nurse Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Toufas ενδιαφέρουσα η λίστα που παραθέτεις. Δεν ξέρω όμως εάν είναι πρέπον να πάρω την πρόταση του Xorp και να τη προσθέσω στη λίστα του θρεντ ενώ ο Xorp έχει ξεκινήσει κάτι κάπου αλλού. Εάν δεν έχεις αντίρρηση μπορείς να παραθέσεις το λινκ και να το προσθέσω στη λίστα που φτιάχνουμε (όλοι μας), ως επιπλέον πηγή για όποιον ενδιαφέρεται. Νομίζω ότι μου έδωσες καλή ιδέα. Ευχαριστώ.
Toufas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 αν και ειδα οτι ειχα ξαναβαλει την ιδια περιπου λιστα, υπαρχει προβλημα για το που βρηκα την λιστα μιας και ειναι κλειστη κοινοτητα για τις hd ταινιες!
nurse Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ok, η ουσία είναι ότι έχεις παραθέσει τη λίστα αυτή και μπορεί κάποιος να τη δει εάν ανατρέξει στις στις σελίδες αυτού του τοπικ. Κράτα μας ενήμερους πάντως, αφού στο προηγούμενο σχετικό ποστ σου (#15) υπάρχουν και λινκ που δείχνουν οπτικά πλέων τις διαφορές.
nurse Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 "The Fall". Απλά καταπληκτική. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ενδιαφέρον σενάριο. Επιβλητικά εξαιρετικής αισθητικής πλάνα που σαφώς αναδεικνύονται σε blu ray
marantonis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 "The Fall". Απλά καταπληκτική. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.Ενδιαφέρον σενάριο. Επιβλητικά εξαιρετικής αισθητικής πλάνα που σαφώς αναδεικνύονται σε blu ray Πολυ ωραια αλλα πηγα να την νοικιασω σε blu ray και δε την ειχαν Το 'δα σε απλο DVD.
nurse Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Θα προσθέσω και το 2012. Πολύ καλός ήχος και φυσικά εικόνα. Δεν με απογοήτευσε καθόλου.
overclocker Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Νομίζω ότι στην λίστα πρέπει να προστεθεί, αν και δεν πρόκειται για ταινία αλλά για μίνι σειρά, το The Pacific το οποίο πραγματικά έχει εξαιρετική εικόνα με πλούσια λεπτομέρεια και φανταστικό ήχο.
nurse Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) To Matrix λέτε; Δεν το είδα σε Blu, Αν και το έχει σε προσφορά το play.com (τριλογία); Θα επαυξήσω σχετικά με τη ποιότητα του 2012 Επίσης οφείλω να προσθέσω το Robin Hood 2010 στη λίστα με τις κακές μεταφορές. Λυπάμαι αλλά δεν αξίζει σε Blue ray. Θαμπώματα και κακές διαβαθμίσεις.. Εάν κάνω λάθος πείτε μου να πάω σε οφθαλμίατρο . Η μίνι σειρά προστέθηκε που πρότεινε ο OvercloKer Έχω παραγκίλει το ντοκιμαντέρ Planet Earth : Special Edition και το Contact. Για το πρώτο έχω μεγάλες προσδοκίες με τόσα που έχω ακούσει και διαβάσει. Για το Contact δεν περιμένω πολλά αλλά είναι αδυναμία μου ως ταινία. Οι κριτικές που βρήκα την χαρακτηρίζουν ως καλή μεταφορά. Όταν τα δω θα σας πω εντυπώσεις. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2010 από nurse
Toufas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 nurse και εμενα το contact ειναι απο τις αδυναμιες μου, το εχω δει πανω απο 15 φορες, και το βλεπω ξανα ανετα.
fastmanakos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Πηρα σημερα σε blu ray να δω το Up τρό-με-ρό....
marantonis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Alien vs predator. Ειχε αρκετα καλη εικονα αλλα σε καποια σημεια ατελειες. Δε ξερω πως λεγεται, αυτο που κυριως στα μαυρα πλανα φαινεται καπως σα να χει χιονακια..
tsioudiver Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 South Pacific απο εμένα, ντοκυμαντέρ του 2009 απο το BBC, με καταπληκτικές εικόνες και πληροφορίες. Μοναδικά πλάνα απο τα νησιά του Νοτιου Ειρηνικού τα οποία αριθμούν πάνω απο είκοσι χιλιάδες και έχουν είδη χλωρίδας και πανίδας που δεν συναντώνται σε κανένα άλλο μέρος του αγαπητού πλανήτη. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Δείτε το σε υψηλή ανάλυση. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=pZm31C-5V-s&feature=fvw]South Pacific[/ame]
marantonis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Η blu ray εκδοση του Evil Dead τι λεει; το 'χει δει κανεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα