Προς το περιεχόμενο

Τηλεσκόπιο Vanguard 606

vixos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο carrefour της λεωφόρου Αθηνών (δίπλα στο Σαρακάκη) στον 1ο όροφο στο τμήμα με τα ηλεκτρικά έχουν μείνει μερικά κομμάτια από το παραπάνω τηλεσκόπιο με 19 ευρώ.

Εντάξει το τηλεσκόπιο είναι εντελώς entry level αλλά και τα 19 ευρώ είναι ξεφτίλα. Μέχρι πριν 1 ώρα που πήγα είχε γύρω στα 10 κομμάτια. Εγώ που δεν είμαι γνώστης του είδους ενθουσιάστικα. Google it για να δείτε πόσο τα πουλάνε εδώ.:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο carrefour της λεωφόρου Αθηνών (δίπλα στο Σαρακάκη) στον 1ο όροφο στο τμήμα με τα ηλεκτρικά έχουν μείνει μερικά κομμάτια από το παραπάνω τηλεσκόπιο με 19 ευρώ.

Εντάξει το τηλεσκόπιο είναι εντελώς entry level αλλά και τα 19 ευρώ είναι ξεφτίλα. Μέχρι πριν 1 ώρα που πήγα είχε γύρω στα 10 κομμάτια. Εγώ που δεν είμαι γνώστης του είδους ενθουσιάστικα. Google it για να δείτε πόσο τα πουλάνε εδώ.:-)

Ενδιαφέρουσα προσφορά! Με ψήνει αν και δεν είχα σκοπό να αγόρασω κάτι τέτοιο. Ήθελα όμως τρίποδο. :-D

Στην Ελλάδα το βρήκα 50 ευρώ

http://www.telescopes2binoculars.co.uk/telescopes-c-2/vanguard606-p-216'>http://www.telescopes2binoculars.co.uk/telescopes-c-2/vanguard606-p-216

ενώ στο εξωτερικό πολύ ακριβότερα

http://www.telescopes2binoculars.co.uk/telescopes-c-2/vanguard606-p-216

Θα προσπαθήσω να πάω αύριο. Ελπίζω να βρω διαθεσιμότητα

Όντως δεν υπάρχει κανένα πια.

Πήγα κατά τις 7:00-7:30 με τον πιτσιρικά, αλλά στο ράφι τίποτα.

Μιλώντας με την πωλήτρια, είδα 3 κουτιά πίσω από τον πάγκο.

Τη ρώτησα και μου είπε ότι τα είχε κρατήσει κάποιος τηλεφωνικά από νωρίς.

Χαζέψαμε για λίγο στα ηλεκτρονικά και όντως μετά από κανά 10λεπτο ήρθε ένας τύπος και τα πήρε και τα 3...

....και τα πούλησε στο μαγαζί του για 70 ευρώ πιθανώς :P ή πέσαν πολλά γενέθλια και γιορτές μαζεμένα

Απλά θα 'πρεπε να δίνουν από ένα κομμάτι στον καθένα.

Στις 14 Αυγούστου ήρθα Αθήνα για λίγες ωρες, και πηγαίνοντας στο carrefour για ψώνια , τα είδα, είχε τουλάχιστον 30 κομμάτια, και για να πω την αμαρτία μου πήρα 4 κομμάτια (1 για μένα και 3 για δώρα στα ανήψια). Προχθές που γύρισα σας το είπα αλλά ηταν αργά.:fear:

Το carrefour στον Γερακα εφεραν αυτα τα τηλεσκοπια στην ιδια τιμη περιπου, νομιζω ηταν 1-2€ πιο πανω...

Πριν μιση ωρα περασα για κατι ψωνια και τα ειδα, ειχε αρκετα κομματια (πανω απο 10) πηρα ενα αλλα θα παω και την Δευτερα να παρω αλλα 2 για δωρο!

• Moderators
Ρε παιδιά τίποτα οδηγίες για το πως δουλεύει το μαραφέτι; Εγώ μαυρίλα βλέπω...

Εβγαλες τα καλυμματα των φακων φανταζομαι... Το μεγαλο στον φακο μπροστα και το μικρο καπακι πισω - εκει στη θεση του βαζεις εναν απο τους 3 προσοφθαλμιους φακους που εχει στο κουτακι.

Εχει βιβλιαρακι οδηγιων παντως στη συσκευασια.

(Μην το ψαχνετε ισως πουθενα πλεον στην τιμη που ειχε, το εχουν 29 και 35 αναλογα το καταστημα και αν υπαρχει, συμφωνα με 3-4 καρφουρ που περασα για αλλα ψωνια)

Υποψιν οτι η τιμη των 19 ευρω ηταν απο τελη Ιουλιου (26 Ιουλιου το πηρα και εγω αφου ηταν ξεφτιλα η τιμη-δεν ειχα σκοπο να παρω τηλεσκοπιο)

Ρε παιδιά τίποτα οδηγίες για το πως δουλεύει το μαραφέτι; Εγώ μαυρίλα βλέπω...

Καμμια γειτονισα βλεπεις?

Στα φτηνα τηλεσκοπια ενα απ τα προβληματα ειναι η βαση που δεν ειναι σταθερη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...