Προς το περιεχόμενο

αποθηκευση cookies

tzorako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θελω να κανω format στον υπολογ. μου και θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει τροπος να αποθηκευσω τα cookies του firefox ωστε να ειναι ιδιος και με οτι εχω αποθηκευση σε αυτον και μετα το format.

Δημοσ.

Γεια σας, θελω να κανω format στον υπολογ. μου και θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει τροπος να αποθηκευσω τα cookies του firefox ωστε να ειναι ιδιος και με οτι εχω αποθηκευση σε αυτον και μετα το format.

Δημοσ.

για τα bookmarks πήγαινε bookmarks-organise bookmarks - import and backup και διάλεξε export html. Με τον ίδιο τρόπο θα τα ξαναβάλεις με import html

Για τα password σου προτείνω το add-on password exporter του firefox. Αφου το βάλεις στα preferences - security θα σου έχει επιλογή για import/export passwords

Δημοσ.

για τα bookmarks πήγαινε bookmarks-organise bookmarks - import and backup και διάλεξε export html. Με τον ίδιο τρόπο θα τα ξαναβάλεις με import html

Για τα password σου προτείνω το add-on password exporter του firefox. Αφου το βάλεις στα preferences - security θα σου έχει επιλογή για import/export passwords

Δημοσ.

Αν και έχει απαντηθεί πολλάκις.

Μπορείς να κάνεις backup ολόκληρο το προφίλ σου (bookmarks, cookies, cache, extensions, themes, settings, passwords κ.τ.λ.) και δε χρειάζεσαι κανένα extension ή πρόγραμμα γι' αυτή τη δουλειά.

Ανάλογα με το λειτουργικό που έχεις πας:

XP:

C:\Documents and Settings\<όνομα χρήστη>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\<κάποια γράμματα>.default

Vista/7:

C:\Users\<όνομα χρήστη>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\<κάποια γράμματα>.default.

Linux Ubuntu:

/home/<όνομα χρήστη>/.mozilla/firefox/<κάποια γράμματα>.default

και αντιγράφεις όλα τα αρχεία και τους φακέλους που θα βρεις εκεί μέσα.

Περισσότερες πληροφορίες (όπως το backup των plugins), δες τον οδηγό "Δημιουργία profile & Plugins Backup στο Firefox", από εδώ (Guides>Other Guides).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...