kevag Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Καλημέρα, αποφάσισα μετά από 3 χρόνια blog να μεταπηδήσω σε ιστοσελίδα. Η αλήθεια είναι ότι είμαι αρχάριος στο όλο θέμα και αποφάσισα να αγοράσω ένα θέμα wordpress (να κάνω τις απαραίτητες αλλαγές στο μέτρο που μου επιτρέπουν οι γνώσεις μου) και να το ανεβάσω στον σερβερ που νοίκιασα. Αν έχετε κάποια ιδέα για κάτι επιπλέον στην σελίδα (πχ ενα plugin ) η αν νομίζετε ότι κάτι δεν σας αρέσει πείτε μου ώστε να το φτιάξω η σελίδα μου είναι εδώ
kevag Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Καλημέρα, αποφάσισα μετά από 3 χρόνια blog να μεταπηδήσω σε ιστοσελίδα. Η αλήθεια είναι ότι είμαι αρχάριος στο όλο θέμα και αποφάσισα να αγοράσω ένα θέμα wordpress (να κάνω τις απαραίτητες αλλαγές στο μέτρο που μου επιτρέπουν οι γνώσεις μου) και να το ανεβάσω στον σερβερ που νοίκιασα. Αν έχετε κάποια ιδέα για κάτι επιπλέον στην σελίδα (πχ ενα plugin ) η αν νομίζετε ότι κάτι δεν σας αρέσει πείτε μου ώστε να το φτιάξω η σελίδα μου είναι εδώ
Uberalles_gr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Το θεωρώ πολύ άσχημο να βλέπω σε ένα site 10 διαφορετικές γραμματοσειρές και ειδικά στην home page έχω μετρήσει το λιγότερο 5 διαφορετικές....
Uberalles_gr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Το θεωρώ πολύ άσχημο να βλέπω σε ένα site 10 διαφορετικές γραμματοσειρές και ειδικά στην home page έχω μετρήσει το λιγότερο 5 διαφορετικές....
tempo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 το θέμα που αγόρασες είναι πάρα πολύ καλό....άλλα το site μου θυμίζει κολάζ.....όλα χωρίς θέση και ομοιογένεια. Φιλικά πάντα, φρόντισε να βάλεις μια τάξη στην αρχική σελίδα ώστε να εκμεταλευτείς το όμορφο θέμα που έχεις. καλή επιτυχία
tempo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 το θέμα που αγόρασες είναι πάρα πολύ καλό....άλλα το site μου θυμίζει κολάζ.....όλα χωρίς θέση και ομοιογένεια. Φιλικά πάντα, φρόντισε να βάλεις μια τάξη στην αρχική σελίδα ώστε να εκμεταλευτείς το όμορφο θέμα που έχεις. καλή επιτυχία
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Όπως είπαν και τα παιδιά, λείπει η ομοιογένεια (και ένα παράδειγμα γι' αυτό είναι οι γραμματοσειρές). Less is more!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Όπως είπαν και τα παιδιά, λείπει η ομοιογένεια (και ένα παράδειγμα γι' αυτό είναι οι γραμματοσειρές). Less is more!
kevag Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Σε αυτό με τις γραμματοσειρές έχτε απόλυτο δίκιο. θα είναι το επόμενο που θα φτιάξω. Μάλλον θα βάλω μια κοινή γραμματοσειρά για όλα. Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις. Είναι σημαντικο να σου τα λένε "τρίτοι" γιατί οι φίλοι και οι γνωστοί μου τα βγάζουν όλα τέλεια
kevag Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Σε αυτό με τις γραμματοσειρές έχτε απόλυτο δίκιο. θα είναι το επόμενο που θα φτιάξω. Μάλλον θα βάλω μια κοινή γραμματοσειρά για όλα. Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις. Είναι σημαντικο να σου τα λένε "τρίτοι" γιατί οι φίλοι και οι γνωστοί μου τα βγάζουν όλα τέλεια
dinos33 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Tip: Καλό θα ήταν να μάθεις CSS ώστε να μπορείς να κάνεις εύκολα αλλαγές/βελτιώσεις στα θέματα του WordPress
dinos33 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Tip: Καλό θα ήταν να μάθεις CSS ώστε να μπορείς να κάνεις εύκολα αλλαγές/βελτιώσεις στα θέματα του WordPress
kevag Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Άλλαξε τα permalinks. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος για όπως είπα είμαι αρχάριος. Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που πρέπει να γίνει αυτό ? @ dinos33 :αυτό το σημείο ήταν κάτι ξεχασμένες τελείες στο pagenavi που ξέχασα να σβήσω. Τώρα όσον αφορά το css μάλλον πρέπει να αρχίσω εντατικά μαθήματα καθώς δεν είχα-έχω καμία σχέση με το αντικείμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.