Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στα αρχεία που προσπαθούσα να δω είχα κάνει ενσωμάτωση υπότιτλων με το AVIAddxsubs ενώ μέσα στον φάκελο είχα κρατήσει και το αρχείο srt.

Σε αυτή την περίπτωση δεν έβλεπε ούτε τους ενσωματωμένους υπότιτλους αλλά ούτε και τους εξωτερικούς.

Γειά σου φίλε πήρα και εγώ το emtec αλλά δεν μπορώ να δω τους ελληνικούς υπότιτλους!

Έχω mkv τα οποία έχουν ενσωματωμένους ξένους υπότιτλους και εξωτερικούς ελληνικούς. Δυστυχώς δεν μπορώ να δω τους ελληνικούς με το sub βλέπω μόνο τους ξένους - εσωτερικούς! :shock:

Υπάρχει κάποια λύση; :rolleyes:

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

να ρωτησω και εγω.....

αξιζει τελικα να τον παρω ?

μπορει να γραφει την στιγμη που βλεπω καποια εγγραφη ?

εχει ελληνικο μενου?

Δημοσ.
Γειά σου φίλε πήρα και εγώ το emtec αλλά δεν μπορώ να δω τους ελληνικούς υπότιτλους!

Έχω mkv τα οποία έχουν ενσωματωμένους ξένους υπότιτλους και εξωτερικούς ελληνικούς. Δυστυχώς δεν μπορώ να δω τους ελληνικούς με το sub βλέπω μόνο τους ξένους - εσωτερικούς! :shock:

Υπάρχει κάποια λύση; :rolleyes:

Ευχαριστώ!

Χρησιμοποίησε το MKVmerge GUI (βρες το στο Google) και αφαίρεσε τους ξένους υπότιτλους. Τότε θα δεις τους ελληνικούς. Είναι πολύ εύκολο και δεν πειράζει καθόλου την ποιότητα του αρχείου, επίσης είναι υπόθεση 2-3 λεπτών.

---------- Προσθήκη στις 14:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:27 ----------

να ρωτησω και εγω.....

αξιζει τελικα να τον παρω ?

μπορει να γραφει την στιγμη που βλεπω καποια εγγραφη ?

εχει ελληνικο μενου?

Φίλε,

Όπως έχω πει και παραπάνω:

"για να μην μπερδέψουμε κάποιον πιθανό μελλοντικό αγοραστή θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι:

-> DTS ήχο δεν παίζει σίγουρα (αν και είναι πολύ εύκολη η μετατροπή σε ac3)

-> Στο pvr για να βλέπεις ένα πρόγραμμα και να γράφεις άλλο, θα πρέπει αυτά τα προγράμματα να βρίσκονται στο ίδιο multiplex. Δεν μπορείς π.χ. να βλέπεις ANT1 και να γράφεις MEGA αλλά πχ. μπορείς να βλέπεις SKAI & να γράφεις STAR.

-> Οι υπότιτλοι δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλοι (όχι πως δεν βλέπονται), αν και τους έχω στείλει ένα e-mail για να διορθώσουν το μέγεθος και μου έχουν πει ότι το κοιτάνε

-> Έχοντας το σχεδόν 1 μήνα έχω να πω ότι συνολικά, πρόκειται για εξαιρετικό media player/DVB-T τόσο από πλευράς απόδοσης όσο και από πλευράς τιμής και είμαι αρκετά ικανοποιημένος για το σκοπό που το πήρα"

Και ναι, Ελληνικό μενού έχει

Δημοσ.

Κατέβασα μια ταινία στην οποία δεν είχε ενσωματωμένους τίτλους & κατέβασα απο ένα άλλο σάιτ , τους ενσωμάτωσα ,αλλά το θέμα είναι ότι στο windows media player δεν μου παίζει η ταινία με τους υπότιτλους , αλλά και ούτε στο dvd player , στο μόνο που μου το παίζει είναι στο vlc , που μου πρότειναν να κατεβάσω.

Δημοσ.

Χρησιμοποίησε το MKVmerge GUI (βρες το στο Google) και αφαίρεσε τους ξένους υπότιτλους. Τότε θα δεις τους ελληνικούς. Είναι πολύ εύκολο και δεν πειράζει καθόλου την ποιότητα του αρχείου, επίσης είναι υπόθεση 2-3 λεπτών.

