SKRUTZ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Καλημέρα σε όλους εχθές ανοίγοντας τον υπολογιστή Win 7 κολλάει στην οθόνη starting windows και δεν κάνει τίποτα. Μετά από αλλεπάλληλα restart, προσπαθώντας να κάνω repair τα win7 και να μπω σε safe mode κολλάει στο αρχείο classpnp.sys . Το μηχάνημα μένει κολλημένο στην οθόνη δείχνοντας το παραπάνω αρχείο (όταν πάει να μπει σε safe mode, γιατι δεν μπαίνει ποτέ…). Googl-άροντας λοιπόν το παραπάνω αρχείο υπάρχουν πολλά post στα οποία όσα και να διάβασα δεν δίνουν κάποιο ξεκάθαρο solution. Κάνοντας format και εγκατάσταση τα 7, πάλι τα ίδια μου κάνει… Τρελαίνομαι γιατί πως γίνεται αυτό σε καινούρια εγκατάσταση των 7… Και το άκυρο σε όλη την υπόθεση είναι ότι όταν υπάρχει το dvd των 7 μέσα με βγάζει στο desktop… σαν να φορτώνει το λειτουργικό από το dvd-rom? WTF? Όποιος γνωρίζει τι μπορεί να φταίει ας μου γράψει κάποια λύση μηπως γλυτώσουμε το σπάσιμο του μηχανήματος. Να πω πως το μηχάνημα δούλευε κανονικά με 7 εδώ και 6-8 μήνες comple. Τα specs του PC είναι: MOBO :Asus Maximus Extreme CPU: E8500 4GB RAM DDR3 GPU: HD5770 PSU: Tt 700W
SKRUTZ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Καλημέρα σε όλους εχθές ανοίγοντας τον υπολογιστή Win 7 κολλάει στην οθόνη starting windows και δεν κάνει τίποτα. Μετά από αλλεπάλληλα restart, προσπαθώντας να κάνω repair τα win7 και να μπω σε safe mode κολλάει στο αρχείο classpnp.sys . Το μηχάνημα μένει κολλημένο στην οθόνη δείχνοντας το παραπάνω αρχείο (όταν πάει να μπει σε safe mode, γιατι δεν μπαίνει ποτέ…). Googl-άροντας λοιπόν το παραπάνω αρχείο υπάρχουν πολλά post στα οποία όσα και να διάβασα δεν δίνουν κάποιο ξεκάθαρο solution. Κάνοντας format και εγκατάσταση τα 7, πάλι τα ίδια μου κάνει… Τρελαίνομαι γιατί πως γίνεται αυτό σε καινούρια εγκατάσταση των 7… Και το άκυρο σε όλη την υπόθεση είναι ότι όταν υπάρχει το dvd των 7 μέσα με βγάζει στο desktop… σαν να φορτώνει το λειτουργικό από το dvd-rom? WTF? Όποιος γνωρίζει τι μπορεί να φταίει ας μου γράψει κάποια λύση μηπως γλυτώσουμε το σπάσιμο του μηχανήματος. Να πω πως το μηχάνημα δούλευε κανονικά με 7 εδώ και 6-8 μήνες comple. Τα specs του PC είναι: MOBO :Asus Maximus Extreme CPU: E8500 4GB RAM DDR3 GPU: HD5770 PSU: Tt 700W
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.