chrism4111 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Γεια σας .... Λοιπον ας αρχισω.. Mολις εκανα νεα συνδεση στην HOL... Αυτο σημαινει οτι εφυγα απο την forthnet...(και) Αρα απο την Hol μου εστειλαν ενα ρουτερ και συγκεκριμένα το "netfaster wlan(πολυ gay σε εμφάνιση)" και μου εμεινε το παλιο ρουτερ που μου ειχε στειλει ο πρωην παροχος το "Linksys Wag200g". Απο το παλιο ρουτερ ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε σημα και ποιοτητα σηματος. Το νεο ρουτερ που εστειλε η Hol δεν καλυπτει τις αναγκες που καλυπτε το προυγουμενο. Ας πω λιγα πραγματα για την συνδεσιμοτητα.. Το netfaster wlan το εχω συνδεσει με Lan σε ενα α(pc) στο παιδικο δωματιο οπου εκει εχει τηλεφωνικη πριζα.Απο αυτο πρεπει να συνδεθουν ασυρματα ενα netbook και ενα laptop των οποιων οι θεσεις που βρισκονται μεσα στο σπιτι δεν ειναι σταθερες. Επισης θελω να συνδεσω ασυρματα και ενα popcorn-hour a-100(αν με βολεψει το συνδεω και με καλώδιο LAN) που αυτο βρισκετε σε σταθερη θεση στο σαλονι.... Το προβλημα μ ειναι οτι οταν πηγαινω στην κουζινα η στο σαλονι (ειναι ενιαιος χώρος και 8 με 10 μετρα το πολυ απο το ρουτερ) το ιντερνετ και σερνετε και αποσυνδεετε πολλες φορες πραγμα που κατανταει σπαστικο. Η ερωτηση μου ειναι μηπως μπορω να κανω κατι(για ενισχυση του σηματος) και με το αλλο ρουτερ που τωρα καθετε και σκονιζετε σε ενα συρταρι; Αν ναι τι μπορω να κανω και πως. Διαβασα οτι μπορω να συνδεσω ασυρματα 2 ρουτερ με την τεχνολογια WDS πραγμα που το netfaster διαθετει ενω το wag200g δεν νομιζω να εχει... Αυτα !!!!! Ευχαριστώ εκ τω πρωτέρων.
chrism4111 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Γεια σας .... Λοιπον ας αρχισω.. Mολις εκανα νεα συνδεση στην HOL... Αυτο σημαινει οτι εφυγα απο την forthnet...(και) Αρα απο την Hol μου εστειλαν ενα ρουτερ και συγκεκριμένα το "netfaster wlan(πολυ gay σε εμφάνιση)" και μου εμεινε το παλιο ρουτερ που μου ειχε στειλει ο πρωην παροχος το "Linksys Wag200g". Απο το παλιο ρουτερ ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε σημα και ποιοτητα σηματος. Το νεο ρουτερ που εστειλε η Hol δεν καλυπτει τις αναγκες που καλυπτε το προυγουμενο. Ας πω λιγα πραγματα για την συνδεσιμοτητα.. Το netfaster wlan το εχω συνδεσει με Lan σε ενα α(pc) στο παιδικο δωματιο οπου εκει εχει τηλεφωνικη πριζα.Απο αυτο πρεπει να συνδεθουν ασυρματα ενα netbook και ενα laptop των οποιων οι θεσεις που βρισκονται μεσα στο σπιτι δεν ειναι σταθερες. Επισης θελω να συνδεσω ασυρματα και ενα popcorn-hour a-100(αν με βολεψει το συνδεω και με καλώδιο LAN) που αυτο βρισκετε σε σταθερη θεση στο σαλονι.... Το προβλημα μ ειναι οτι οταν πηγαινω στην κουζινα η στο σαλονι (ειναι ενιαιος χώρος και 8 με 10 μετρα το πολυ απο το ρουτερ) το ιντερνετ και σερνετε και αποσυνδεετε πολλες φορες πραγμα που κατανταει σπαστικο. Η ερωτηση μου ειναι μηπως μπορω να κανω κατι(για ενισχυση του σηματος) και με το αλλο ρουτερ που τωρα καθετε και σκονιζετε σε ενα συρταρι; Αν ναι τι μπορω να κανω και πως. Διαβασα οτι μπορω να συνδεσω ασυρματα 2 ρουτερ με την τεχνολογια WDS πραγμα που το netfaster διαθετει ενω το wag200g δεν νομιζω να εχει... Αυτα !!!!! Ευχαριστώ εκ τω πρωτέρων.
