kasiarakos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 $image = $_FILES["fileField"]["name"]; $uploadedfile = $_FILES['fileField']['tmp_name']; σε αυτές τις εντολές ήθελα να σας ρωτήσω τι ακριβώς συμβαίνει από που παίρνει το όνομα και πού το καταχωρεί sorry αν φαίνεται λίγο βλακώδης η ερώτηση αλλά έψαχνα εδώ και ώρα κάποια λύση σε ένα πρόβλημά για την μετονομασία του αρχείου και έχω ζαλιστεί```
Uberalles_gr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 $image = $_FILES["fileField"]["name"]; $uploadedfile = $_FILES['fileField']['tmp_name']; σε αυτές τις εντολές ήθελα να σας ρωτήσω τι ακριβώς συμβαίνει από που παίρνει το όνομα και πού το καταχωρεί sorry αν φαίνεται λίγο βλακώδης η ερώτηση αλλά έψαχνα εδώ και ώρα κάποια λύση σε ένα πρόβλημά για την μετονομασία του αρχείου και έχω ζαλιστεί``` $_FILES["fileField"]["name"] -> είναι το όνομα της εικόνας (αυτό θα βάζεις στην βάση σου) $_FILES['fileField']['tmp_name'] -> είναι το όνομα της εικόνας έτσι όπως αποθηκεύεται στον δίσκο (αυτό θα ανεβάζεις στην εντολή move_uploaded_file)
kasiarakos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 μια ερώτηση άσχετη με το θέμα: μέσα σε tag <h1> κάνω ανάκτηση δεδομένων ώστε ο browser να γράφει welcome και το όνομα του χρήστη, όλα αυτά θέλω να τα δείχνει σε μία σειρά όταν όμως μικρύνω τον browser το κείμενο το πάει από κάτω.... τι πρέπει να κάνω για να μην αλλάζει γραμμή?
n0tis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Κατ' αρχήν, πρώτο μήνυμα, καλώς σας βρήκα! Στην ερώτηση σου φίλε μου η απάντηση είναι με css ><h1 style="white-space:nowrap"> Welcome user... </h1>
Uberalles_gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 μια ερώτηση άσχετη με το θέμα: μέσα σε tag <h1> κάνω ανάκτηση δεδομένων ώστε ο browser να γράφει welcome και το όνομα του χρήστη, όλα αυτά θέλω να τα δείχνει σε μία σειρά όταν όμως μικρύνω τον browser το κείμενο το πάει από κάτω.... τι πρέπει να κάνω για να μην αλλάζει γραμμή? ΑΚΥΡΟΣ .... ότι να ναι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.