Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομιζω να εχω βαλει καμμια ρυθμιση. Θα δω το απογευμα και αν ανακαλυψω κατι ιδιατερο θα ποσταρω!!!! Θα κατεβασω το THE GHOST WRITER 2010 720P BLURAY X264-AMIABLE να δω αν ακουγεται!!!!

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Δεν νομιζω να εχω βαλει καμμια ρυθμιση. Θα δω το απογευμα και αν ανακαλυψω κατι ιδιατερο θα ποσταρω!!!! Θα κατεβασω το THE GHOST WRITER 2010 720P BLURAY X264-AMIABLE να δω αν ακουγεται!!!!

Φίλε StaPas έχεις κανα νέο;

Εγώ δοκίμασα το αρχείο που λες (Killers.2010.Bluray.720p.DTS.x264-CHD.mkv) και δεν το ακούω και πάλι...

Δημοσ.

Λοιπόν τυχαίο ή όχι δεν ξερω κοιτα να δεις τι ανακαλυψα. Στο τηλεκοντρολ εχει ενα κουμπι που λεει audio. Ενω ξεκινησε η ταινια οταν το πατησα εβγαλε πανω αριστερα ενα εικονιδιο που λεει 1/2 στο οποιο δεν ακουγεται ο ηχος οταν το ξαναπατησεις λεει 2/2 και με αυτο ακουγεται ο ηχος. Το δοκιμασα και στο Killers.2010.Bluray.720p.DTS.x264-CHD.mkv και στο Rome.S01.720p.BluRay.DTS.x264-CtrlHD.

Δημοσ.
Ενω ξεκινησε η ταινια οταν το πατησα εβγαλε πανω αριστερα ενα εικονιδιο που λεει 1/2 στο οποιο δεν ακουγεται ο ηχος οταν το ξαναπατησεις λεει 2/2 και με αυτο ακουγεται ο ηχος.

Αυτό συμβαίνει γιατί μέσα στα συγκεκριμένα mkv αρχεία υπάρχουν 2 διαφορετικές κωδικοποιήσεις όσον αφορά τον ήχο και πατώντας το κουμπί audio επιλέγεις ή την μια ή την άλλη.Μπορεί η μια πχ να είναι η AAC και η άλλη η DTS και ο συγκεκριμένος player να μην μπορεί να κάνει σωστά την αποκωδικοποίηση στην μια από τις 2.

Στον δικό μου media player (eGreeat M34A) έχει το τηλεκοντρόλ το ίδιο κουμπί audio που κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά.

Πχ στο Ice Age 720p που έχω κατεβάσει έχει 2 audio κωδικοποιήσεις ενσωματωμένες στο mkv αρχείο.Η μια είναι ο αγγλικός ήχος και η άλλη κωδικοποίηση είναι ο ελληνικός

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ναι και τα παιζει μια χαρα!!! Λοιπον το μηχανημα ειναι πολυ καλο! Καταρχην βλεπω ολα τα ψηφιακα καναλια.. μεγαλη διαφορα!!! αν και τωρα τελευταια εχασα της ερτ. δεν ξερω γιατι... Το εχω συνδεμενο με σκαρτ σε παλια τηλ και εχει πολυ καλη ποιοτητα ηχου και εικονας, διαλεγεις αναλυση και διασταση, εχει και hdmi για οποιον ενδιαφερεται. εχει και δευτερο σκαρτ για συνδεση με dvd. Οσον αφορα το usb που διαθετει θα ελεγα οτι ειναι συμβατο με οτι σκηρο ή στικ και να εβαλα. Απο εξωτερικο σκληρο χωρις εξωτερικη τροφοδοσια 250gb μεχρι και 1,5tb με εξωτερικη. Απο φλασακια δοκιμασα μεχρι 8 gb και ολα αναπαράγονταν μια χαρα!!! Παιζει ολα τα avi και mkv με ελληνικους υποτιτλους εξωτερικους και μη επισης παιζει καποια wmv και ενοειται jpeg, mp3. Οσον αφορα το pvr εχει δυνατοτητα να βλεπεις αλλο προγραμμα και να γραφεις αλλο. εχει προγραμματισμο μεσω του ηλεκτρονικου οδηγου των καναλιων. Εχει timer για να κλεινει η τηλεοραση. Αυτα .... για 89 ευρω αξιζει πολυ!!! ( αν υπολογισεις το κοστος ενος απλου αποκωδικοποιητη, συν τα dvd που εκαιγα για σειρες και ταινιες, εχω κανει αποσβεση ηδη!!!) Το πουλανε και τα praktiker απο οτι ειδα. Φιλε screamer οι ρυθμισεις για υποτιτλους βρισκονται στο μενου usb, διαμορφωση πολυμεσων, ταινιας!

