Προς το περιεχόμενο

ρυθμισεις απ το catalyst στην 4850 msi

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Οχ μαλα..ια ειπα, προ 2010 εννωουσα :lol::lol:.Εκανα φορματ στο υπ/στη και ξαναβαλα το παιχνιδι αλλα ειχα ξεχασει τι ρυθμισεις ειχα κανει πριν 8 μηνες στις ρυθμίσεις του παιχνιδιου και στην καρτα.1920χ1080 η αναλυση, ποιο να μου εχει με γκρι γραμματα?

το vsync εκεί που το "κλικαρις" στις ρυθμίσεις .εναλλακτικά αν χρησιμοποιείς kitserver..δοκίμασε από δω,αλλάζοντας την ανάλυση σου βεβαια σε 1080.

148iyqby.th.png

Uploaded with ImageShack.us

configz.th.png

Δημοσ.
το vsync εκεί που το "κλικαρις" στις ρυθμίσεις .εναλλακτικά αν χρησιμοποιείς kitserver..δοκίμασε από δω,αλλάζοντας την ανάλυση σου βεβαια σε 1080.

148iyqby.th.png

configz.th.png

δε χρησιμοποιω kitserver, αφου ενεργοποιησα to VSYNG απ το ati catalyst, χριαζεται να το ενεργοποιησω και στα setings toy PRO?

Ξερεις αν χρειαζετε να ενεργοποιησω και την επιλογη απ τα setings του παιχνιδιου που λέει χρηση παραληψεις καρε και το LB Που δεν ειναι για οθονες 16:9 4:3, αλλα η δικηη μου ειναι η sunkmaster 23'' 16:9 1920x1080.

ΤΗΑΝΚS

Δημοσ.

148iyqby.th.png

configz.th.png

δε χρησιμοποιω kitserver, αφου ενεργοποιησα to VSYNG απ το ati catalyst, χριαζεται να το ενεργοποιησω και στα setings toy PRO?

Ξερεις αν χρειαζετε να ενεργοποιησω και την επιλογη απ τα setings του παιχνιδιου που λέει χρηση παραληψεις καρε και το LB Που δεν ειναι για οθονες 16:9 4:3, αλλα η δικηη μου ειναι η sunkmaster 23'' 16:9 1920x1080.

ΤΗΑΝΚS

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...