Προς το περιεχόμενο

ρυθμισεις απ το catalyst στην 4850 msi

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιζω ενα παιχνιδι online, και θελω να βρω το VSYNG απ τις ρυθμισεις της κάρτας (ATI CATALYST)για να το ενεργοποίησω γιατι εχω κολληματα στο παιχνιδι, και μου ειπαν οτι θα ηταν καλο να το ενεργοποιησω απο τις ρυθμισεις της κάρτας.

Που βοσκει αυτη η ρυθμιση στο ΑΤΙ CATALYST ξερει κανεις?

Δημοσ.

παιζω ενα παιχνιδι online, και θελω να βρω το VSYNG απ τις ρυθμισεις της κάρτας (ATI CATALYST)για να το ενεργοποίησω γιατι εχω κολληματα στο παιχνιδι, και μου ειπαν οτι θα ηταν καλο να το ενεργοποιησω απο τις ρυθμισεις της κάρτας.

Που βοσκει αυτη η ρυθμιση στο ΑΤΙ CATALYST ξερει κανεις?

Δημοσ.
Graphics / 3d μέσα στο CCC αλλά πιθανότατα και στις επιλογές graphics του παιχνιδιού σου ;)

sto 3D πηγα all setings.Kαι ειναι το Wait for vertical refresh?

αν ειναι αυτο το εβαλα sto ALWAYS ON.

ευχαριστω φιλε

Δημοσ.
Graphics / 3d μέσα στο CCC αλλά πιθανότατα και στις επιλογές graphics του παιχνιδιού σου ;)

sto 3D πηγα all setings.Kαι ειναι το Wait for vertical refresh?

αν ειναι αυτο το εβαλα sto ALWAYS ON.

ευχαριστω φιλε

Δημοσ.
Ναι αυτό είναι!

Cheers :-)

Για το pro 2011 ηθελα να το ρυθμισω, βελτιωθηκε η κατασταση πολυ.Αλλα παλι μου κάνει κάτι ψιλοκολληματακια, μπόρει να θέλει τωρα που ενεργοποιησα το vsyng sta setings της VGA να απενεργοποιησω το vsyng απ τα setings tου game.

:-)

Δημοσ.
Ναι αυτό είναι!

Cheers :-)

Για το pro 2011 ηθελα να το ρυθμισω, βελτιωθηκε η κατασταση πολυ.Αλλα παλι μου κάνει κάτι ψιλοκολληματακια, μπόρει να θέλει τωρα που ενεργοποιησα το vsyng sta setings της VGA να απενεργοποιησω το vsyng απ τα setings tου game.

Δημοσ.

προ 2011?? που το βρήκες ρε τρελέ?? σε τι ανάλυση?γιατί νομίζω το vsync δεν το βλέπει σε κάποιες το συγκεκριμένο game.έλεγξε μια στα settings αν στο έχει με γκρι γράμματα.

Δημοσ.

προ 2011?? που το βρήκες ρε τρελέ?? σε τι ανάλυση?γιατί νομίζω το vsync δεν το βλέπει σε κάποιες το συγκεκριμένο game.έλεγξε μια στα settings αν στο έχει με γκρι γράμματα.

Δημοσ.

Οχ μαλα..ια ειπα, προ 2010 εννωουσα :lol::lol:.Εκανα φορματ στο υπ/στη και ξαναβαλα το παιχνιδι αλλα ειχα ξεχασει τι ρυθμισεις ειχα κανει πριν 8 μηνες στις ρυθμισεις του παιχνιδιου και στην καρτα.1920χ1080 η αναλυση, ποιο να μου εχει με γκρι γραμματα?

Δημοσ.

Οχ μαλα..ια ειπα, προ 2010 εννωουσα :lol::lol:.Εκανα φορματ στο υπ/στη και ξαναβαλα το παιχνιδι αλλα ειχα ξεχασει τι ρυθμισεις ειχα κανει πριν 8 μηνες στις ρυθμισεις του παιχνιδιου και στην καρτα.1920χ1080 η αναλυση, ποιο να μου εχει με γκρι γραμματα?

Δημοσ.
Οχ μαλα..ια ειπα, προ 2010 εννωουσα :lol::lol:.Εκανα φορματ στο υπ/στη και ξαναβαλα το παιχνιδι αλλα ειχα ξεχασει τι ρυθμισεις ειχα κανει πριν 8 μηνες στις ρυθμίσεις του παιχνιδιου και στην καρτα.1920χ1080 η αναλυση, ποιο να μου εχει με γκρι γραμματα?

το vsync εκεί που το "κλικαρις" στις ρυθμίσεις .εναλλακτικά αν χρησιμοποιείς kitserver..δοκίμασε από δω,αλλάζοντας την ανάλυση σου βεβαια σε 1080.

148iyqby.th.png

Uploaded with ImageShack.us

configz.th.png

Uploaded with ImageShack.us

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...