Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν γινεται να μην σε αφηνει να αλλαζεις το μεγεθος των υποτιτλων.

Ειτε θα σου εχει επιλογη μεσα στο Configuration η θα εχει κουμπακι για Subtitles στο τηλεκοντρολ που θα σε αφηνει να αλλαξεις μεγεθος.

Δεν ειχα ποτε το συγκεκριμενο player αλλα σε οσα ειχα επιλογες υπηρχαν.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λοιπον τελικα ειχε ρυθμισεις για υποτιτλους αλλα σε πολυ περιεργο μερος!!!! Οποτε τελος καλο ολα καλα!!! Ευχαριστω ολους για τον χρονο και τις απαντησεις τους!!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Λοιπον τελικα ειχε ρυθμισεις για υποτιτλους αλλα σε πολυ περιεργο μερος!!!! Οποτε τελος καλο ολα καλα!!! Ευχαριστω ολους για τον χρονο και τις απαντησεις τους!!!!

Φιλαράκι, μιας και το έχεις πάρει το εργαλείο κι επειδή θέλω να το πάρω κι εγώ, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν παίζει τα MKV με DTS ήχο, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω από τα specs. Σ' ευχαριστώ

Δημοσ.

Κοιτα επειδη εχω παλια τηλεοραση δεν μπορω να καταλαβω!!! Παντως τα παιζει μια χαρα!!! και ακουω και μια χαρα ηχο!

Δημοσ.

Καλημέρα Συμφορουμίτη.....

Μιάς & Βρήκες Τις Ρυθμίσεις Για Τους Υπότιτλους Κάνε Ενα Κόπο & Δώσε Μια Περιγραφή Για Το Περίεργο Μέρος...!

Να Πάρουμε & Εμείς Μια Ιδέα !!

(Δεν Το Εχω Πάρει Ακόμα Αλλά Το Εχω Βάλει Στο Μάτι. Μάλλον Το Σάββατο Θα Το Χτυπήσω !)

& Αν Θές & Εχεις Χρόνο Γράψε Τις Εντυπώσεις Σου !

Φιλικα.....

:-)

Δημοσ.
Κοιτα επειδη εχω παλια τηλεοραση δεν μπορω να καταλαβω!!! Παντως τα παιζει μια χαρα!!! και ακουω και μια χαρα ηχο!

Sorry, έχεις τσεκάρει ποια MKV έχουν DTS ήχο, να υποθέσω!

Δημοσ.

Ναι και τα παιζει μια χαρα!!! Λοιπον το μηχανημα ειναι πολυ καλο! Καταρχην βλεπω ολα τα ψηφιακα καναλια.. μεγαλη διαφορα!!! αν και τωρα τελευταια εχασα της ερτ. δεν ξερω γιατι... Το εχω συνδεμενο με σκαρτ σε παλια τηλ και εχει πολυ καλη ποιοτητα ηχου και εικονας, διαλεγεις αναλυση και διασταση, εχει και hdmi για οποιον ενδιαφερεται. εχει και δευτερο σκαρτ για συνδεση με dvd. Οσον αφορα το usb που διαθετει θα ελεγα οτι ειναι συμβατο με οτι σκηρο ή στικ και να εβαλα. Απο εξωτερικο σκληρο χωρις εξωτερικη τροφοδοσια 250gb μεχρι και 1,5tb με εξωτερικη. Απο φλασακια δοκιμασα μεχρι 8 gb και ολα αναπαράγονταν μια χαρα!!! Παιζει ολα τα avi και mkv με ελληνικους υποτιτλους εξωτερικους και μη επισης παιζει καποια wmv και ενοειται jpeg, mp3. Οσον αφορα το pvr εχει δυνατοτητα να βλεπεις αλλο προγραμμα και να γραφεις αλλο. εχει προγραμματισμο μεσω του ηλεκτρονικου οδηγου των καναλιων. Εχει timer για να κλεινει η τηλεοραση. Αυτα .... για 89 ευρω αξιζει πολυ!!! ( αν υπολογισεις το κοστος ενος απλου αποκωδικοποιητη, συν τα dvd που εκαιγα για σειρες και ταινιες, εχω κανει αποσβεση ηδη!!!) Το πουλανε και τα praktiker απο οτι ειδα. Φιλε screamer οι ρυθμισεις για υποτιτλους βρισκονται στο μενου usb, διαμορφωση πολυμεσων, ταινιας!

Δημοσ.
Ναι και τα παιζει μια χαρα!!! Λοιπον το μηχανημα ειναι πολυ καλο! Καταρχην βλεπω ολα τα ψηφιακα καναλια.. μεγαλη διαφορα!!! αν και τωρα τελευταια εχασα της ερτ. δεν ξερω γιατι... Το εχω συνδεμενο με σκαρτ σε παλια τηλ και εχει πολυ καλη ποιοτητα ηχου και εικονας, διαλεγεις αναλυση και διασταση, εχει και hdmi για οποιον ενδιαφερεται. εχει και δευτερο σκαρτ για συνδεση με dvd. Οσον αφορα το usb που διαθετει θα ελεγα οτι ειναι συμβατο με οτι σκηρο ή στικ και να εβαλα. Απο εξωτερικο σκληρο χωρις εξωτερικη τροφοδοσια 250gb μεχρι και 1,5tb με εξωτερικη. Απο φλασακια δοκιμασα μεχρι 8 gb και ολα αναπαράγονταν μια χαρα!!! Παιζει ολα τα avi και mkv με ελληνικους υποτιτλους εξωτερικους και μη επισης παιζει καποια wmv και ενοειται jpeg, mp3. Οσον αφορα το pvr εχει δυνατοτητα να βλεπεις αλλο προγραμμα και να γραφεις αλλο. εχει προγραμματισμο μεσω του ηλεκτρονικου οδηγου των καναλιων. Εχει timer για να κλεινει η τηλεοραση. Αυτα .... για 89 ευρω αξιζει πολυ!!! ( αν υπολογισεις το κοστος ενος απλου αποκωδικοποιητη, συν τα dvd που εκαιγα για σειρες και ταινιες, εχω κανει αποσβεση ηδη!!!) Το πουλανε και τα praktiker απο οτι ειδα. Φιλε screamer οι ρυθμισεις για υποτιτλους βρισκονται στο μενου usb, διαμορφωση πολυμεσων, ταινιας!

