Neuro22 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα, Είμαι κάτοχος της Hauppauge wintv hvr-3000 και επειδή μου βγάζει πρόβλημά με την εφαρμογή που δίνει η Hauppauge, αλλά και το ProgDvb παρουσιάζει προβλήματα θα ήθελα τα φώτα σας για κάποιο Freeware Software για Αναλογική & Ψηφιακή επίγεια τηλεόραση, Δορυφορική τηλεόραση και FM Radio στο PC (για Vista). Με ενδιαφέρει περισσότερο η Δορυφορική. Το AltDvb παίζει μια χαρά αλλά μόνο για 20 λεπτά. Ευχαριστώ.
Neuro22 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα, Είμαι κάτοχος της Hauppauge wintv hvr-3000 και επειδή μου βγάζει πρόβλημά με την εφαρμογή που δίνει η Hauppauge, αλλά και το ProgDvb παρουσιάζει προβλήματα θα ήθελα τα φώτα σας για κάποιο Freeware Software για Αναλογική & Ψηφιακή επίγεια τηλεόραση, Δορυφορική τηλεόραση και FM Radio στο PC (για Vista). Με ενδιαφέρει περισσότερο η Δορυφορική. Το AltDvb παίζει μια χαρά αλλά μόνο για 20 λεπτά. Ευχαριστώ.
akisk Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα,Είμαι κάτοχος της Hauppauge wintv hvr-3000 και επειδή μου βγάζει πρόβλημά με την εφαρμογή που δίνει η Hauppauge, αλλά και το ProgDvb παρουσιάζει προβλήματα θα ήθελα τα φώτα σας για κάποιο Freeware Software για Αναλογική & Ψηφιακή επίγεια τηλεόραση, Δορυφορική τηλεόραση και FM Radio στο PC (για Vista). Με ενδιαφέρει περισσότερο η Δορυφορική. Το AltDvb παίζει μια χαρά αλλά μόνο για 20 λεπτά. Ευχαριστώ. Χαλαρά το Microsoft Windows Media Center.
akisk Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα,Είμαι κάτοχος της Hauppauge wintv hvr-3000 και επειδή μου βγάζει πρόβλημά με την εφαρμογή που δίνει η Hauppauge, αλλά και το ProgDvb παρουσιάζει προβλήματα θα ήθελα τα φώτα σας για κάποιο Freeware Software για Αναλογική & Ψηφιακή επίγεια τηλεόραση, Δορυφορική τηλεόραση και FM Radio στο PC (για Vista). Με ενδιαφέρει περισσότερο η Δορυφορική. Το AltDvb παίζει μια χαρά αλλά μόνο για 20 λεπτά. Ευχαριστώ. Χαλαρά το Microsoft Windows Media Center.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.