tzorako Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Γεια σας, θελω να κανω format στον υπολογ. μου και θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει τροπος να αποθηκευσω τα cookies του firefox ωστε να ειναι ιδιος και με οτι εχω αποθηκευση σε αυτον και μετα το format.
tzorako Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Γεια σας, θελω να κανω format στον υπολογ. μου και θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει τροπος να αποθηκευσω τα cookies του firefox ωστε να ειναι ιδιος και με οτι εχω αποθηκευση σε αυτον και μετα το format.
javavall Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 http://support.mozilla.com/el/kb/Backing+up+your+information Κάτι τέτοιο?
javavall Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 http://support.mozilla.com/el/kb/Backing+up+your+information Κάτι τέτοιο?
tzorako Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 γιατι εχω αποθηκευσει κωδικους και bookmarks
tzorako Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 γιατι εχω αποθηκευσει κωδικους και bookmarks
dinos33 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 γιατι εχω αποθηκευσει κωδικους και bookmarks Άλλο τα cookies και άλλο τα bookmarks
dinos33 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 γιατι εχω αποθηκευσει κωδικους και bookmarks Άλλο τα cookies και άλλο τα bookmarks
damastes Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 για τα bookmarks πήγαινε bookmarks-organise bookmarks - import and backup και διάλεξε export html. Με τον ίδιο τρόπο θα τα ξαναβάλεις με import html Για τα password σου προτείνω το add-on password exporter του firefox. Αφου το βάλεις στα preferences - security θα σου έχει επιλογή για import/export passwords
damastes Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 για τα bookmarks πήγαινε bookmarks-organise bookmarks - import and backup και διάλεξε export html. Με τον ίδιο τρόπο θα τα ξαναβάλεις με import html Για τα password σου προτείνω το add-on password exporter του firefox. Αφου το βάλεις στα preferences - security θα σου έχει επιλογή για import/export passwords
kastel Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Αν και έχει απαντηθεί πολλάκις. Μπορείς να κάνεις backup ολόκληρο το προφίλ σου (bookmarks, cookies, cache, extensions, themes, settings, passwords κ.τ.λ.) και δε χρειάζεσαι κανένα extension ή πρόγραμμα γι' αυτή τη δουλειά. Ανάλογα με το λειτουργικό που έχεις πας: XP: C:\Documents and Settings\<όνομα χρήστη>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\<κάποια γράμματα>.default Vista/7: C:\Users\<όνομα χρήστη>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\<κάποια γράμματα>.default. Linux Ubuntu: /home/<όνομα χρήστη>/.mozilla/firefox/<κάποια γράμματα>.default και αντιγράφεις όλα τα αρχεία και τους φακέλους που θα βρεις εκεί μέσα. Περισσότερες πληροφορίες (όπως το backup των plugins), δες τον οδηγό "Δημιουργία profile & Plugins Backup στο Firefox", από εδώ (Guides>Other Guides).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.