Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Ξέρω ποιανού είναι το Site, από τα γεννοφάσκια του. (:Τα πόσταρες, δεν θα τα έβρισκα.Είναι Unbalanced τελικά ή δεν το γνωρίζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δεν γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 ¨Εφαγα ένα μεσημέρι και λίγο από πρωί για να το τερματίσω στο Story mode Πλάκα είχε και μεγάλα βυζιά. Ο Shao Kahn είναι μεγάλος παπάρας και το ulti του Cyber Subzero δεν δουλεύει. Επίσης επιτέλους έχουμε ένα σοβαρό υπόβαθρο σεναρίου και κατάλαβα τι ρόλο βαράει ο καθένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Πλάκα είχε και μεγάλα βυζιά Oh yes. Mortal Kombat 9, όπου κάθε άντρας είναι muscleman και κάθε γυναίκα έχει πρόβλημα ισορροπίας. Shao Kahn -> πήδα από πάνω του και punish. C. Sub-Zero X-Ray πρέπει να είσαι στον αέρα. (στο λέει και στo movelist ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Βασικά εγώ τον Shao Kahn τον σπαμμαρα τις φωτιές με τον Liu Kang Και το αμαμπαπαιιιι με τον Raiden Η ulti όταν λες Χρήστο εννοείς το X-ray? Πρέπει να είσαι στον αέρα για να το ενεργοποιήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Εγώ με τον Liu πήδαγα από πάνω και ποδηλατάκι στην πλάτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Εσύ είσαι πολύ extreme, εγώ απλά έκανα abuse την AI Ο τύπος πετούσε ακόντια κ εγώ σπάμμαρα την low φωτιά, τα απέφευγε κ hit. 2 σε 1 νοικοκυρεμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Ε οκ, ό,τι βολεύει τον καθένα. Btw, spoilers RAIDEN, Y U NO SAY "SHAO KAHN MUST WIN"?RAIDEN, Y U CRISP LIU KANG? USE HEALING LIGHTNING AFTERWARDS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Θέλει ένα HISHE και το MK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 υπαρχει ηδη: http://www.youtube.com/watch?v=jHUQoJ789i4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Ε μαλακιούλα είναι Αλλιώς το περίμενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacGyver2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Παιδια συγνωμη να ρωτησω κατι; Τον Kratos πως μπορουμε να τον εχουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Αν τον mod-άρουν μόνο, γιατί είναι PS3 exclusive (όπως και η πίστα του). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Φαινεται πως και ο εχρθος μου ο Splinter παιζει mortal kombat στο pc! Τον συνατησα online σημερα και παλεψαμε 3 φορες! Τον διελυσα! Δειτε μερικες εικονες απο την μαχη μας! Και εδω μπορειτε να δειτε μερος της συζητησης που ειχαμε μετα τη μαχη: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Τι τραγικό Desktop είναι αυτό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα