Προς το περιεχόμενο

Mortal Kombat 9: Komplete Edition (PC)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθολου απαιτητικο ειναι καινυοργιο παιχνιδι και θελει pc περιπου σαν το δικο μου δηλαδη pc του 2011. Πολυ χαμηλες ειναι οι απαιτησεις του για παιχνιδι του 2013.

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω θα σας κομματιασω onlne!! Ειστε ετοιμοι?? Χαμος θα γινει λεμε!! :devil: :devil:

Πολλα λες. Ειναι μεχρι να σε ταπεινωσω 2-3 φορες  :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Eιστε ετοιμοι να σας πλακωσω στο ξυλο?? Αυριο βγαινει το παιχνιδι! Ετοιμαστειτε !! Ποιοι απο εσας θα το αγορασουν αυριο?

• Moderators
Δημοσ.

Περίεργο, δεν βρίσκω τη σχετική σελίδα στο Steam. Δεν θα έπρεπε να έχει τίποτα για pre-orders ή έστω στο comming soon?

Δημοσ.

Ρωτησε καποιος που ασχολειται με modding τι mods θελουμε να φτιαξει για το MK. Eγω του ειπα να φτιαξει εμενα ως playble χαρακτηρα και αυτος συμφωνησε! Συντομα θα παιζουμε ως Shredder στο MK. θα με ενημερωνει για το πως προχωρανε οι εργαισες στο mod. Του ειπα να δωσει μεγαλη προσοχη  στο mod μου. Γιατι ετσι και με απογοητευσει θα το πληρωσει πολυ ακριβα!

Δημοσ.

Δεν εχω παιξει online ακομα αλλα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα μεχρι τωρα και με αλλους που μιλησα στο steam κανενας δεν μου ανεφερε καποιο προβλημα. Θα παιξω online αργοτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...