Προς το περιεχόμενο

εχασα τα κλειδια του 206

isspro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν ισχυουν τα παραπανω.μου φαινετε η peugeot ειναι λιγο "τρυπια"στο θεμα imobilizer(δηλ το πιο απλο imobilizer).

Eπισημη αντ/πεια σου ζηταγε 400ε και η αλλη 50ε!?

ενταξει 400ε ειναι υπερβολη γιατι απ οσο ξερω ακομη και στις σχετικα ακριβες μαρκες ειναι 200ε

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aν ισχυουν τα παραπανω.μου φαινετε η peugeot ειναι λιγο "τρυπια"στο θεμα imobilizer(δηλ το πιο απλο imobilizer).

ενταξει 400ε ειναι υπερβολη γιατι απ οσο ξερω ακομη και στις σχετικα ακριβες μαρκες ειναι 200ε

Δημοσ.

τα €400 ειναι μαζι με αφαλους και imobilizer. τα €55 ειναι για την παραγγελια των κλειδιων (αντιπροσωπεια) + τον προγραμματισμο imobilizer απο 3ον....

€40: 2 κλειδια

€15: προγραμματισμος

(δεν περιλαμβανεται αλλαγη αφαλων)

Δημοσ.

τα €400 ειναι μαζι με αφαλους και imobilizer. τα €55 ειναι για την παραγγελια των κλειδιων (αντιπροσωπεια) + τον προγραμματισμο imobilizer απο 3ον....

€40: 2 κλειδια

€15: προγραμματισμος

(δεν περιλαμβανεται αλλαγη αφαλων)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...