Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα το άνοιγμα φακέλων

firer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω κάνει μια ανοησία στο pc.ανοιξα ενα φακελο κένο και μετά πήγα στις ρυθμισεις και τις ψαχουλευα και κατάφερα το εξυπνοπούλι δεν ξερω πως.Και τώρα οταν πατάω σε ένα οποιοδηποτε φάκελο για να τον ανοιξω πλιν του Documents να μου ανοίγει το πρόγραμμα VLC media player. για να ανοιξω κανονικα τον φάκελο πρέπει να κάνω δεξί κλικ και μετα να κατέβω κατω και να πατησω εκει που λεει open τι κάνω τώρα

να ανοιγουν ολοι οι φάκελοι όπως παλία εχω windows xp profesional στα αγγλικα.

:rolleyes:

Δημοσ.

έχω κάνει μια ανοησία στο pc.ανοιξα ενα φακελο κένο και μετά πήγα στις ρυθμισεις και τις ψαχουλευα και κατάφερα το εξυπνοπούλι δεν ξερω πως.Και τώρα οταν πατάω σε ένα οποιοδηποτε φάκελο για να τον ανοιξω πλιν του Documents να μου ανοίγει το πρόγραμμα VLC media player. για να ανοιξω κανονικα τον φάκελο πρέπει να κάνω δεξί κλικ και μετα να κατέβω κατω και να πατησω εκει που λεει open τι κάνω τώρα

να ανοιγουν ολοι οι φάκελοι όπως παλία εχω windows xp profesional στα αγγλικα.

:rolleyes:

Δημοσ.

το κατέβασα το αρχειο το εκανα αποσυμπιεση

και οταν τσέκαρα πανω του να το τρέξω

μου έγραψε οτι το έχω είδει αυτο το αρχείο

μέτα έκανα επανεκκινηση τον υπολογιστη

το πρόβλημα όμως δεν λύθηκε

τι να κάνω τώρα?

Δημοσ.

Πήγαινε start menu-> run και γράψε cmd.exe

Όταν ανοίξει το command prompt γράψε τις παρακάτω εντολές όπως ακριβώς τις βλέπεις (γράφεις την πρώτη πατάς enter και το ίδιο στη δεύτερη)

ftype folder=%SystemRoot%\Explorer.exe /idlist,%I,%L

assoc folder=folder

Δημοσ.
Πήγαινε start menu-> run και γράψε cmd.exe

Όταν ανοίξει το command prompt γράψε τις παρακάτω εντολές όπως ακριβώς τις βλέπεις (γράφεις την πρώτη πατάς enter και το ίδιο στη δεύτερη)

ftype folder=%SystemRoot%\Explorer.exe /idlist,%I,%L

assoc folder=folder

έκανα όσα μου είπες αλλα τίποτα το πρόβλημα παραμείνει στέλνω ένα βίντεο για να σας βοηθήσει, στην αρχη δείχνω ποιό είναι το πρόβλημα και στην σύνεχεια τι ένεργειες κάνω για το διορθώσω, και αν παρατηρείται κατι λάθος που κάνω. :rolleyes:

έκανα και επανεκκίνηση τον υπολογιστή αλλα τίποτα :-(

http://www.4shared.com/video/A1C3jyo9/provlima.html

Δημοσ.
Και γιατι δεν κανεις απλα ενα unistalll το VLC ?

έκανα και απεγκατάσταση του προγραμματος αλλα τιποτα

πες μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...