kosmasgr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Firmware είμαι στο 8.2.6.5 Drivers για το ασύρματο τι εννοείς ? στο λάπτοπ ? και στο iphone μου το έκανε οπότε κάτι στο ρούτερ ειναι.
kosmasgr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Firmware είμαι στο 8.2.6.5 Drivers για το ασύρματο τι εννοείς ? στο λάπτοπ ? και στο iphone μου το έκανε οπότε κάτι στο ρούτερ ειναι.
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 μετα μια δοκιμη θα ηταν με αλλο κλειδωμα αλλα δεν ξερω αν θα αλλαξει κατι.δυσκολο.και προσπαθησε το thomson να ειναι καπου χωρις πολλα εμποδια.
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 μετα μια δοκιμη θα ηταν με αλλο κλειδωμα αλλα δεν ξερω αν θα αλλαξει κατι.δυσκολο.και προσπαθησε το thomson να ειναι καπου χωρις πολλα εμποδια.
dvp_32 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Το password και το user name τα πήρε κανονικά απλά για να το σετάρω όταν έφθανα στο σημείο που λέει connect to internet δεν μπορούσε να το κάνει και είναι λογικό αφού δεν είχε καν το connection.Έκανα reset με καρφίτσα και χρησιμοποίησα και τους κωδικούς otenet γιατί μίλησα με το 1242 το helpdesk του οτε και μου τους έδωσαν αλλά πάλι τίποτα. Αυτοί μου είπαν ότι δεν βλέπει ip. Θεωρητικά πρέπει να έχει πρόβλημα το modem.
dvp_32 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Το password και το user name τα πήρε κανονικά απλά για να το σετάρω όταν έφθανα στο σημείο που λέει connect to internet δεν μπορούσε να το κάνει και είναι λογικό αφού δεν είχε καν το connection.Έκανα reset με καρφίτσα και χρησιμοποίησα και τους κωδικούς otenet γιατί μίλησα με το 1242 το helpdesk του οτε και μου τους έδωσαν αλλά πάλι τίποτα. Αυτοί μου είπαν ότι δεν βλέπει ip. Θεωρητικά πρέπει να έχει πρόβλημα το modem.
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 ασε το wizard και ολα αυθτα.οταν πας στο broadband connection και μετα internet και βαζεις [email protected] και pass otenet τι σου βγαζει.
dvp_32 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 ασε το wizard και ολα αυθτα.οταν πας στο broadband connection και μετα internet και βαζεις [email protected] και pass otenet τι σου βγαζει. Μου δείχνει ότι δεν έχει connection δηλαδή εάν πατήσω το check connectivity μου βγάζει no connection. Το pass kai to user είτε βάλω το δικό μου είτε το οτενετ στο μενού του router μπορώ να μπω και βέβαια έκανα και το αρχικό σετάρισμα. Όλα όμως σταματάνε όταν χρειάζεται να συνδεθώ.
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 ασε το check connectivity.οταν βαζεις username kai pass και πατας connect τι βγαινει?β.γιατι μου φαινεται οτι βαζεις τα στοιχεια σε λαθος σημειο.το να μπεις στον ρουτερ καμια σχεση με το να τα γραψεις εκει που πρεπει.κανε ενα print screen που βαζεις τα στοιχεια σου.
dvp_32 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Παιδιά θέλω να σας ευχαριστήσω, έβγαλα άκρη και ενεργοποιήθηκε όλα μια χαρά. Μία τελευταία ερώτηση, ξέρει κανείς εάν θέλω να αλλάξω password στην σύνδεση πρέπει να το κάνω μέσα από το myotenet.gr ή μπορώ και μέσα από το μενού του router στην επιλογή user management.
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μεσα απο το site my.otenet.gr και μετα θα το αλλαξεις στο broadband connection.το user management οπως ειπα πιο πανω δεν εχει σχεση με την οτενετ.εχει απλα σχεση με την προσβαση στο ρουτερ.μην μπερδευεις τα στοιχεια της συνδεσης σου που βαζεις στο broadband με τα στοιχεια για να μπεις απλα στο μενου του ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.