Προς το περιεχόμενο

Πάω για format;

achilleas_f

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα laptop acer aspire 9302WSMi με windows xp home edition.

Όταν πάει να μπουτάρει τα windows, βγάζει μπλέ οθόνη η οποία λέει: "checking file system on c:

one of your disks needs to be checked for consistency". Όταν τελειώσει αυτή η διαδικασία, με βάζει και πάλι στα windows αλλά πρίν προλάβω να πατήσω κωδικό χρήστη, ξαναβγάζει μπλέ οθόνη και επαναλαμβάνει συνεχώς την ίδια διαδικασία.

Η ερώτηση μου είναι 1)που μπορεί να οφείλεται αυτό και 2)Αν πάω για format ή μπορώ να κάνω κάτι άλλο...

Ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα!

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα laptop acer aspire 9302WSMi με windows xp home edition.

Όταν πάει να μπουτάρει τα windows, βγάζει μπλέ οθόνη η οποία λέει: "checking file system on c:

one of your disks needs to be checked for consistency". Όταν τελειώσει αυτή η διαδικασία, με βάζει και πάλι στα windows αλλά πρίν προλάβω να πατήσω κωδικό χρήστη, ξαναβγάζει μπλέ οθόνη και επαναλαμβάνει συνεχώς την ίδια διαδικασία.

Η ερώτηση μου είναι 1)που μπορεί να οφείλεται αυτό και 2)Αν πάω για format ή μπορώ να κάνω κάτι άλλο...

Ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα!

• Moderators
Δημοσ.

Ισως στον σκληρο δισκο,αλλα οχι απαραιτητα.Δοκιμασες να μπεις σε safe mode?

• Moderators
Δημοσ.

Δημοσ.

Δεν μπαίνει ούτε σε safe mode

---------- Προσθήκη στις 13:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:49 ----------

βγαλε οτι usb έχεις συνδεδεμένα επάνω, αν έχεις και δοκίμασε με το cd των windows να κάνεις repair

Δεν υπάρχει τίποτα συνδεμένο επάνω και δεν έχω το cd των windows

Δημοσ.

Δεν μπαίνει ούτε σε safe mode

---------- Προσθήκη στις 13:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:49 ----------

βγαλε οτι usb έχεις συνδεδεμένα επάνω, αν έχεις και δοκίμασε με το cd των windows να κάνεις repair

Δεν υπάρχει τίποτα συνδεμένο επάνω και δεν έχω το cd των windows

Δημοσ.

Όχι. Δεν υπάρχει. Τελικά όμως μπήκα με safe mode. Τι μπορώ να κάνω?

---------- Προσθήκη στις 14:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:53 ----------

Πήγα να τρέξω σε safe mode μια ανασυγκρότηση δίσκου αλλά πάλι πέταξε μπλέ οθόνη με περίεργα αυτή τη φορα γράματα και κάνει πάλι τη διαδικασία που ανέφερα στην αρχή

Δημοσ.

Όχι. Δεν υπάρχει. Τελικά όμως μπήκα με safe mode. Τι μπορώ να κάνω?

---------- Προσθήκη στις 14:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:53 ----------

Πήγα να τρέξω σε safe mode μια ανασυγκρότηση δίσκου αλλά πάλι πέταξε μπλέ οθόνη με περίεργα αυτή τη φορα γράματα και κάνει πάλι τη διαδικασία που ανέφερα στην αρχή

Δημοσ.

Μπορείς να προλάβεις να διαβάσεις τη μπλέ οθόνη; Αν γράφει τίποτα σχετικό με σκληρό ή κάρτα γραφικών;

Αν έχει το laptop σου dvd , βρες για αρχή μια free διανομή bootable linux και προσπάθησε να δεις αν φορτώνει κανονικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...