Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

@thomasG4, νομίζω ότι σωστά θα γίνει όπως τα μαθαίνεις. Η σειρά πρέπει να μείνει

πιστή στη "μυθολογία" της και το φινάλε ήταν ταιριαστό ως προς αυτήν, κλείνοντας ένα κύκλο σε ένα βασικό θέμα της.

Μου αρέσει η σειρά. Δεν είναι εξαιρετική με κανένα τρόπο, και κάποιες φορές ολόκληρα επεισόδια δεν βγαίνουν πετυχημένα... Αλλά έχει αυτό το ιδιαίτερο χιούμορ, το θράσος σε σκηνές, διαλόγους και καταστάσεις, και την παράνοια σε πολλές ιστορίες της, που την κάνει διασκεδαστικότατη ακόμα και όταν δίνει επεισόδια με σύγχρονους ναζί και ζόμπι μαζορέτες.

Και είναι ιδιαίτερα έξυπνο το ότι οι πρωταγωνιστές γενικά δεν χρησιμοποιούν συνέχεια τις δυνάμεις τους, ενώ μερικές από αυτές είναι εντελώς άχρηστες (ή δρουν εναντίον τους) τον περισσότερο καιρό, και πολύ συχνά τα σκατώνουν στην κυριολεξία.

Ο νέος που αντικατέστησε τον Nathan τα πήγε πολύ καλά. Δεν είμαι δεμένος με κανένα χαρακτήρα (ούτε νομίζω ότι το επιδιώκει η σειρά, παρ'ότι διαβάζω αρκετό ζοχά για το Nathan). Αν και του χρόνου η σειρά ακολουθήσει στο ίδιο ύφος νομίζω θα είμαι ok.

Γενικά έχω καλές εντυπώσεις από τη 3η season. Αρκετά πιο fun και παρανοϊκή από ό,τι περίμενα.

Δημοσ.

Μπα δεν τα δείχνει τελείως μέχρι το πέμπτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν που έχω δει.Κρίμα.Είναι ωραίο γκομενάκι.

tumblr_lfr350wc1C1qbvzjdo1_500.jpg

th_52784_AntoniaThomas_Misfitss02e03hdtv720pbyDeepAtSea07_17_02_122_409lo.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα το βλεπω το misfits, η σειρα ειναι πολυ καλη,αν και η κελι μου τη δινει στα νευρα...

Εκει που εχω καρακολλησει ομως ειναι με το σαουντρακ...μου εφερε ο θειος περιπου 160 τραγουδια που ακουγονται στη 3 σεζον της σειρας και πραγματικα τα σπαει...

Δημοσ.

τελικα το βλεπω το misfits, η σειρα ειναι πολυ καλη,αν και η κελι μου τη δινει στα νευρα...

κριμα που εφυγε ο νειθαν στη 3η σεζον, φοβερος χαρακτηρας και δεν νομιζω οτι συμπαθω τον καινουριο εξισου...

Εκει που εχω καρακολλησει ομως ειναι με το σαουντρακ...μου εφερε ο θειος περιπου 160 τραγουδια που ακουγονται στη 3 σεζον της σειρας και πραγματικα τα σπαει...

Συμφωνώ απόλυτα για τη μουσική στη σειρά. Βάζουν απίστευτα κομμάτια οι τύποι! Να κι'ένα απο τα πολλά κομμάτια που έπαιξαν στην σειρά.

http://www.youtube.com/watch?v=9i1MXHGB8g0&ob=av2e

Δημοσ.

Use the spoiler Luke (Xavier) ... :mad: :mad:

Πολυ αχταρμας - λιγο απ ολα, μου κανει η σειρά.Τουλαχιστον οι δυο πρωτες σεζον που χω δει.Γεμίζει ευχάριστα τις ώρες που της αναλογούν αλλα οι ωρες αυτές προκυπτουν ποοολυ χαλαρα - αν δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο.

Δημοσ.

Όσο υπάρχει το αγγλικό δεν πρόκειται να δω το αμερικανικο remake(αν γίνει δηλαδή,γιατί ακόμα σε σκέψεις είναι όπως είπε ο φίλος πιο πάνω)γιατί είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουνε σαπουνόπερα και δεν θα έχει καμια σχέση με το αγγλικό.

Είναι από της λίγες αγγλικές καλές σειρές που βλέπω φέτος αν και έχει πέσει φυσιολογικά για εμενα από της άλλες χρονιες(Αν και το πεντάλεπτο επεισόδιο-S3E00- που είχα δει τον αύγουστο που ήταν στο Las Vegas μου είχε δώσει την εντύπωση ότι θα είχαμε εξαιρετική season για φέτος :/).

