Προς το περιεχόμενο

q6600 undervolt

sozz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
( εμένα δεν μου δούλευε ποτέ αυτό... :/ )

ε τοτε το αφηνω :P

δεν πειραζει θα περιμενω να κρυωσει λιγο ο καιρος(αρχιζει σιγα σιγα ;) )

Δημοσ.

Δουλεύει κυρίως με intel, τουλάχιστον στον τομέα των desktop pc's

Προσωπικά το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό, και με κάποιες ρυθμίσεις έχει αποδειχτεί καλύτερο από το energy-saving software του motherboard και όχι μόνο στο τομέα της θερμοκρασίας, αλλά και της κατανάλωσης.

Συγκερκιμένα οι ρυθμίσεις μου:

έχω τον Q9550 (με stock fan, idle 40-45, max 50-55, μέσα στο καλοκαίρι αυτά)

Performance on Demand

FID / VID

6x / 1.1000V

7x / 1.1125V

8x / 1.1250V

Εναλάσσεται μεταξύ αυτών των 3 σταδίων ανάλογα με την χρήση.

Δημοσ.

Δουλεύει κυρίως με intel, τουλάχιστον στον τομέα των desktop pc's

Προσωπικά το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό, και με κάποιες ρυθμίσεις έχει αποδειχτεί καλύτερο από το energy-saving software του motherboard και όχι μόνο στο τομέα της θερμοκρασίας, αλλά και της κατανάλωσης.

Συγκερκιμένα οι ρυθμίσεις μου:

έχω τον Q9550 (με stock fan, idle 40-45, max 50-55, μέσα στο καλοκαίρι αυτά)

Performance on Demand

FID / VID

6x / 1.1000V

7x / 1.1125V

8x / 1.1250V

Εναλάσσεται μεταξύ αυτών των 3 σταδίων ανάλογα με την χρήση.

Δημοσ.

είναι gigabyte socket 775 με P45 chipset συγκεκριμένα το EP45-DS3P, αλλά το προγραμματάκι το έχω δοκιμάσει και σε άλλα pc και τουλάχιστον όπου υπήρχε intel επεξεργαστής λειτουργούσε...

Δημοσ.

είναι gigabyte socket 775 με P45 chipset συγκεκριμένα το EP45-DS3P, αλλά το προγραμματάκι το έχω δοκιμάσει και σε άλλα pc και τουλάχιστον όπου υπήρχε intel επεξεργαστής λειτουργούσε...

Δημοσ.

Wow... εγώ το είχα δοκιμάσει τόσο με p5k-e όσο και με p45 tr2s και δεν είχα καμία τύχη, είτε σε vista x64 - είτε σε 7 x64 (τα πάντα updated) :/

Τι να πω...

Δημοσ.

Wow... εγώ το είχα δοκιμάσει τόσο με p5k-e όσο και με p45 tr2s και δεν είχα καμία τύχη, είτε σε vista x64 - είτε σε 7 x64 (τα πάντα updated) :/

Τι να πω...

Δημοσ.

ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα όταν το έβαλα σε 64-bit windows 7 ήταν ότι το RTCore64.sys δεν ήταν signed και δεν μπορούσαν να το τρέξουν και όταν βρήκα την signed έκδοση, λειτούργησε κανονικότατα

Δημοσ.

ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα όταν το έβαλα σε 64-bit windows 7 ήταν ότι το RTCore64.sys δεν ήταν signed και δεν μπορούσαν να το τρέξουν και όταν βρήκα την signed έκδοση, λειτούργησε κανονικότατα

Δημοσ.

Btw χάνεις 0.5 multi :-)

( ακόμα και με signed δεν μου έπαιζε εμένα - πότε κολλούσε, πότε δεν περνούσε τις ρυθμίσεις... για τα amd έχω το PhenomMsrTweaker που τα κάνει όλα απλά... anyway... )

Δημοσ.

Btw χάνεις 0.5 multi :-)

( ακόμα και με signed δεν μου έπαιζε εμένα - πότε κολλούσε, πότε δεν περνούσε τις ρυθμίσεις... για τα amd έχω το PhenomMsrTweaker που τα κάνει όλα απλά... anyway... )

Δημοσ.

Tο ξέρω ότι έτσι φαίνεται, αλλά στο mobo έχει την επιλογή fine tuning και δίνει multiplier +0.5, συγκεκριμένα το utility μου λέει CPU core clock 2833 σε μέγιστη χρήση

Δημοσ.

Tο ξέρω ότι έτσι φαίνεται, αλλά στο mobo έχει την επιλογή fine tuning και δίνει multiplier +0.5, συγκεκριμένα το utility μου λέει CPU core clock 2833 σε μέγιστη χρήση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...