Προς το περιεχόμενο

Εκτίμηση Κόστους

memos10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να ρίξει μια ματιά στα site groupon.gr kai goldendeals.gr και να μου πει πόσο περίπου κοστίζει να φτιαχτεί αυτό το site? Λέω αυτο το site γιατί ουσιαστικά είναι ίδια μεταξύ τους..

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να ρίξει μια ματιά στα site groupon.gr kai goldendeals.gr και να μου πει πόσο περίπου κοστίζει να φτιαχτεί αυτό το site? Λέω αυτο το site γιατί ουσιαστικά είναι ίδια μεταξύ τους..

Δημοσ.

φίλε μου είναι ίδια μόνο σαν ιδέα και υπηρεσίες, σαν στήσιμο τα βλέπω διαφορετικά.

Δημοσ.

φίλε μου είναι ίδια μόνο σαν ιδέα και υπηρεσίες, σαν στήσιμο τα βλέπω διαφορετικά.

Δημοσ.

Τι εννοείς σαν στήσιμο.. Έστω κι αν είναι όντως διαφορετικά μπορεείς να μου πεις πόσο κοστίζει κάποιο από τα δύο η και τα δύο?? Ευχαριστώ πολύ..

Δημοσ.

Τι εννοείς σαν στήσιμο.. Έστω κι αν είναι όντως διαφορετικά μπορεείς να μου πεις πόσο κοστίζει κάποιο από τα δύο η και τα δύο?? Ευχαριστώ πολύ..

Δημοσ.

Μιλαμε για development περα απ τα συνηθισμενα cms (joomla,drupal κτλ) οπότε κοστίζει αρκετά χιλιάρικα.Θεωρώ πάνω απο 5 πάντως...

Δημοσ.

Μιλαμε για development περα απ τα συνηθισμενα cms (joomla,drupal κτλ) οπότε κοστίζει αρκετά χιλιάρικα.Θεωρώ πάνω απο 5 πάντως...

Δημοσ.

Για custom εφαρμογές ξεκκινάς από 2.000€ + ΦΠΑ χωρίς να περιλαμβάνεται το hosting, domain, συμβόλαιο συντήρησης κτλ.

Εννοείται βέβαια ότι στην τιμή που αναφέρω περιλαμβάνεται το κόστος για τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών που χρησιμοποιούνται.

Για ιστοσελίδες που στηρίζονται σε open source ή GNU CMS, το κόστος είναι σημαντικά μικρότερο. Αν σου αρέσει κάποια ιστοσελίδα βασισμένη σε joomla, drupal ή άλλο αντίστοιχο CMS απλά ζητάς τα αρχεία του site από τον Developer. Είναι υποχρεωμένος να στα δώσει δωρεάν, σύμφωνα με την άδεια χρήσης τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...