Φίλε σε ευχαριστούμε, είσαι αρκετά κατατοπιστικός.

Και 2-3 τελευταίες ερωτήσεις:

1) Διαθέτει εξωτερικό τροφοδοτικό; Υπάρχει θόρυβος;

2) Τους υπότιτλους βλέπει τους σωστά, έχει επιλογές ή χρειάζονται αναβαθμίσεις κλπ;

Και πάλι ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ναι λειτουργει με εξωτερικο τροφοδοτικο χωρις καθολου θορυβο!!! Δεν χρειαζεται firmware upgrade εχει επιλογες για να βλεπεις ελληνικους ευαναγνωστους και σε λευκο χρωμα υπότιλους! Ειναι στο μενου usb- διαμορφωση ταινιας - υποτιτλοι.

Δημοσ.
Ναι λειτουργει με εξωτερικο τροφοδοτικο χωρις καθολου θορυβο!!! Δεν χρειαζεται firmware upgrade εχει επιλογες για να βλεπεις ελληνικους ευαναγνωστους και σε λευκο χρωμα υπότιλους! Ειναι στο μενου usb- διαμορφωση ταινιας - υποτιτλοι.

Ευχαριστώ και πάλι.

Όπως φαίνεται στο internet είναι σε καλή τιμή:

http://www.pixmania.gr/gr/gr/06688961/art/emtec/multimedia-recorder-movie.html

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Φίλε σε ευχαριστούμε, είσαι αρκετά κατατοπιστικός.

Και 2-3 τελευταίες ερωτήσεις:

1) Διαθέτει εξωτερικό τροφοδοτικό; Υπάρχει θόρυβος;

2) Τους υπότιτλους βλέπει τους σωστά, έχει επιλογές ή χρειάζονται αναβαθμίσεις κλπ;

Και πάλι ευχαριστώ!

Το μηχάνημα είναι πολύ καλό, το έχω συνδέσει με HDMI. Τα κανάλια τα ψηφιακά τα βλέπει ok και για τον media player θα σου πω παρακάτω.

Τελικά το πήρα από το Pixmania (αρχικά πήγα να το πάρω από το Open247.gr αλλά την ακύρωσα την παραγγελία, καλά τα παιδιά από την Κύπρο και καλές οι τιμές τους αλλά ακόμα δεν είναι οργανωμένοι με αποτέλεσμα να μην είμαι ικανοποιημένος).

Για τον media player: επί το πλείστον είναι πολύ καλός (και δοκίμασα στικάκια & δίσκους, FAT & NTFS), δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο

Αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι ότι μου είπες πως παίζει mkv αρχεία με dts ήχο, αλλά εγώ αυτά που έβαλα δεν τα άκουγα. Όταν "γύρισα" τον ήχο σε AC3 με το Xvid4PSP (10 λεπτά διαδικασία) τα άκουγα κανονικότατα. Μήπως μπορείς να μου πεις ποιο αρχείο mkv είχε dts και εσύ άκουγες ήχο;

Επίσης οι υπότιτλοι (σε 32'' τηλεόραση) ακόμα και στη ρύθμιση ΜΕΓΑΛΟ δείχνουν μικροί. Ανέφερες ευανάγνωστοι, εσύ πως τους βλέπεις;

Δημοσ.

Οι υποτιτλοι είναι όντως λίγο μικροι αλλα για μενα που εχω 10/10 οραση και στα δυο ματια ειναι οκ. Τωρα οσον αφορα τις ταινιες ειδα και ακουσα αυτες: Killers.2010.Bluray.720p.DTS.x264-CHD.mkv

Rome.S01.720p.BluRay.DTS.x264-CtrlHD και αλλες που δεν θυμαμαι....

Δημοσ.
Οι υποτιτλοι είναι όντως λίγο μικροι αλλα για μενα που εχω 10/10 οραση και στα δυο ματια ειναι οκ. Τωρα οσον αφορα τις ταινιες ειδα και ακουσα αυτες: Killers.2010.Bluray.720p.DTS.x264-CHD.mkv

Rome.S01.720p.BluRay.DTS.x264-CtrlHD και αλλες που δεν θυμαμαι....

Ok, σε ευχαριστώ, θα τα κατεβάσω να τα δοκιμάσω και θα σου πω.

Πάντως μου κάνει εντύπωση ότι αυτές που έβαλα με ήχο DTS δεν ακούγονται καθόλου.

π.χ.: Alice In Wonderland 2010 720p BluRay x264-CBGB ή το

THE GHOST WRITER 2010 720P BLURAY X264-AMIABLE

Μήπως έχεις βάλει κάποια ρύθμιση στο EMTEC που θα έπρεπε να δοκιμάσω κι εγώ ή κάτι άλλο στο γενικότερο σύστημά σου που σου επιτρέπει να ακούς DTS;

Για την ιστορία, έχω όραση παραπάνω από 10 (χωρίς πλάκα!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...