Lucifer Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Βαριέστε να κάνετε flame. Βαριέστε να κάνετε flame. Βαριέστε να κάνετε flame. Βαριέστε να κάνετε flame. Βαριέστε να κάνετε flame.
Garnele Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Λοιπόν εγώ σήμερα αγόρασα ένα κεμπάπ από μοσχαρίσιο κιμά, και μέσα στην πίτα, εκτός από το κεμπάπ, έβαλα χούμους, ψιλοκομμένη ντομάτα, κρεμμύδι, χυμό από ρόδι και πατάτες. Και μετά αγόρασα ένα αριάνι. Και μετά ένα παγωτό κρεμασοκολάτα που ήταν τόσο φρέσκο, ώστε η υφή του θύμιζε ΤΣΙΧΛΑ. Αυτά αγόρασα σήμερα <3 Βέβαια δεδομένου ότι η μέρα αλλάζει στις 12, αγόρασα και μια μικροποσότητα μπύρας και ναρκωτικών. Όχι αστειεύομαι, μόνο μπύρας και μάλλον όχι μικροποσότητα.
Garnele Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Ούτε καν, αυτός χάλασε. Ξάνθη. Και θα κλάψεις από συγκίνηση αν μπεις μέσα.
Lucifer Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Γενικά τα πάντα εκεί πάνω ήταν συγκινητικά. Από τις 2 πύλες στο Δημόκριτος μέχρι τα κεφτεδάκια σε εκείνο το über kult που με είχες πάει.
PeterHeppner Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 pepsi 2 χ 1,5 λτ αν δεν κάνω log in τα επόμενα 24ωρα θα έχω πέσει σε διαβιτικό κόμα...
bluesattack Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Tην καινουργια μου 55'' 3D τηλεοραση Moυφα.milko και παγωτακια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.