Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικό για 8800gtx

p07apo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Έχω το εξής σύστημα:

Intel core 2 quad q6600

intel p35 m/b

4gb ddr2 800mhz corsair(2x2gb)

gainward 8800gtx

640gb wd caviar black

Η κάρτα γραφικών μου διαθέτει 2 εισόδους τροφοδοσίας.Χρειάζεται απαραίτητα να πάρω τροφοδοτικό με 2 pci express connectors;Αν χρειάζομαι, με καλύπτει το συγκεκριμένο τροφοδοτικό;LC-POWER LC6550GP2 V2.2 550W SILENT GIANT GREEN POWER. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806263

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Έχω το εξής σύστημα:

Intel core 2 quad q6600

intel p35 m/b

4gb ddr2 800mhz corsair(2x2gb)

gainward 8800gtx

640gb wd caviar black

Η κάρτα γραφικών μου διαθέτει 2 εισόδους τροφοδοσίας.Χρειάζεται απαραίτητα να πάρω τροφοδοτικό με 2 pci express connectors;Αν χρειάζομαι, με καλύπτει το συγκεκριμένο τροφοδοτικό;LC-POWER LC6550GP2 V2.2 550W SILENT GIANT GREEN POWER. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806263

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο απο θεμα watts φτανει και περισευει.

Αν δεν συνδεσεις 2 connectors η καρτα θα λειτουργει μεν, αλλα με χαμηλοτερους χρονισμους, δηλαδη θα ειναι σαν να εχεις ενα αρκετα κατωτερο μοντελο. Τουλαχιστον αυτο συμβαινει σε ενα συστημα που εχω εγω. Επισης λογικα θα υπαρχει T το οποιο θα κανει τον 1 connector ---> 2. Κατι σαν τα Τ που βαζουμε στις μπριζες

Δημοσ.

Το τροφοδοτικο απο θεμα watts φτανει και περισευει.

Αν δεν συνδεσεις 2 connectors η καρτα θα λειτουργει μεν, αλλα με χαμηλοτερους χρονισμους, δηλαδη θα ειναι σαν να εχεις ενα αρκετα κατωτερο μοντελο. Τουλαχιστον αυτο συμβαινει σε ενα συστημα που εχω εγω. Επισης λογικα θα υπαρχει T το οποιο θα κανει τον 1 connector ---> 2. Κατι σαν τα Τ που βαζουμε στις μπριζες

Δημοσ.

Φίλε TS αν το έχεις ήδη το LC - δοκίμασε και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα, αν δεν το έχεις - μην δώσεις τόσα χρήματα για το συγκεκριμένο ;)

Δημοσ.

Φίλε TS αν το έχεις ήδη το LC - δοκίμασε και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα, αν δεν το έχεις - μην δώσεις τόσα χρήματα για το συγκεκριμένο ;)

Δημοσ.

Με συνχγωρήτε αλλα ξέχασα να αναφέρω οτι απλά σκοπέυω να αγοράσω αυτο το τροφοδοτικό:-).Η pci express 6+2 που διαθέτει ταιριάζει με την δεύτερη υποδοχή της κάρτας?Μήπως έχετε να προτείνεται κάποιο καλήτερο τροφοδοτικό σε αυτή την κατηγορία τιμής?Παρεπιπτόντως σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Αυτή την στιγμή έχω ένα παλιό qtec 500w το οποίο προφανώς είναι ακατάλληλο.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...