κλπ κλπ). Το μηχανημα ειναι ξαναλεω το ιδιο που εδωσα για αντικατασταση...Παραπονιεμαι ή το καταπινω και δεν ασχολουμαι αλλο αφου λειτουργει κανονικα? Επισης μια απορια,ζεσταινεται αρκετα ή μου φαινεται?Δεν ειναι και στο πλεον δροσερο περιβαλλον αυτη τη στιγμη,αλλα το πισω μερος του ζεματαει κανονικα.
haHa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Υπαναχωρηση απο τη συμβαση δεν μπορεις να κανεις? Δεχεται κατι τετοιο το πλαισιο για mac? Να πας δηλαδη και να τους πεις οτι αφου ηταν doa και το επεστρεψα εντος 7 ημερων, θελω τα χρηματα μου πισω. Για τα υπολοιπα προιοντα το δεχεται.
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Υπαναχωρηση απο τη συμβαση δεν μπορεις να κανεις?Δεχεται κατι τετοιο το πλαισιο για mac? Να πας δηλαδη και να τους πεις οτι αφου ηταν doa και το επεστρεψα εντος 7 ημερων, θελω τα χρηματα μου πισω. Για τα υπολοιπα προιοντα το δεχεται. Δεν εχω ιδεα και δεν ξερω αν ο ιδιοκτητης του θα θελει να το δωσει πισω τωρα που δουλευει(θα του το δωσω σε 1-2 μερες,μετα απο δοκιμες daily usage,απλα για να ειμαι σιγουρος πως λειτουργει οκ). Να υποθεσω πως ηυπαναχωρηση ειναι και το πιο φρονιμο που μπορω να κανω για να μην τρεχω και δεν φτανω σε περιπτωση που παει κατι στραβα?
haHa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν εχω ιδεα και δεν ξερω αν ο ιδιοκτητης του θα θελει να το δωσει πισω τωρα που δουλευει(θα του το δωσω σε 1-2 μερες,μετα απο δοκιμες daily usage,απλα για να ειμαι σιγουρος πως λειτουργει οκ).Να υποθεσω πως ηυπαναχωρηση ειναι και το πιο φρονιμο που μπορω να κανω για να μην τρεχω και δεν φτανω σε περιπτωση που παει κατι στραβα? Εγω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο αυτο θα εκανα. Υπαναχωρηση εξαρχης(ή ακομα και τωρα αν το δεχτει το πλαισιο) και επιτοπου αγορα του ιδιου μοντελου απο αλλο καταστημα.(ακομα και απο αλλο πλαισιο) Ετσι δεν θα ειχε μεινει και ο ιδιοκτητης 17 μερες χωρις μηχανημα ενω ειχε πληρωσει και ουτε θα επαιρνε πισω ενα μηχανημα που ειναι επιφοβο να χαλασει.
alexzzz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 [τον ξέρω προσωπικά τον gio με παίρνει να κάνω πλάκα] Τελικά όντως, οι mac δεν είναι για όλους.... [/τον ξέρω προσωπικά τον gio με παίρνει να κάνω πλάκα]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.