Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με thomson router tg 585 v7

dvp_32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενώ έκανα το αρχικό σετάρισμα και κάποια στιγμή μου ζητούσε user και pass τα έβαζα μεν και προχωρούσε για να κάνει connection και εκεί είχα κολλήσει διότι δεν έκανε connection. Έπρεπε να μπώ στο μενού του router στο broadband connection και εκεί να ξαναβάλω user και pass για να ενεργοποιηθεί όπως και έγινε.

---------- Προσθήκη στις 14:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:00 ----------

Μεσα απο το site my.otenet.gr και μετα θα το αλλαξεις στο broadband connection.το user management οπως ειπα πιο πανω δεν εχει σχεση με την οτενετ.εχει απλα σχεση με την προσβαση στο ρουτερ.μην μπερδευεις τα στοιχεια της συνδεσης σου που βαζεις στο broadband με τα στοιχεια για να μπεις απλα στο μενου του ρουτερ.

Μέσα από το site my.otenet.gr το έψαξα και κατάλαβα που πηγαίνεις για να το αλλάξεις. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι στο broadband connection το αλλάζω για να συνδεθώ ή έχει να κάνει με την μεταβολή ως προϋπόθεση? Τι ρίσκο αντιμετωπίζω σε περίπτωση που κάποιος άλλος τυχόν γνωρίζει το pass και το user?

Δημοσ.

αν καποιος γνωριζει το username και pass εφοσον εισαι συνεχεια Online δεν μπορει να κανει τιποτα.απο εκει και περα σου εξηγησα 100 φορες οτι στο internet δεν μπαινεις απο εκει που εβαζες εσυ Username και pass διοτι αυτα ηταν για το ρουτερ.εσυ τα εβαζες σε λαθος σημειο στο ειχα πει απο την αρχη.στο broadband connection θα πας αφου αλλαξεις το pass θα πατησεις disconnect θα σου βγαλει το username kai to pass και εκει θα αλλαξεις το pass θα βαλεις το νεο και θα πατησεις connect Παλι.για μενα μην το αλλαξεις α.μην κανεις καμια γκαφα.β.δεν υπαρχει λογος.αλλαξε τα μονο αν πραγματι γινει κατι αν και οπως σου ειπα δυσκολο διοτι τωρα με adsl που εισαι συνεχεια Online δεν μπορει να σου κανει κατι ο αλλος .και να σου κανει ακομα και να μπει αυτος και να σου αλλαξει pass παιρνεις οτενετ και στο αλλαζουν και αυτοι.αυτο ηταν χρησιμο οταν μπαιναμε dial up που οταν ο αλλος κοιμοταν καποιος αλλος σερφαρε με τα στοιχεια τοτυ

Δημοσ.

Μου έχει σπάσει τα νεύρα και θέλω να το σπάσω.... με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω άλλο.

Το wireless έχει πρόβλημα και κάνει αποσυνδέσεις συνέχεια. Έχω αλλάξει και το firmware στο 8.2.6.5 αλλά τίποτα. Αν το πιάσει η μαλακία του κάνει 5 ώρες να συνέλθει. Έλεος μ αυτό το κωλορούτερ και τα update.

Linksys ή Netgeat και τίποτε άλλο.

Δημοσ.
ποιο firmware ειχες πριν ?

Αυτό που είχε από τη μάνα του, το 7.4.2.7.

Γ Τ Π και εκείνο.

Disconnect, χάνει το wireless, το βρίσκει, δεν μπορώ να συνδεθώ στο wireless από το laptop, στο τέλος συνδέομαι, δεν έχω internet, έρχεται το internet....

όλα αυτά παίρνουν ώρα να γίνουν

---------- Προσθήκη στις 22:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:05 ----------

το κάνει σχετικά σπάνια (1 φορά τη βδομάδα...) αλλά δεν είναι κατάσταση αυτή. Όλοι ψάχνουν firmware update για να διορθώσουν αυτό το αδιόρθωτο κωλορούτερ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...