PCM Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Ελπίζω να είναι το σωστό μέρος για να ρωτήσω. Λοιπόν... υπάρχουν ελληνικά Podcasts? Από αμερικάνικα έχω ακούσει αρκετά. Δεν θέλω να πω πρoτιμήσεις γιατί φαντάζομαι τα ελληνικά Podcasts θα είναι ελάχιστα, οτι υπάρχει. Πάντως αν ήταν να διαλέξω θα έλεγα οτι ψάχνω κάτι χαβαλετζίδικο ή/και επιστημονικό. Με search που έκανα στο Ίντερνετ δεν βρήκα κάτι ουσιαστικό. Μόνο κάτι παλιούς καταλόγους του 2007. Ακόμα... ψάχνω. Ευχαριστώ για ό,τι βοήθεια.
PCM Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Ελπίζω να είναι το σωστό μέρος για να ρωτήσω. Λοιπόν... υπάρχουν ελληνικά Podcasts? Από αμερικάνικα έχω ακούσει αρκετά. Δεν θέλω να πω πρoτιμήσεις γιατί φαντάζομαι τα ελληνικά Podcasts θα είναι ελάχιστα, οτι υπάρχει. Πάντως αν ήταν να διαλέξω θα έλεγα οτι ψάχνω κάτι χαβαλετζίδικο ή/και επιστημονικό. Με search που έκανα στο Ίντερνετ δεν βρήκα κάτι ουσιαστικό. Μόνο κάτι παλιούς καταλόγους του 2007. Ακόμα... ψάχνω. Ευχαριστώ για ό,τι βοήθεια.
A7X. Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Podcasts πάσης φύσεως σε ενδιαφέρουν; Έχω την εντύπωση ότι στο Itunes έχει κάποια καιδεν χρειάζεσε Iphone μόνο το pC σου για να τα ακούσεις.
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Podcasts πάσης φύσεως σε ενδιαφέρουν; Έχω την εντύπωση ότι στο Itunes έχει κάποια καιδεν χρειάζεσε Iphone μόνο το pC σου για να τα ακούσεις. Το αυτο.Το itunes εχει μπολικα.Αν θυμαμαι καλα,υπαρχει και ελληνικο top 10 καπου εκει μεσα.Με ελαχιστο ψαξιμο θα το βρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.