DrLo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δεν έχω ιδέα από GPS Το μόνο που έχω ακούσει (και μου έχει μείνει) είναι ότι κάποια έχουν ας πούμε το δικό τους λειτουργικό που τρρέχουν μόνο δικούς τους χάρτες και κάποια που τρέχουν windows που μπορούν να τρέξουν πολλά πράγματα. Αυτό που θέλω είναι : Ένα που να μπορώ να βάλω χάρτες Γαλλίας (στα Αγγλικά) αλλά και της Ελλάδας και γενικά να μπορώ να το "χειρίζομαι" από τον ΗΥ μου Κάποια πρόταση ?
DrLo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δεν έχω ιδέα από GPS Το μόνο που έχω ακούσει (και μου έχει μείνει) είναι ότι κάποια έχουν ας πούμε το δικό τους λειτουργικό που τρρέχουν μόνο δικούς τους χάρτες και κάποια που τρέχουν windows που μπορούν να τρέξουν πολλά πράγματα. Αυτό που θέλω είναι : Ένα που να μπορώ να βάλω χάρτες Γαλλίας (στα Αγγλικά) αλλά και της Ελλάδας και γενικά να μπορώ να το "χειρίζομαι" από τον ΗΥ μου Κάποια πρόταση ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Σε ολα τα gps σχεδον μπορεις να βαλεις οποιο προγραμμα θελεις αλλα δεν ειναι παντα ευκολο αυτο γιατι ορισμενα εχουν καποια κλειδωματα. Οταν λες να το χειριζεσαι απο τον υπολογιστη τι εννοεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.