KilliK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 μια χαρα ειναι αυτο. εχω δει πολυ χειροτερο σε φιλο μου προγραμματιστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Πολυ υψηλες οι πωλησεις της pc εκδοσης λεει ο ed boon http://steamcommunity.com/app/237110/discussions/0/864975632414059331/ Τωρα δεν εχουν καμια δικαιολογια να μην βγαλουν το MK10 ταυτοχρονα και σε pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Σιγά σιγά θα το γυρίσουν και σε PC Exclusives πάλι, θέμα χρόνου είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Καλά ας φτάσουμε πρώτα να μην κάνουν δύο χρόνια να μας φέρουν τίτλους και βλέπουμε για pc exclusives Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Άσε τα κονσολοπαίχνιδα, μόλις εξελιχτούν λίγο τα πράγματα και ηρεμήσει λίγο η κατάσταση με την κρίση, κάποιοι θα στραφούν και πάλι αποκλειστικά στο PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 δε ξέρω τι ακριβώς έχεις στο νου σου, εμένα πάντως είναι κάμποσα τα κονσολοπαίχνιδα που μου λείπουν όχι αρκετά ώστε να στραφώ σε κονσόλες και ευτυχώς άσχετα με το τι νομίζουν πολλοί το pc έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω του και βλέπουμε όλο και περισσότερα πράγματα σε αυτό, αλλά αν εξαιρέσουμε τα "exclusives" είναι κάμποσα αυτά που δεν ήρθαν γιατί δε θεωρήθηκε ότι συμφέρουν και αυτά εμένα προσωπικά μου λείπουν το mk ήταν ένα τέτοιο παράδειγμα, το castlevania είναι ένα άλλο και για αυτό ειδικά τέτοια παιχνίδια και δεδομένης της σχετικά καλής τιμής τους θέλω να πάνε καλά για να αλλάξουν μυαλά οι developers, για να δω και ένα καλό metal gear στο pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Όπωτε τους συμφέρει θα περνάνε τίτλους στο pc.Τώρα μπαίνουμε σε άλλο κύκλο πάλι όσον αναφορά τις κονσόλες.Έτσι λειτουργούν τα πράγματα τουλάχιστον ως τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2013 Εγώ δεν θέλω πολλά πράγματα, απλά θέλω κάθε 2-3 χρόνια να σκάει ένα σαν το Crysis 1 με την ελευθερία του και Next-Gen visuals.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 με ένα παιχνίδι κάθε 2-3 χρόνια δε γίνεται δουλειά όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ditsikts Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Τι τραγικό Desktop είναι αυτό ? φαίνεται ότι σπαμάρει και το desktop του!!! xaxaxa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 με ένα παιχνίδι κάθε 2-3 χρόνια δε γίνεται δουλειά όμως Σε κάνει να θες να κάνεις upgrade όμως..Έτσι λειτουργούσε παλιότερα, έτσι πρέπει να ξαναγίνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 ναι αλλά γιατί; τι νόημα έχει αυτό; να σπαταλάμε λεφτά χωρίς νόημα για λιγοστούς τίτλους που θα εκμεταλλευτούν το hw μας; το θέμα είναι αυτά που αγοράζουμε να βγάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα λεφτά τους πχ έχεις εσύ μια 670.. αν αυτή τη "ζορίσεις" σε 5-6 παιχνίδια μέχρι να φτάσει η στιγμή να βγει κάνα crysis 4 που να τη γονατίζει και να θες άλλη τι νόημα έχει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Τουλάχιστον θα υπάρχει τίτλος να εκμεταλλευτεί το HW μας, τώρα δεν υπάρχει.. Ένας δυνατός ΑΑΑ τίτλος με Next-Gen γραφικά πρέπει να υπάρχει πάντα στο PC, αλλιώς δεν έχει νόημα, παίρνεις κάρτες για να παίξεις τα κονσολοπαίχνιδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 για να αλλάξουν μυαλά οι developers, για να δω και ένα καλό metal gear στο pcTo MGS V σε PC έτρεχε. Τώρα μένει να το ανακοινώσει επίσημα η Konami. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Τώρα που οι κονσόλες είναι Χ86 δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να μην βγάλουν τα παιχνίδια στο PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα