Bakxos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 καλησπέρα παιδιά. σε ένα φύλλο excel όπου έχω γραφικη παράσταση με στηλες και η μια στηλη έχει τιμή πχ 100 και η αλλη 150 πως μπορω να φαινεται η εκατοστιαία διαφορά των δυο πάνω απο τις στίλες της γραφικής παράστασης? υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό? εγω βρήκα μόνο την τιμή τους να βάλω ούτε τη διαφορά τους ούτε την εκατοστιαία διαφορά. ευχαριστω
Bakxos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 καλησπέρα παιδιά. σε ένα φύλλο excel όπου έχω γραφικη παράσταση με στηλες και η μια στηλη έχει τιμή πχ 100 και η αλλη 150 πως μπορω να φαινεται η εκατοστιαία διαφορά των δυο πάνω απο τις στίλες της γραφικής παράστασης? υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό? εγω βρήκα μόνο την τιμή τους να βάλω ούτε τη διαφορά τους ούτε την εκατοστιαία διαφορά. ευχαριστω
Bakxos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 μάλλον και οι ειδικοί σηκώνουν ψηλά τα χέρια σε αυτή την περίπτωση. και στο νετ που ψάχνω δεν βρήκα κάτι.
Bakxos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 μάλλον και οι ειδικοί σηκώνουν ψηλά τα χέρια σε αυτή την περίπτωση. και στο νετ που ψάχνω δεν βρήκα κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.