---------- Προσθήκη στις 14:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:27 ----------

Ευχαριστώ για την πληροφορία! θα το δοκιμάσω! :-)

Να είσαι πάντα καλά για την βοήθεια που μου έδωσες. :-D

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Ελπίζω καταρχήν να δει κάποιος το μήνυμα μετά από τόσο καιρό. Ενδιαφέρομαι κι εγώ για τον συγκεκριμένο player απλά με ανησυχεί αυτό που αναφέρθηκε περί μικρών υπότιτλων. Αυτό λογικά δε πάει αναλογικά με το μέγεθος της οθόνης? Εγώ για παράδειγμα έχω 37άρα TV και η όραση μου είναι αρκετά καλή! Θα είναι ευδιάκριτοι? Αν μπορεί κάποιος κάτοχος του player να περάσει κάποια foto της TV του όπου να φαίνονται οι υπότιτλοι του Emtec? Αν δεν είναι κόπος φυσικά. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Ελπίζω καταρχήν να δει κάποιος το μήνυμα μετά από τόσο καιρό. Ενδιαφέρομαι κι εγώ για τον συγκεκριμένο player απλά με ανησυχεί αυτό που αναφέρθηκε περί μικρών υπότιτλων. Αυτό λογικά δε πάει αναλογικά με το μέγεθος της οθόνης? Εγώ για παράδειγμα έχω 37άρα TV και η όραση μου είναι αρκετά καλή! Θα είναι ευδιάκριτοι? Αν μπορεί κάποιος κάτοχος του player να περάσει κάποια foto της TV του όπου να φαίνονται οι υπότιτλοι του Emtec? Αν δεν είναι κόπος φυσικά. Ευχαριστώ.

Ευδιάκριτοι είναι αλλά θα μπορούσαν να είναι μεγαλύτεροι,

Δες τη photo και διάβασε το επόμενο

post-203232-0-91283300-1292016469_thumb.jpg

Δημοσ.

Έχω στα χέρια μου ένα beta update για τους υπότιτλους (αφού μου έφυγε ο τάκος να βγάλω άκρη με την EMTEC στο web).

Δες ότι εδώ φαίνονται λίγο πιο μεγάλοι (είναι ΠΟΛΥ καλύτερα, απλώς κόβει τις ουρές στα μ,ρ,φ,χ,ψ κλπ).

Τους έχω πει να το διορθώσουν αλλά ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση, αν και δεν είναι τόσο πρόβλημα: στο beta φαίνονται πιο μεγάλοι χωρίς τις γνωστές υπερβολές των ελληνικών καναλιών & σχετικά χαμηλά στην οθόνη ώστε να μην κρύβει την εικόνα.

post-203232-0-03079700-1292016765_thumb.jpg

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και την εξυπηρέτησή σας. Υποθέτω πως αυτό στην εικόνα είναι το μεγαλύτερο μέγεθος? Μια χαρά είναι, νόμιζα πως θα ήταν πολύ μικρότεροι. Βασικά είμαι μεταξύ του Emtec και του Lemm HDVB T-200. Έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά πάνω κάτω αλλά ο τελευταίος δε μου γεμίζει και πολύ το μάτι. Τον Emtec κατά τα άλλα τον προτείνετε ανεπιφύλακτα? SOS για μένα είναι να αναγνωρίζει δίσκους NTFS και να τρέχει mkv. Και κάτι άλλο. Όταν γράφει πως αναπαράγει αρχεία ανάλυσης 1080i, σημαίνει πως τα 1080p δε τα τρέχει καθόλου ή τα τρέχει ελαττωματικά? Ευχαριστώ και πάλι.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το ΟΕΜ προϊόν 5100 HD DVB-T TDT Receptor + USB Multi Media Player + USB PVR Το αναγνωρίζετε όλοι με την ετικέτα της Emtec, ως Emtec Movie cube N150h.

n150h.jpgHD-DVB-T.jpg

Σε διερευνητική μου επίσκεψη σε πολυκατάστημα ηλεκτρονικών για αναζήτηση ψηφιακού δέκτη και έχοντας υπόψη μου το Emtec Movie cube N150h και τα χαρακτηριστικά του έπεσα πάνω στο Vision DVB 5100HD που όπως διαπιστώνει κανείς πρόκειται για το ίδιο ΟΕΜ προϊόν με διαφορετική ετικέτα. Στα 49 € θεώρησα πως, είχε δεν είχε το ίδιο λογισμικό με το Emtec, και μόνο ως ψηφιακός δέκτης υψηλής ευκρίνειας, άξιζε τα χρήματα του. Έτσι προχώρησα στην αγορά του. Με το άνοιγμα της συσκευασίας διαπίστωσα ότι το τηλεχειριστήριο του Vision είναι το ίδιο μοντέλο με αυτό που εμφανίζεται στο ενημερωτικό υλικό του Emtec με μόνη διαφορά ότι τα κάτω μικρά γκρι κουμπιά έχουν διαφορετικές ενδείξεις για τη λειτουργία τους. Τα μενού τόσο από δομή όσο και από σχεδιασμό είναι πανομοιότυπα με μόνη διαφοροποίηση το χρώμα στο φόντο που στο Emtec εμφανίζεται μαύρο - πολύ σκούρο γκρι και στο Vision ανοιχτό μπλέ. Φυσικά η προβολή έναρξης της συσκευής στο Vision γράφει στο μπλε φόντο DVB-T ενώ στο Emtec εμφανίζεται το όνομα του μοντέλου κτλ. Στις πληροφορίες του συστήματος η αναφορά αναγράφει:

Μοντέλο: HD/H264/DVB-T

Έκδοση Λογισμικού: 20100330-1.1.9

Έκδοση Υλικού: 57828.L1.5007.V0.2

Οι συσκευές της Emtec τι στοιχεία αναφέρουν;

Προφανώς αυτό που με απασχολεί είναι να κάνω την αναβάθμιση του λογισμικού του Vision με την τελευταία έκδοση του λογισμικού του Emtec ή όχι. Προφανώς η εγγύηση πάει περίπατο… σε τέτοιο ενδεχόμενο.

Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς αυτή την αναβάθμιση;

Για το Vision DVB 5100HD έχω ανοίξει νέο θέμα: "Vision DVB 5100HD" DVB-T + Media Player (Emtec Movie cube N150h)

Ευχαριστώ.

Διευκρίνιση: Δεν διαθέτω το Emtec Movie cube N150h. Οι συγκρίσεις γίνονται με βάση το φυλλάδιο προώθησης και το εγχειρίδιο λειτουργίας.

Εικόνες του Vision DVB 5100HD:

post-213084-0-30454300-1295446691_thumb.jpg post-213084-0-89886800-1295446700_thumb.jpg

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Φίλε,

"για να μην μπερδέψουμε κάποιον πιθανό μελλοντικό αγοραστή θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι:

-> Στο pvr για να βλέπεις ένα πρόγραμμα και να γράφεις άλλο, θα πρέπει αυτά τα προγράμματα να βρίσκονται στο ίδιο multiplex. Δεν μπορείς π.χ. να βλέπεις ANT1 και να γράφεις MEGA αλλά πχ. μπορείς να βλέπεις SKAI & να γράφεις STAR.

-> Οι υπότιτλοι δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλοι (όχι πως δεν βλέπονται), αν και τους έχω στείλει ένα e-mail για να διορθώσουν το μέγεθος και μου έχουν πει ότι το κοιτάνε

-> Έχοντας το σχεδόν 1 μήνα έχω να πω ότι συνολικά, πρόκειται για εξαιρετικό media player/DVB-T τόσο από πλευράς απόδοσης όσο και από πλευράς τιμής και είμαι αρκετά ικανοποιημένος για το σκοπό που το πήρα"

ΛΑΘΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

.................................................................................................................................

μπορεις να βλεπεις οποιοδηποτε καναλι ενω γραφεις ενα αλλο με τον εξης τροπο

1.......ενω γραφεις ενα καναλι

2.......πατας το πληκτρο πανω η κατω διαλεγοντας το καναλι που θελεις να δης και εαν σου βγαλη επιγραφη "record" τοτε

3....... ΜΕ 4 ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ

1...πατας το πληκτρο οκ και ανοιγει ενα παραθυρο διαλεγεις το καναλι που θελεις

2....ΠΑΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ "VOL"KAI SE PAEI SE MIA ALLH SELIDA

3....ΞΑΝΑ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΛΗΚΤΡΟ

4....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΚ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΩ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ

Δημοσ.

Φίλε,

μπορεις να βλεπεις οποιοδηποτε καναλι ενω γραφεις ενα αλλο με τον εξης τροπο

1.......ενω γραφεις ενα καναλι

2.......πατας το πληκτρο πανω η κατω διαλεγοντας το καναλι που θελεις να δης και εαν σου βγαλη επιγραφη "record" τοτε

3....... ΜΕ 4 ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ

1...πατας το πληκτρο οκ και ανοιγει ενα παραθυρο διαλεγεις το καναλι που θελεις

2....ΠΑΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ "VOL"KAI SE PAEI SE MIA ALLH SELIDA

3....ΞΑΝΑ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΛΗΚΤΡΟ

4....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΚ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΑΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΩ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

ρε πεδια πιρα κεγω το μιχανιμα,δεν τοχο δοκιμασι για ολα,αλα εχω ενα προβλιμα, εβαλα μια τενια με usb χορισ ενσοματομενους υποτιτλους και μου βγαζι κινεζικα γραματα,και τα εχω ρυθμισι ολα σοστα,κσερι κανεις τι πεζει??

Δημοσ.

ρε πεδια πιρα κεγω το μιχανιμα,δεν τοχο δοκιμασι για ολα,αλα εχω ενα προβλιμα, εβαλα μια τενια με usb χορισ ενσοματομενους υποτιτλους και μου βγαζι κινεζικα γραματα,και τα εχω ρυθμισι ολα σοστα,κσερι κανεις τι πεζει??

:confused: :confused: :confused: Φίλε μου υπάρχουν και τα λεξικά έλεος.

Δημοσ.

:confused: :confused: :confused: Φίλε μου υπάρχουν και τα λεξικά έλεος.

sorry ρε μεγαλε αλα δεν τα παω καλα με τα εληνικα στο γραπσιμο αν αφτο ενοοις!!για το προβλιμα που ροτισα δεν μου ιπεσ τιποτα,αφτο θελω να μαθω τα εληνικα θελουν χρονο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...