Oroku Saki Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Καθολου απαιτητικο ειναι καινυοργιο παιχνιδι και θελει pc περιπου σαν το δικο μου δηλαδη pc του 2011. Πολυ χαμηλες ειναι οι απαιτησεις του για παιχνιδι του 2013. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 ακου εκει 6950 αυτα βλεπουν οι κονσολακηδες και μας τη λενε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Σαν το DMC θα τρέχει, δηλαδή και η 6950 θα το κομματιάζει, τα γραφικά του είναι το πολύ μέτρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Εγω θα σας κομματιασω onlne!! Ειστε ετοιμοι?? Χαμος θα γινει λεμε!! :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Εγω θα σας κομματιασω onlne!! Ειστε ετοιμοι?? Χαμος θα γινει λεμε!! :devil: Πολλα λες. Ειναι μεχρι να σε ταπεινωσω 2-3 φορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δεν έχει και μεγάλες απαιτήσεις το παιχνίδι εντάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Eιστε ετοιμοι να σας πλακωσω στο ξυλο?? Αυριο βγαινει το παιχνιδι! Ετοιμαστειτε !! Ποιοι απο εσας θα το αγορασουν αυριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Περίεργο, δεν βρίσκω τη σχετική σελίδα στο Steam. Δεν θα έπρεπε να έχει τίποτα για pre-orders ή έστω στο comming soon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ρωτησε καποιος που ασχολειται με modding τι mods θελουμε να φτιαξει για το MK. Eγω του ειπα να φτιαξει εμενα ως playble χαρακτηρα και αυτος συμφωνησε! Συντομα θα παιζουμε ως Shredder στο MK. θα με ενημερωνει για το πως προχωρανε οι εργαισες στο mod. Του ειπα να δωσει μεγαλη προσοχη στο mod μου. Γιατι ετσι και με απογοητευσει θα το πληρωσει πολυ ακριβα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μονο 6 ωρες εμειναν! Ειστε ετοιμοι να πλακωσουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Bγηκε!! Τωρα το εγκαθιστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 τωρα κατεβηκε απο steam. ξεκιναω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 τι λέει το παιχνίδι οροκουσάκι; δουλεύει απροβλημάτιστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δεν εχω παιξει online ακομα αλλα δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα μεχρι τωρα και με αλλους που μιλησα στο steam κανενας δεν μου ανεφερε καποιο προβλημα. Θα παιξω online αργοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Ευτυχως που δεν βγηκες ονλαιν και ακομα εχουν ελπιδες οι υπολοιοι παιχτες :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα