Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Mobo,Ram (και Cpu)

barbarian21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι είναι C3; :o

Ειναι το stepping του επεξεργαστη.Βασικα νομιζω οτι μπορεις να το δεις μονο αφου τον αγορασεις,δηλαδη οταν τον δουλεψεις με το cpuz.Κλοκαρουν καλυτερα οι C3 απο τους C2.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι είναι C3; :o

Ειναι το stepping του επεξεργαστη.Βασικα νομιζω οτι μπορεις να το δεις μονο αφου τον αγορασεις,δηλαδη οταν τον δουλεψεις με το cpuz.Κλοκαρουν καλυτερα οι C3 απο τους C2.

Δημοσ.

Αυτός δεν είναι;Αν ναι είναι C2.Να προτιμήσω τον black edition..;

Δημοσ.

Αυτός δεν είναι;Αν ναι είναι C2.Να προτιμήσω τον black edition..;

Δημοσ.

Άμα τον πάρει στα χέρια του (και πριν τον αγοράσει, από κοντά στο κατάστημα ας πούμε) είτε είναι tray είτε box, θα κοιτάξει το stepping να λέει HDZ955FBGMBOX (=C3/125W) αντί για HDZ955FBGIBOX (=C2/140W).

Αυτός ο κωδικός αναγράφεται πάνω στον επεξεργαστή.

Δημοσ.

Kαλημέρα!

Ο tray είναι εξαντλημένος στο pc1..άρα θα πάρω τον black edition.Ψήνομαι να αγοράσω από εξωτερικό.Για παράδειγμα βρήκα αυτές τις Rams σε σχετικά καλή τιμή.Τι λέτε αξίζει;

Δημοσ.
Επειδή η Asus p5b τα έφτυσε τι mobo λέτε να πάρω για τον Core 2 duo E6600 @ 2.4 Ghz;

Επίσης θέλω να μου προτείνετε μνήμες Ram 4GB.Δίνω max για όλα 200 €. :-)

Y.Γ Το pc προορίζετε για χαλαρό o/c.

Eυχαριστώ!

Βασικά σκεφτόμουνα να δώσω μερικά παραπάνω και να πάρω κανέναν amd,αλλά παιίζω games και δεν ξέρω άμα με καλύψει με τα χρήματα που δίνω. :rolleyes:

Αλλη μια Asus που τα εφτυσε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...