Φίλε StaPas,

Ήταν χρήσιμες οι πληροφορίες σου και σε ευχαριστώ, αλλά για να μην μπερδέψουμε κάποιον πιθανό μελλοντικό αγοραστή θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι:

-> DTS ήχο δεν παίζει σίγουρα (αν και είναι πολύ εύκολη η μετατροπή σε ac3)

-> Στο pvr για να βλέπεις ένα πρόγραμμα και να γράφεις άλλο, θα πρέπει αυτά τα προγράμματα να βρίσκονται στο ίδιο multiplex. Δεν μπορείς π.χ. να βλέπεις ANT1 και να γράφεις MEGA αλλά πχ. μπορείς να βλέπεις SKAI & να γράφεις STAR.

-> Οι υπότιτλοι δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλοι (όχι πως δεν βλέπονται), αν και τους έχω στείλει ένα e-mail για να διορθώσουν το μέγεθος και μου έχουν πει ότι το κοιτάνε

-> Έχοντας το σχεδόν 1 μήνα έχω να πω ότι συνολικά, πρόκειται για εξαιρετικό media player/DVB-T τόσο από πλευράς απόδοσης όσο και από πλευράς τιμής και είμαι αρκετά ικανοποιημένος για το σκοπό που το πήρα

Δημοσ.
Ναι και τα παιζει μια χαρα!!! Λοιπον το μηχανημα ειναι πολυ καλο! Καταρχην βλεπω ολα τα ψηφιακα καναλια.. μεγαλη διαφορα!!! αν και τωρα τελευταια εχασα της ερτ. δεν ξερω γιατι... Το εχω συνδεμενο με σκαρτ σε παλια τηλ και εχει πολυ καλη ποιοτητα ηχου και εικονας, διαλεγεις αναλυση και διασταση, εχει και hdmi για οποιον ενδιαφερεται. εχει και δευτερο σκαρτ για συνδεση με dvd. Οσον αφορα το usb που διαθετει θα ελεγα οτι ειναι συμβατο με οτι σκηρο ή στικ και να εβαλα. Απο εξωτερικο σκληρο χωρις εξωτερικη τροφοδοσια 250gb μεχρι και 1,5tb με εξωτερικη. Απο φλασακια δοκιμασα μεχρι 8 gb και ολα αναπαράγονταν μια χαρα!!! Παιζει ολα τα avi και mkv με ελληνικους υποτιτλους εξωτερικους και μη επισης παιζει καποια wmv και ενοειται jpeg, mp3. Οσον αφορα το pvr εχει δυνατοτητα να βλεπεις αλλο προγραμμα και να γραφεις αλλο. εχει προγραμματισμο μεσω του ηλεκτρονικου οδηγου των καναλιων. Εχει timer για να κλεινει η τηλεοραση. Αυτα .... για 89 ευρω αξιζει πολυ!!! ( αν υπολογισεις το κοστος ενος απλου αποκωδικοποιητη, συν τα dvd που εκαιγα για σειρες και ταινιες, εχω κανει αποσβεση ηδη!!!) Το πουλανε και τα praktiker απο οτι ειδα. Φιλε screamer οι ρυθμισεις για υποτιτλους βρισκονται στο μενου usb, διαμορφωση πολυμεσων, ταινιας!

Φίλε StaPas,

Ήταν χρήσιμες οι πληροφορίες σου και σε ευχαριστώ, αλλά για να μην μπερδέψουμε κάποιον πιθανό μελλοντικό αγοραστή θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι:

-> DTS ήχο δεν παίζει σίγουρα (αν και είναι πολύ εύκολη η μετατροπή σε ac3)

-> Στο pvr για να βλέπεις ένα πρόγραμμα και να γράφεις άλλο, θα πρέπει αυτά τα προγράμματα να βρίσκονται στο ίδιο multiplex. Δεν μπορείς π.χ. να βλέπεις ANT1 και να γράφεις MEGA αλλά πχ. μπορείς να βλέπεις SKAI & να γράφεις STAR.