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 α.γιατι δεν βαζεις το linksys στην θεση του netfaster?β.δοκιμασε αλλαγη καναλιου στο Netfaster.γ.δεν μπορεις να τα κανεις wireless bridge.το Linksys σιγουρα δεν κanei.οποτε η βαζεις το Linksys η κλεινεις το ασυρματο στο netfaster και βαζεις το linksys να κανει το ασυρματο. πχ netfaster ip 192.168.1.1 και κλεινεις wireless. linksys Ip 192.168.1.200 και κλεινεις dhcp>τα συνδεεις με ethernet και εισαι ready.στο Linksys Μονο το wireless πειραζεις που ηδη το εχεις ετοιμο
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 α.γιατι δεν βαζεις το linksys στην θεση του netfaster?β.δοκιμασε αλλαγη καναλιου στο Netfaster.γ.δεν μπορεις να τα κανεις wireless bridge.το Linksys σιγουρα δεν κanei.οποτε η βαζεις το Linksys η κλεινεις το ασυρματο στο netfaster και βαζεις το linksys να κανει το ασυρματο. πχ netfaster ip 192.168.1.1 και κλεινεις wireless. linksys Ip 192.168.1.200 και κλεινεις dhcp>τα συνδεεις με ethernet και εισαι ready.στο Linksys Μονο το wireless πειραζεις που ηδη το εχεις ετοιμο
chrism4111 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 α.γιατι δεν βαζεις το linksys στην θεση του netfaster?β.δοκιμασε αλλαγη καναλιου στο Netfaster.γ.δεν μπορεις να τα κανεις wireless bridge.το Linksys σιγουρα δεν κanei.οποτε η βαζεις το Linksys η κλεινεις το ασυρματο στο netfaster και βαζεις το linksys να κανει το ασυρματο.πχ netfaster ip 192.168.1.1 και κλεινεις wireless. linksys Ip 192.168.1.200 και κλεινεις dhcp>τα συνδεεις με ethernet και εισαι ready.στο Linksys Μονο το wireless πειραζεις που ηδη το εχεις ετοιμο Αρα κλεινω το dhcp απο το linksys και του αλλαζω την ip απο 192.168.1.1 την κανω 192.168.2.200 και η ip του netfaster μένει σταθερη δηλαδη 192.168.2.1 β.αλλαξα απο 20ΜΗΖ που ηταν η συχνότητα σε 40ΜΗΖ και παιζω στο καναλι 11.απο auto που ηταν και επαιζε στο καναλι 1 αλλα και παλι τιποτα ... Τι θεωρεις καλυτερο να καρφωσω το linksys πανω στο netfaster η να αλλαξω το netfaster και να βαλω το linksys?
chrism4111 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 α.γιατι δεν βαζεις το linksys στην θεση του netfaster?β.δοκιμασε αλλαγη καναλιου στο Netfaster.γ.δεν μπορεις να τα κανεις wireless bridge.το Linksys σιγουρα δεν κanei.οποτε η βαζεις το Linksys η κλεινεις το ασυρματο στο netfaster και βαζεις το linksys να κανει το ασυρματο.πχ netfaster ip 192.168.1.1 και κλεινεις wireless. linksys Ip 192.168.1.200 και κλεινεις dhcp>τα συνδεεις με ethernet και εισαι ready.στο Linksys Μονο το wireless πειραζεις που ηδη το εχεις ετοιμο Αρα κλεινω το dhcp απο το linksys και του αλλαζω την ip απο 192.168.1.1 την κανω 192.168.2.200 και η ip του netfaster μένει σταθερη δηλαδη 192.168.2.1 β.αλλαξα απο 20ΜΗΖ που ηταν η συχνότητα σε 40ΜΗΖ και παιζω στο καναλι 11.απο auto που ηταν και επαιζε στο καναλι 1 αλλα και παλι τιποτα ... Τι θεωρεις καλυτερο να καρφωσω το linksys πανω στο netfaster η να αλλαξω το netfaster και να βαλω το linksys?
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 στο wireless αφου παιζει καλυτερα το linksys θα βαλεις το Linksys να το κανεις.με τον τροπο που σου ειπα δεν χανεις ταχυτητα.απο εκει και περα αν θα το αλλαξεις η οχι εξαρτατε κατα ποσο ειναι σταθερο το Netfaster απενατι στο Linksys.αν το linksys παιζει μια χαρα στεγνα θα εβαζα αυτο.
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 στο wireless αφου παιζει καλυτερα το linksys θα βαλεις το Linksys να το κανεις.με τον τροπο που σου ειπα δεν χανεις ταχυτητα.απο εκει και περα αν θα το αλλαξεις η οχι εξαρτατε κατα ποσο ειναι σταθερο το Netfaster απενατι στο Linksys.αν το linksys παιζει μια χαρα στεγνα θα εβαζα αυτο.
chrism4111 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Παιζει τελεια καρφωμενο στο netfaster !σημα σε ολο το σπιτι τωρα!.... Το εκανα ετσι διωτει παρατηρησα οπως ειπες και εσυ οτι το νετφαστερ μου πηγαινει καλυτερα απο το λινκσυς... Αυτα ευχαριστω
chrism4111 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Παιζει τελεια καρφωμενο στο netfaster !σημα σε ολο το σπιτι τωρα!.... Το εκανα ετσι διωτει παρατηρησα οπως ειπες και εσυ οτι το νετφαστερ μου πηγαινει καλυτερα απο το λινκσυς... Αυτα ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.