vasman15 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 στα κριτηρια νομιζω αν οχι απαραιτητα να προσθεθει η δυνατοτητα καταγραφης σε 3D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 φίλε μου επειδή το ψάχνω και εγώ αυτό τον καιρό να σου πω από την δική μου έρευνα/συζητήσεις που έχω κάνει: 1. οι μηχανές που κοιτάς δεν είναι οι πιο φτηνές entry level, αν αυτό ψάχνεις δες αν θες τις olympus SP600Z (15x zoom) και την Fujifilm S1600 (15x), παίζουν γύρω στα 180 και έχουν όλα όσα θα χρεαστεί ο μέσος χρήστης - προσωπικά τείνω προς την fujifilm γιατί έχει περισσότερες επιλογές "ευκολίας" και υπάρχει και Ελληνική αντιπροσωπία. Το μεγαλύτερο zoom ή τα megapixels δεν σημαίνει καλύτερη ποιότητα εικόνας.. 2. Η nikon έχει μια φήμη ακριβής μάρκας χωρίς να σου δίνει τις δυνατότητες που θα βρείς σε αντίσοιχου κόστους μοντέλα. Δεν είχα ποτέ nikon, αλλά αν κάνεις αναλυτικότερη έρευνα αγοράς θα δεις οτι ο παραπάνω κανόνας επιβεβαιώνεται. 3. Καλό θα ήταν να αγοράσεις τη μηχανή σου από φωτομάγαζο, υπάρχει περισσότερη γνώση (και διάθεση) για την επιλογή αυτού που είναι καταληλότερο για τις ανάγκες σου (π.χ. δεν ξέρω αν χρειάζεσαι "απεικόνιση 3D", ότι και αν είναι αυτό! Αλλά π.χ. εγώ είδα σε χρήση το zoom bracketing και ξέρω οτι είνα κάτι που θα ήθελα,ενώ το HDTV δεν μου είναι τόσο σημαντικό αφού δεν έχω τέτοια μέσα αναπαραγωγής...) Να προσθέσω τέλος οτι τα κριτήρια που σου έδωσε ο arxaggelos είναι πολύ σημαντικά και πρέπει να τα σκεφτείς / απαντήσεις ΠΡΙΝ αγοράσεις μηχανή.... για να μην αγοράσεις κάτι πολύ ακριβότερο από αυτό που χρειάζεσαι, ή κάτι που μπορεί τελικά να μην χρησιμοποιήσεις σχεδόν καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOULATRANS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 ο δημιουργος του νηματος βρισκεται σε διλημα αναμεσα στις μηχανες των δυο συνδεσμων.παει να πει οτι κατι του αρεσε σε αυτες,και ψαχνει τα συν και τα πλην που δεν αναγραφοντε παντα.ολα τα αλλα ειναι περιττα. γιατι με αυτα τα χρηματα μπορει να παρει και μια dslr, ή 4 nikon L20 ή ενα πλυντηριο ή μια 29αρα(πλασμα) ή ............................ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosfm Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Σας ευχαριστω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.