Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat 9: Komplete Edition (PC)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά ας φτάσουμε πρώτα να μην κάνουν δύο χρόνια να μας φέρουν τίτλους και βλέπουμε για pc exclusives

Δημοσ.

Άσε τα κονσολοπαίχνιδα, μόλις εξελιχτούν λίγο τα πράγματα και ηρεμήσει λίγο η κατάσταση με την κρίση, κάποιοι θα στραφούν και πάλι αποκλειστικά στο PC.

Δημοσ.

δε ξέρω τι ακριβώς έχεις στο νου σου, εμένα πάντως είναι κάμποσα τα κονσολοπαίχνιδα που μου λείπουν 

όχι αρκετά ώστε να στραφώ σε κονσόλες και ευτυχώς άσχετα με το τι νομίζουν πολλοί το pc έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του και βλέπουμε όλο και περισσότερα πράγματα σε αυτό, αλλά αν εξαιρέσουμε τα "exclusives" είναι κάμποσα αυτά που δεν ήρθαν γιατί δε θεωρήθηκε ότι συμφέρουν και αυτά  εμένα προσωπικά μου λείπουν 

το mk ήταν ένα τέτοιο παράδειγμα, το castlevania είναι ένα άλλο 

και για αυτό ειδικά τέτοια παιχνίδια και δεδομένης της σχετικά καλής τιμής τους θέλω να πάνε καλά 

για να αλλάξουν μυαλά οι developers, για να δω και ένα καλό metal gear στο pc 

Δημοσ.

Όπωτε τους συμφέρει θα περνάνε τίτλους στο pc.Τώρα μπαίνουμε σε άλλο κύκλο πάλι όσον αναφορά τις κονσόλες.Έτσι λειτουργούν τα πράγματα τουλάχιστον ως τώρα.

Δημοσ.

με ένα παιχνίδι κάθε 2-3 χρόνια δε γίνεται δουλειά όμως 

Σε κάνει να θες να κάνεις upgrade όμως..Έτσι λειτουργούσε παλιότερα, έτσι πρέπει να ξαναγίνει..

Δημοσ.

ναι αλλά γιατί; τι νόημα έχει αυτό;

να σπαταλάμε λεφτά χωρίς νόημα για λιγοστούς τίτλους που θα εκμεταλλευτούν το hw μας; 

το θέμα είναι αυτά που αγοράζουμε να βγάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα λεφτά τους 

πχ έχεις εσύ μια 670.. αν αυτή τη "ζορίσεις" σε 5-6 παιχνίδια μέχρι να φτάσει η στιγμή να βγει κάνα crysis 4 που να τη γονατίζει και να θες άλλη τι νόημα έχει; 

• Like 1
Δημοσ.

Τουλάχιστον θα υπάρχει τίτλος να εκμεταλλευτεί το HW μας, τώρα δεν υπάρχει..

Ένας δυνατός ΑΑΑ τίτλος με Next-Gen γραφικά πρέπει να υπάρχει πάντα στο PC, αλλιώς δεν έχει νόημα, παίρνεις κάρτες για να παίξεις τα κονσολοπαίχνιδα.

Δημοσ.

για να αλλάξουν μυαλά οι developers, για να δω και ένα καλό metal gear στο pc

To MGS V σε PC έτρεχε. Τώρα μένει να το ανακοινώσει επίσημα η Konami.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...