nicolle Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Σε διπλανό μαγαζί ο γείτονας μου έχει ασύρματη σύνδεση conn-x με ρουτερ philips με πρωτόκολλο ασφαλέιας WEP. Του ζήτησα τον κωδικό κ μου τον έδωσε. Ενώ ομως εκείνος μπαίνει κανονικά στο ιντερνετ εγώ ενώ μου λεέι ''σύνδεση επιτυχής'' κ στον taskbar ''σύνδεση τοπικά κ ιντερνετ'' δεν μπαίνει καθόλου στο νετ. Το σήμα είναι 4 απο 5 γραμμές. Καποιες φορές μου λεέι σύνδεση μόνο τοπικα. Να σημειώσω οτι για 1 λεπτο περίπου την πρώτη φορά καταφερα κ μπήκα. Η διεύθηνση ip και διακομιστή dns εχει συγκεκριμένες τιμές. Δεν εχω τσεκαρισμένο το αυτόματη αποδοση διεύθηνσης ip και dns, μήπως να το αλλάξω σε αυτόματα??? Η υπαρχει περίπτωση να φταίει κάτι άλλο???? Ευχαριστώ.
nicolle Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Σε διπλανό μαγαζί ο γείτονας μου έχει ασύρματη σύνδεση conn-x με ρουτερ philips με πρωτόκολλο ασφαλέιας WEP. Του ζήτησα τον κωδικό κ μου τον έδωσε. Ενώ ομως εκείνος μπαίνει κανονικά στο ιντερνετ εγώ ενώ μου λεέι ''σύνδεση επιτυχής'' κ στον taskbar ''σύνδεση τοπικά κ ιντερνετ'' δεν μπαίνει καθόλου στο νετ. Το σήμα είναι 4 απο 5 γραμμές. Καποιες φορές μου λεέι σύνδεση μόνο τοπικα. Να σημειώσω οτι για 1 λεπτο περίπου την πρώτη φορά καταφερα κ μπήκα. Η διεύθηνση ip και διακομιστή dns εχει συγκεκριμένες τιμές. Δεν εχω τσεκαρισμένο το αυτόματη αποδοση διεύθηνσης ip και dns, μήπως να το αλλάξω σε αυτόματα??? Η υπαρχει περίπτωση να φταίει κάτι άλλο???? Ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Βάλε τα σε αυτόματο οπωσδήποτε,και μετά βλέπουμε.
TheELF Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Βάλε τα σε αυτόματο οπωσδήποτε,και μετά βλέπουμε.
dinos33 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Ναι, βάλ' το αυτόματο γιατί το Router του γείτονα μπορεί να δίνει local IP του τύπου 192.168.1.x και εσύ να ζητάς μία 192.168.0.x, οπότε να δημιουργείται πρόβλημα
dinos33 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Ναι, βάλ' το αυτόματο γιατί το Router του γείτονα μπορεί να δίνει local IP του τύπου 192.168.1.x και εσύ να ζητάς μία 192.168.0.x, οπότε να δημιουργείται πρόβλημα
nicolle Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Το έβαλα στο αυτόματο αλλα πάλι τίποτα...σύνδεση τοπικά κ ιντερνετ οκ αλλα δεν ανοιγει μοζίλα. Πήρα κ στην τεχνική υποστήριξη conn-x αλλα εκτος του οτι επεσα σε μια ψιλοάσχετη κοπελίτσα ...δεν έγινε τίποτα...μου έδωσε κ συγκεκριμένες ip kai dns αλλα παλι τίποτα. Με την κανονική μου σύνδεση κ με ενα στικάκι wind μπαίνω μια χαρα. στα διαγνωστικά κάτι μου λεει για προβλημα με την dns...αλλα δεν καταλαβαινω ακριβώς..κατι μου λεει οτι εχει να κανει με ip+dns αλλα δεν το κατεχω. Κατι αλλο να κανω?????
nicolle Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Το έβαλα στο αυτόματο αλλα πάλι τίποτα...σύνδεση τοπικά κ ιντερνετ οκ αλλα δεν ανοιγει μοζίλα. Πήρα κ στην τεχνική υποστήριξη conn-x αλλα εκτος του οτι επεσα σε μια ψιλοάσχετη κοπελίτσα ...δεν έγινε τίποτα...μου έδωσε κ συγκεκριμένες ip kai dns αλλα παλι τίποτα. Με την κανονική μου σύνδεση κ με ενα στικάκι wind μπαίνω μια χαρα. στα διαγνωστικά κάτι μου λεει για προβλημα με την dns...αλλα δεν καταλαβαινω ακριβώς..κατι μου λεει οτι εχει να κανει με ip+dns αλλα δεν το κατεχω. Κατι αλλο να κανω?????
