Προς το περιεχόμενο

ps3 προβλημα

grouspen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ps3 slim 120gb

λοιπόν

όταν έχω ανοιχτό το ps3 σε άκυρες στιγμές μου βγάζει μαύρη οθόνη για 2-3 δευτερολεπτα και μετα όλα κανονικά είτε όταν είμαι σε παιχνίδι ή οταν είμαι στο μενού (όπως όταν αλλάζει την ανάλυση οταν φορτώνει ένα παιχνίδι)

αυτό συμβαίνει με hdmi όταν είναι συνδεδεμένο . δοκίμασα σε αλλη tv άλλαξα και καλώδιο hdmi έκανα και restore το ps3 / τπτ

με το scart σε μια παλιά τηλεόραση όλα είναι κομπλέ όμως :shock:

τι συμβαίνει?

Δημοσ.

ps3 slim 120gb

λοιπόν

όταν έχω ανοιχτό το ps3 σε άκυρες στιγμές μου βγάζει μαύρη οθόνη για 2-3 δευτερολεπτα και μετα όλα κανονικά είτε όταν είμαι σε παιχνίδι ή οταν είμαι στο μενού (όπως όταν αλλάζει την ανάλυση οταν φορτώνει ένα παιχνίδι)

αυτό συμβαίνει με hdmi όταν είναι συνδεδεμένο . δοκίμασα σε αλλη tv άλλαξα και καλώδιο hdmi έκανα και restore το ps3 / τπτ

με το scart σε μια παλιά τηλεόραση όλα είναι κομπλέ όμως :shock:

τι συμβαίνει?

Δημοσ.

το μόνο λογικό συμπέρασμα...αλλα

σμρ που επέστρεψα στο φοιτητικό σπίτι μου και το έβαλα (σε διαφορετική πάλι τηλεόραση) το έχω σερί 2-3 ώρες όλα είναι κομπλέ στο μενού και κατεβαζω demo (από hdmi ).

ίσως να ήταν και θέμα ζέστης γιατί εδώ που τ έχω τώρα αερίζεται μια χαρά.

βάζω να παίξω ένα match στο Pro γτ εκεί μου το έκανε το προβλημα κ βλέπουμε.

---------- Προσθήκη στις 21:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:15 ----------

'ολα οκ :-)

Δημοσ.

το μόνο λογικό συμπέρασμα...αλλα

σμρ που επέστρεψα στο φοιτητικό σπίτι μου και το έβαλα (σε διαφορετική πάλι τηλεόραση) το έχω σερί 2-3 ώρες όλα είναι κομπλέ στο μενού και κατεβαζω demo (από hdmi ).

ίσως να ήταν και θέμα ζέστης γιατί εδώ που τ έχω τώρα αερίζεται μια χαρά.

βάζω να παίξω ένα match στο Pro γτ εκεί μου το έκανε το προβλημα κ βλέπουμε.

---------- Προσθήκη στις 21:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:15 ----------

'ολα οκ :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...