grouspen Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 ps3 slim 120gb λοιπόν όταν έχω ανοιχτό το ps3 σε άκυρες στιγμές μου βγάζει μαύρη οθόνη για 2-3 δευτερολεπτα και μετα όλα κανονικά είτε όταν είμαι σε παιχνίδι ή οταν είμαι στο μενού (όπως όταν αλλάζει την ανάλυση οταν φορτώνει ένα παιχνίδι) αυτό συμβαίνει με hdmi όταν είναι συνδεδεμένο . δοκίμασα σε αλλη tv άλλαξα και καλώδιο hdmi έκανα και restore το ps3 / τπτ με το scart σε μια παλιά τηλεόραση όλα είναι κομπλέ όμως τι συμβαίνει?
grouspen Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 ps3 slim 120gb λοιπόν όταν έχω ανοιχτό το ps3 σε άκυρες στιγμές μου βγάζει μαύρη οθόνη για 2-3 δευτερολεπτα και μετα όλα κανονικά είτε όταν είμαι σε παιχνίδι ή οταν είμαι στο μενού (όπως όταν αλλάζει την ανάλυση οταν φορτώνει ένα παιχνίδι) αυτό συμβαίνει με hdmi όταν είναι συνδεδεμένο . δοκίμασα σε αλλη tv άλλαξα και καλώδιο hdmi έκανα και restore το ps3 / τπτ με το scart σε μια παλιά τηλεόραση όλα είναι κομπλέ όμως τι συμβαίνει?
gherudos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 To HDMI σου προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα.
gherudos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 To HDMI σου προφανώς έχει κάποιο πρόβλημα.
grouspen Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 το μόνο λογικό συμπέρασμα...αλλα σμρ που επέστρεψα στο φοιτητικό σπίτι μου και το έβαλα (σε διαφορετική πάλι τηλεόραση) το έχω σερί 2-3 ώρες όλα είναι κομπλέ στο μενού και κατεβαζω demo (από hdmi ). ίσως να ήταν και θέμα ζέστης γιατί εδώ που τ έχω τώρα αερίζεται μια χαρά. βάζω να παίξω ένα match στο Pro γτ εκεί μου το έκανε το προβλημα κ βλέπουμε. ---------- Προσθήκη στις 21:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:15 ---------- 'ολα οκ
grouspen Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 το μόνο λογικό συμπέρασμα...αλλα σμρ που επέστρεψα στο φοιτητικό σπίτι μου και το έβαλα (σε διαφορετική πάλι τηλεόραση) το έχω σερί 2-3 ώρες όλα είναι κομπλέ στο μενού και κατεβαζω demo (από hdmi ). ίσως να ήταν και θέμα ζέστης γιατί εδώ που τ έχω τώρα αερίζεται μια χαρά. βάζω να παίξω ένα match στο Pro γτ εκεί μου το έκανε το προβλημα κ βλέπουμε. ---------- Προσθήκη στις 21:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:15 ---------- 'ολα οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.