-> Οι υπότιτλοι δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλοι (όχι πως δεν βλέπονται), αν και τους έχω στείλει ένα e-mail για να διορθώσουν το μέγεθος και μου έχουν πει ότι το κοιτάνε

-> Έχοντας το σχεδόν 1 μήνα έχω να πω ότι συνολικά, πρόκειται για εξαιρετικό media player/DVB-T τόσο από πλευράς απόδοσης όσο και από πλευράς τιμής και είμαι αρκετά ικανοποιημένος για το σκοπό που το πήρα

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θα ήθελα την βοήθεια σας , αγόρασα τον αποκωδικοποιητη Emtec movie cube N150H και όσο και αν έχω προσπαθήσει δεν μπορώ να δω εξωτερικούς υπότιτλους σε avi αρχεία.

Οι υπότιτλοι που έχω προσπαθήσει να δω είναι srt , sub , ssa και παρόλο που έχουν το ίδιο όνομα με την ταινία δεν τους εμφανίζει ( δεν βλέπει καν τα αρχεία στον δίσκο ).

Αν κάποιος έχει καταφέρει να δει εξωτερικούς υπότιτλους σε αρχεία avi παρακαλώ όπως με ενημερώσει για τις ρυθμίσεις του έκανε.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλησπέρα

Θα ήθελα την βοήθεια σας , αγόρασα τον αποκωδικοποιητη Emtec movie cube N150H και όσο και αν έχω προσπαθήσει δεν μπορώ να δω εξωτερικούς υπότιτλους σε avi αρχεία.

Οι υπότιτλοι που έχω προσπαθήσει να δω είναι srt , sub , ssa και παρόλο που έχουν το ίδιο όνομα με την ταινία δεν τους εμφανίζει ( δεν βλέπει καν τα αρχεία στον δίσκο ).

Αν κάποιος έχει καταφέρει να δει εξωτερικούς υπότιτλους σε αρχεία avi παρακαλώ όπως με ενημερώσει για τις ρυθμίσεις του έκανε.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Καλησπέρα

Ευχαριστώ

Φίλε Stantis,

Καταρχάς καλορίζικο!

Εγώ βλέπω κανονικότατα εξωτερικούς υπότιτλους σε αρχεία avi (και mkv).

Τσέκαρε τι κωδικοποίηση έχει το αρχείο srt, ανοίγοντας με το Notepad. Κάνε Save As και δοκίμασε να το αποθηκεύσεις είτε με encoding ANSI είτε με UTF-8. Λογικά με κάποιο από τα 2 θα τους παίξει τους υπότιτλους.

Αν δεν συμβαίνει αυτό, κοίταξε στη Διαμόρφωση μήπως οι Υπότιτλοι έχουν επιλεγεί ως διάφανοι ή κάτι άλλο και γι' αυτό δεν τους βλέπεις.

Το σίγουρο, είναι πως αν τους δεις, θα είναι μικροί έστω κι αν επιλέξεις τη ρύθμιση Μεγάλο, αλλά αυτό διορθώνεται καθώς φτιάχνουν μια βελτίωση του software & το αλλάζουν (έχω ήδη επικοινωνήσει).

Αν θες κάτι άλλο, μη διστάσεις να ρωτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασα και τις 2 κωδικοποιήσεις αλλα πάλι δεν δείχνει κανέναν υπότιτλο . Πατώντας το πλήκτο sub μου λέει ότι δεν υπάρχει υπότιτλος.

Όταν ανοίγεις το φάκελο με την ταινία βλέπεις μέσα και τα αρχεία srt ;

Τι font έχεις στα αρχεία;

Δημοσ.

Όταν ανοίγεις το φάκελο με την ταινία βλέπεις μέσα και τα αρχεία srt; Όχι δεν τα βλέπεις τα srt, τσέκαρε αν στο μενού έχεις επιλέξει ως γλώσσα υποτίτλων τα Ελληνικά

Τι font έχεις στα αρχεία; Δεν παίζει σημασία καθόλου αυτό

Δημοσ.

Στα αρχεία που προσπαθούσα να δω είχα κάνει ενσωμάτωση υπότιτλων με το AVIAddxsubs ενώ μέσα στον φάκελο είχα κρατήσει και το αρχείο srt.

Σε αυτή την περίπτωση δεν έβλεπε ούτε τους ενσωματωμένους υπότιτλους αλλά ούτε και τους εξωτερικούς.

Δημοσ.
Στα αρχεία που προσπαθούσα να δω είχα κάνει ενσωμάτωση υπότιτλων με το AVIAddxsubs ενώ μέσα στον φάκελο είχα κρατήσει και το αρχείο srt.

Σε αυτή την περίπτωση δεν έβλεπε ούτε τους ενσωματωμένους υπότιτλους αλλά ούτε και τους εξωτερικούς.

Μην μπλέκεσαι με το AVIAddxsubs, δεν έχει νόημα, αφού το EMTEC διαβάζει υπότιτλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...