Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με υποτιτλους σε Emtec Movie cube N150h

StaPas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά διάβασα αυτό το forum και την πάτησα και αγόρασα αυτή την συσκευή.

Καταρχήν ο χαρακτηρισμός media player είναι απάτη!

Αυτή η συσκευή είναι ένας καθαρός δείκτης DVB-T με ολίγον media player, με την μόνη διαφορά ότι και ο αδελφός μου έχει ένα καθαρά αποκαλούμε δείκτη DVB-T με 37 € (και όχι με 69 € που πήρα από το public) και έχει τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά και σχεδόν το ίδιο menu!

Ξεκινάω:

1) Δεν παίζει ταινίες DVD άρα ξεχάστε τα αντίγραφα των DVD που έχετε κάνει στον σκληρό, πρέπει να τα μετατρέψετε.

2) Και να τα μετατρέψετε σε άλλη μορφή (πχ mp4) δεν θα έχετε υπότιτλους γιατί πολύ απλά δεν υποστηρίζει υπότιτλους sun/idx που έχουν τα DVD. Πρέπει να βρείτε υπότιτλους κειμένου (πχ str) από ιστοσελίδες που για τους Ελληνικούς είναι υπο εξαφάνιση (και μην πει κανένας να τις μετατρέψει με κάποιο πρόγραμμα τύπου SubRip γιατί δεν πάει καλά. Δοκίμασα και πήγα να πάθω αποπληξία).

3)Θα περίμενα για τα λεφτά του να ήταν πιο γρήγορο στην κωδικοποίηση σαν δείκτης DVB-T αλλά για αλλαγή από κανάλι σε κανάλι ήθελε 2-3 δευτερόλεπτα!

4)Τέλος το μηχάνημα έχει αργή ανταπόκριση στο remote control που σημειωτέον είναι ίδιο με εκείνο του αδελφού μου!

Αν θέλετε φθηνό και πραγματικό media player με δείκτη DVB-T δείτε http://www.skroutz.gr/s/417122/Media-Tech-MT4160.html και μην την πατήσετε σαν και εμένα.

(Μα καλά όλοι εδώ μόνο ταινίες από το internet κατεβάζουν, δεν πάει κανένας να πάρει καμία από το Video Club;!)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...