Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραία όλα αυτά, αλλά αν παραγγείλω blu Ray ταινία από το εξωτερικό, από zavvi, blahdvd, κλπ, θα έχει ελληνικούς υπότιτλους?

ε, αυτό το ελέγχεις ρε συ στα technical data, σε όλες τις ταινίες (dvd, bd) γράφουν τους υπότιτλους

ΕΞΑΙΡΕΣΗ αποτελεί το Predator Ultimate Edition, το οποίο λέει μεν ότι έχει μόνο αγγλικούς υπότιτλους, άλλα στην πραγματικότητα έχει καμιά 20αρια (προφανώς και ελληνικά)! Τους έστειλα email και τους το είπα, άλλα δεν είδα να το άλλαξαν.

BD που πήρα ως τώρα από έξω με GR subs είναι: Predator Ultimate Edition, Black Hawk Down, Apollo 13

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με λίγα λόγια ότι θα βρεις ελληνικούς υπότιτλους σε ταινίες από Αγγλία, δεν είναι σίγουρο έτσι?

για BR δεν το ψάχνω γιατί δεν έχω htpc, άλλα ps3, αν είχα htpc με br player θα έπαιρνα br όπως παίρνω και dvd, δλδ ανεξάρτητα αν έχουν ελληνικούς υπότιτλους

αν και δεν το έχω ψάξει, νομίζω οι υπότιτλοι για την dvd έκδοση μιας ταινίας είναι ίδιοι με την br έκδοση, άλλωστε το br αφορά εικόνα + ήχο, δεν έχει να κάνει κάτι με την ταινία αυτή καθεαυτή. Στην τελική τα ίδια αρχεία είναι (srt, idx κτλ), οπότε, στο διά ταύτα, δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα εύρεσης υπότιτλων για br.

Δημοσ.
αν και δεν το έχω ψάξει, νομίζω οι υπότιτλοι για την dvd έκδοση μιας ταινίας είναι ίδιοι με την br έκδοση, άλλωστε το br αφορά εικόνα + ήχο, δεν έχει να κάνει κάτι με την ταινία αυτή καθεαυτή. Στην τελική τα ίδια αρχεία είναι (srt, idx κτλ), οπότε, στο διά ταύτα, δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα εύρεσης υπότιτλων για br.

Στις περισσότερες περιπτώσεις (για να μην πω σχεδόν σε όλες) άλλοι οι υπότιτλοι για DVD και άλλοι για BluRay. Δεν είναι οι ίδιοι, χρειάζονται συγχρονισμό στον χρόνο εμφάνισής τους, οπότε μιλάμε για διαφορετικό αρχείο .srt.

Swyped from my Sense 3.0 HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Στις περισσότερες περιπτώσεις (για να μην πω σχεδόν σε όλες) άλλοι οι υπότιτλοι για DVD και άλλοι για BluRay. Δεν είναι οι ίδιοι, χρειάζονται συγχρονισμό στον χρόνο εμφάνισής τους, οπότε μιλάμε για διαφορετικό αρχείο .srt.

Swyped from my Sense 3.0 HTC Desire using Tapatalk

ναι, συγχρονισμό πολύ πιθανόν να θέλουν, άλλα δεν αλλάζουν από κει και πέρα, διαφορετικά θα μιλούσαμε για άλλη ταινία, αυτό εννοώ

Δημοσ.

Να προσθέσω στη λίστα με τις καλές μεταφορές...

Dracula (Francis Ford Copola)

Καλή μεταφορά, υπάρχει φυσικό blurring που απ' όσο έχω διαβάσει είναι επιλογή του σκηνοθέτη από τις original κόπιες.

Το συγκεκριμένο δισκάκι blue.. έχει Ελληνικότατους υπότιτλους και μπορείτε να το πάρετε σε καλή τιμή από το play.com..

Να ζητήσω έστω και καθυστερημένα μια συγνώμη, σύμφωνα με τους κανονισμούς του φόρουμ δεν επιτρέπεται ο τοπικ starter τη μεταβολή του αρχικού ποστ μετά το πέρας κάποιου χρονικού διαστήματος..!!!!

Έτσι η αρχική λίστα δεν είναι δυνατό να ανανεωθεί. Πιστεύω όμως ότι μπορούμε να παραθέτουμε τις blu-ray εμπειρίες μας κανονικά σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς.

Δημοσ.
Να ζητήσω έστω και καθυστερημένα μια συγνώμη, σύμφωνα με τους κανονισμούς του φόρουμ δεν επιτρέπεται ο τοπικ starter τη μεταβολή του αρχικού ποστ μετά το πέρας κάποιου χρονικού διαστήματος..!!!!

Έτσι η αρχική λίστα δεν είναι δυνατό να ανανεωθεί. Πιστεύω όμως ότι μπορούμε να παραθέτουμε τις blu-ray εμπειρίες μας κανονικά σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς.

ένας mod μπορεί να κάνει το edit, δεν υπάρχει πρόβλημα

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σε περίπτωση που θέλεις να προσθέσω κάτι, απλά στειλτο μου σε ενα π.μ. Δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Οι Nvidia κάρτες έχουν edge enhancement στο CP τους. Παίξε με αυτό και θα δεις θαύματα σε αρκετές ταινίες. Το 'The Rock' πραγματικά μεταμορφώνεται με σημαντική αύξηση του edge enhancement ;). Θα πρέπει βέβαια να συνυπολογίσεις και την απόσταση από την οθόνη/TV σου. Μεγάλο edge enhancement όταν είσαι ακριβώς μπροστά ή πάρα πολύ κοντά στην οθόνη μειώνει την ποιότητα. Για να δεις σημαντικά αποτελέσματα σε υψηλούς βαθμούς edge enhancement, πρέπει να έχεις μια Α απόσταση!

John τι ακριβώς κάνει το edge enhancment και από που το κάνω ????

Δημοσ.

John τι ακριβώς κάνει το edge enhancment και από που το κάνω ????

ό,τι λέει η λέξη για όλα τα αντικείμενα

το έχει σαν built-in λειτουργία η Samsung PS51 D530 που έχω, άλλα απενεργοποιημένο (default)

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μετά από μερικούς μήνες απουσίας θα ήθελα να συμπληρώσω δύο ακόμη τίτλους που με εντυπωσίασαν με την ποιοτική μεταφορά τους σε BluRay.

1ος και αναμενό ως τίτλος είναι Transformers: Dark of the Moon (2011) (βαθυστόχαστη ταινία :X ) με δράση καταπληκτική εικόνα και ήχο..

2ος τίτλος που πραγματικά για την ηλικία της ταινίας η μεταφορά είναι αξιόλογη είναι GANDHI Το δισκάκι πωλείται σε δελεαστικότατη τιμή με ελληνικούς υπότιτλους από το play.com

Καλές καλοκαιρινές cine βραδιές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...