TheELF Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 1.Άνοιξε της συνδέσεις δικτύου και σιγουρέψου ότι η σύνδεση γίνεται με τον γείτονα,και όχι με κάποιον άσχετο. 2.Σιγουρέψου ότι κρατάει τον κωδικό,ανέκαθεν τα windows έχουν προβλήματα στο να κρατάνε κωδικούς δικτύου ειδικά εάν δεν είναι professional και πάνω. 3.Δες και της ρυθμίσεις του mozilla ενδέχεται με κάποιο plugin αλλά και γενικά από της ρυθμίσεις του internet options να έχει περασμένο κάποιο proxy που μπερδεύει το όλο σύστημα.
TheELF Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 1.Άνοιξε της συνδέσεις δικτύου και σιγουρέψου ότι η σύνδεση γίνεται με τον γείτονα,και όχι με κάποιον άσχετο. 2.Σιγουρέψου ότι κρατάει τον κωδικό,ανέκαθεν τα windows έχουν προβλήματα στο να κρατάνε κωδικούς δικτύου ειδικά εάν δεν είναι professional και πάνω. 3.Δες και της ρυθμίσεις του mozilla ενδέχεται με κάποιο plugin αλλά και γενικά από της ρυθμίσεις του internet options να έχει περασμένο κάποιο proxy που μπερδεύει το όλο σύστημα.
dinos33 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 1.Άνοιξε της συνδέσεις δικτύου και σιγουρέψου ότι η σύνδεση γίνεται με τον γείτονα,και όχι με κάποιον άσχετο.2.Σιγουρέψου ότι κρατάει τον κωδικό,ανέκαθεν τα windows έχουν προβλήματα στο να κρατάνε κωδικούς δικτύου ειδικά εάν δεν είναι professional και πάνω. 3.Δες και της ρυθμίσεις του mozilla ενδέχεται με κάποιο plugin αλλά και γενικά από της ρυθμίσεις του internet options να έχει περασμένο κάποιο proxy που μπερδεύει το όλο σύστημα. Επίσης, επιβεβαίωσε ότι ο γείτονας μπορεί να μπει στο Internet
dinos33 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 1.Άνοιξε της συνδέσεις δικτύου και σιγουρέψου ότι η σύνδεση γίνεται με τον γείτονα,και όχι με κάποιον άσχετο.2.Σιγουρέψου ότι κρατάει τον κωδικό,ανέκαθεν τα windows έχουν προβλήματα στο να κρατάνε κωδικούς δικτύου ειδικά εάν δεν είναι professional και πάνω. 3.Δες και της ρυθμίσεις του mozilla ενδέχεται με κάποιο plugin αλλά και γενικά από της ρυθμίσεις του internet options να έχει περασμένο κάποιο proxy που μπερδεύει το όλο σύστημα. Επίσης, επιβεβαίωσε ότι ο γείτονας μπορεί να μπει στο Internet
nicolle Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 2.Σιγουρέψου ότι κρατάει τον κωδικό,ανέκαθεν τα windows έχουν προβλήματα στο να κρατάνε κωδικούς δικτύου ειδικά εάν δεν είναι professional και πάνω. 3.Δες και της ρυθμίσεις του mozilla ενδέχεται με κάποιο plugin αλλά και γενικά από της ρυθμίσεις του internet options να έχει περασμένο κάποιο proxy που μπερδεύει το όλο σύστημα. Το κωδικό φυσικά τον κρατάει...εξάλου το έχω δοκιμάσει τόσες φορές που δεν υπάρχει περίπτωση. Με τις ρυθμίσεις του μοζίλα τί ακριβώς εννοείς ? Βοήθησε με δηλαδή συγκεκριμένα τι να δω???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.