Επίσης εκτος από φοβερα μουσικά κομμάτια που λέει ένας άλλος φίλος πιο πάνω έχει και τρομερή φωτογραφία(βάση του μπατζετ πάντα,μην ξεχνάμε ότι έχει 6 επεισόδια+1χριστουγεννιάτικο η κάθε season με εξαίρεση την φετινή που είχε +1 επεισόδιο)

Δημοσ.

για ποιο πραγμα ρε?

Όπως είπα έχω δει μόνο 2 σεζόν.Οποτε

δε χάρηκα ιδιαίτερα που έμαθα οτι φεύγει ενας χαρακτήρας. Το πως και το γιατι ίσως ειναι για καποιους το σποιλ

δυστυχώς μου έφερε στο μυαλό το χειρότερο πιθανό σποιλερ που μπορει να φάει κανεις στη

4η σεζον

του Dexter και δυστυχώς in a way το είχα τσιμπίσει. :mad:

Δημοσ.

Όπως είπα έχω δει μόνο 2 σεζόν.Οποτε

δε χάρηκα ιδιαίτερα που έμαθα οτι φεύγει ενας χαρακτήρας. Το πως και το γιατι ίσως ειναι για καποιους το σποιλ

δυστυχώς μου έφερε στο μυαλό το χειρότερο πιθανό σποιλερ που μπορει να φάει κανεις στη

4η σεζον

του Dexter και δυστυχώς in a way το είχα τσιμπίσει. :mad:

μπα ρε, αν ειδες τις 2 σεζον, στην 3η απλα δεν εμφανιζεται καθολου...μια ψιλοεξηγηση δωσαν με το vegas baby webisode http://www.novamov.com/video/knh2qvw5jebtt

δεν συμβαινει τπτ τρομερο...

ψλοαδοξα εφυγε ο νειθαν απο τη σειρα...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Βλέπει κανένας τη τελευταία σεζόν; Μένει το τελευταίο επεισόδιο σήμερα για να κλείσει εντελώς η σειρά. Γενικά ήταν πολυ καλή σεζόν, με Rudy και με το νεο Probation Worker όλα τα λεφτά.

• Moderators
Δημοσ.

Το παρακολουθώ ακόμα. Καλή σχετικά η season, για τα δεδομένα της σειράς (δεν συνιστάται σε κάποιον που δεν του αρέσει το χιούμορ ή το καμένο ύφος της).Highlight για μένα νομίζω ήταν το επεισόδιο με το origin της Abby, κυρίως γιατί ήταν έξυπνη η εξήγηση που έδωσαν, αλλά και γενικότερα το επεισόδιο είχε καλό χιούμορ. 

Για το γενικό story arc δεν μπορώ να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί (επίσης είναι κάτι το οποίο όλη η σειρά το σνόμπαρε, οπότε ελπίζω να το πάνε αλλού)

• Like 1
Δημοσ.

To μονο κακό που μπορώ να πω και εγω για αυτή τη season είναι οτι δεν υπάρχει καλό κεντρικό story(μπορεί να κανει την έκπληξη το τελευταίο επεισόδιο σ'αυτο το τομέα). Το καλό είναι ότι στα περισσότερα επεισόδια βγάζει αρκετό γέλιο.

To AMA που έκανε ο Will McGregor (σκηνοθέτης στα πρώτα τρια επεισόδια της 5ης season) στο Reddit αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται ταινία Misfits.

http://www.reddit.com/r/misfitstv/comments/1qjybf/hey_im_will_mcgregor_director_of_misfits_season/

• Like 1
Δημοσ.

Είδα και το finale

Μου άρεσαν οι αλλαγές συναισθημάτων που είχε, αλλά σαν τέλος της σειράς δεν ξέρω αν με αφήνει ικανοποιημένο είναι η αλήθεια.

Μόνο ο Rudy θα μπορούσε να έχει μια τέτοια κωμικοτραγική κατάληξη. :-D

10 λόγοι που θα μας λείψει το Misfits

http://www.theguardian.com/tv-and-radio/tvandradioblog/2013/dec/09/ten-reasons-miss-misfits-e4-superheroes

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Χρυσό φτυάρι κ.λπ μιας και την ξεκίνησα τώρα

Ένα επεισόδιο so far και το μόνο που θέλω να πω:

Δεν αντέχεται η προφορά τους.

δενκαταλαβαινωχριστό από όσα λέει η μυταρού

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...