firer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 έχω κάνει μια ανοησία στο pc.ανοιξα ενα φακελο κένο και μετά πήγα στις ρυθμισεις και τις ψαχουλευα και κατάφερα το εξυπνοπούλι δεν ξερω πως.Και τώρα οταν πατάω σε ένα οποιοδηποτε φάκελο για να τον ανοιξω πλιν του Documents να μου ανοίγει το πρόγραμμα VLC media player. για να ανοιξω κανονικα τον φάκελο πρέπει να κάνω δεξί κλικ και μετα να κατέβω κατω και να πατησω εκει που λεει open τι κάνω τώρα να ανοιγουν ολοι οι φάκελοι όπως παλία εχω windows xp profesional στα αγγλικα.
firer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 έχω κάνει μια ανοησία στο pc.ανοιξα ενα φακελο κένο και μετά πήγα στις ρυθμισεις και τις ψαχουλευα και κατάφερα το εξυπνοπούλι δεν ξερω πως.Και τώρα οταν πατάω σε ένα οποιοδηποτε φάκελο για να τον ανοιξω πλιν του Documents να μου ανοίγει το πρόγραμμα VLC media player. για να ανοιξω κανονικα τον φάκελο πρέπει να κάνω δεξί κλικ και μετα να κατέβω κατω και να πατησω εκει που λεει open τι κάνω τώρα να ανοιγουν ολοι οι φάκελοι όπως παλία εχω windows xp profesional στα αγγλικα.
firer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 το κατέβασα αλλα τίποτα πρέπει να κανω κατι συγκεκριμενο?
firer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 το κατέβασα αλλα τίποτα πρέπει να κανω κατι συγκεκριμενο?
antonl Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Όχι, απλά να το τρέξεις και να κάνεις reboot.
antonl Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Όχι, απλά να το τρέξεις και να κάνεις reboot.
firer Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 το κατέβασα το αρχειο το εκανα αποσυμπιεση και οταν τσέκαρα πανω του να το τρέξω μου έγραψε οτι το έχω είδει αυτο το αρχείο μέτα έκανα επανεκκινηση τον υπολογιστη το πρόβλημα όμως δεν λύθηκε τι να κάνω τώρα?
probe Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Πήγαινε start menu-> run και γράψε cmd.exe Όταν ανοίξει το command prompt γράψε τις παρακάτω εντολές όπως ακριβώς τις βλέπεις (γράφεις την πρώτη πατάς enter και το ίδιο στη δεύτερη) ftype folder=%SystemRoot%\Explorer.exe /idlist,%I,%L assoc folder=folder
firer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Πήγαινε start menu-> run και γράψε cmd.exeΌταν ανοίξει το command prompt γράψε τις παρακάτω εντολές όπως ακριβώς τις βλέπεις (γράφεις την πρώτη πατάς enter και το ίδιο στη δεύτερη) ftype folder=%SystemRoot%\Explorer.exe /idlist,%I,%L assoc folder=folder έκανα όσα μου είπες αλλα τίποτα το πρόβλημα παραμείνει στέλνω ένα βίντεο για να σας βοηθήσει, στην αρχη δείχνω ποιό είναι το πρόβλημα και στην σύνεχεια τι ένεργειες κάνω για το διορθώσω, και αν παρατηρείται κατι λάθος που κάνω. έκανα και επανεκκίνηση τον υπολογιστή αλλα τίποτα http://www.4shared.com/video/A1C3jyo9/provlima.html
kajwbtfe Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Και γιατι δεν κανεις απλα ενα unistalll το VLC ?
firer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Και γιατι δεν κανεις απλα ενα unistalll το VLC ? έκανα και απεγκατάσταση του προγραμματος αλλα τιποτα πες μου
teoos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Τρεξε αυτα απο cmd ξεχωριστα ... 1. ftype folder=C:\Windows\Explorer.exe /idlist,%I,%L 2. assoc folder=folder
probe Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Κατέβασε αυτό το script και τρέξτο http://www.dougknox.com/xp/scripts_desc/xp_folder_open.htm Δημιούργησα το πρόβλημα σου στον υπολογιστή μου και το έλυσα με αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.