memos10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μπορεί κάποιος να ρίξει μια ματιά στα site groupon.gr kai goldendeals.gr και να μου πει πόσο περίπου κοστίζει να φτιαχτεί αυτό το site? Λέω αυτο το site γιατί ουσιαστικά είναι ίδια μεταξύ τους..
memos10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μπορεί κάποιος να ρίξει μια ματιά στα site groupon.gr kai goldendeals.gr και να μου πει πόσο περίπου κοστίζει να φτιαχτεί αυτό το site? Λέω αυτο το site γιατί ουσιαστικά είναι ίδια μεταξύ τους..
tempo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μπορεί κάποιος να ρίξει μια ματιά στα site groupon.gr kai goldendeals.gr και να μου πει πόσο περίπου κοστίζει να φτιαχτεί αυτό το site? Λέω αυτο το site γιατί ουσιαστικά είναι ίδια μεταξύ τους.. φίλε μου είναι ίδια μόνο σαν ιδέα και υπηρεσίες, σαν στήσιμο τα βλέπω διαφορετικά.
tempo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μπορεί κάποιος να ρίξει μια ματιά στα site groupon.gr kai goldendeals.gr και να μου πει πόσο περίπου κοστίζει να φτιαχτεί αυτό το site? Λέω αυτο το site γιατί ουσιαστικά είναι ίδια μεταξύ τους.. φίλε μου είναι ίδια μόνο σαν ιδέα και υπηρεσίες, σαν στήσιμο τα βλέπω διαφορετικά.
memos10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Τι εννοείς σαν στήσιμο.. Έστω κι αν είναι όντως διαφορετικά μπορεείς να μου πεις πόσο κοστίζει κάποιο από τα δύο η και τα δύο?? Ευχαριστώ πολύ..
memos10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Τι εννοείς σαν στήσιμο.. Έστω κι αν είναι όντως διαφορετικά μπορεείς να μου πεις πόσο κοστίζει κάποιο από τα δύο η και τα δύο?? Ευχαριστώ πολύ..
jazzcho Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Αρκετές χιλιάδες ευρώ αν πρόκειται να γίνει γαμάτη δουλειά.
jazzcho Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Αρκετές χιλιάδες ευρώ αν πρόκειται να γίνει γαμάτη δουλειά.
antonisid Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μιλαμε για development περα απ τα συνηθισμενα cms (joomla,drupal κτλ) οπότε κοστίζει αρκετά χιλιάρικα.Θεωρώ πάνω απο 5 πάντως...
antonisid Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μιλαμε για development περα απ τα συνηθισμενα cms (joomla,drupal κτλ) οπότε κοστίζει αρκετά χιλιάρικα.Θεωρώ πάνω απο 5 πάντως...
pOLoS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 παρόμοιο ειναι και το livemycity.gr/ στημενο σε joomla
pOLoS Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 παρόμοιο ειναι και το livemycity.gr/ στημενο σε joomla
StavrosD Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Για custom εφαρμογές ξεκκινάς από 2.000€ + ΦΠΑ χωρίς να περιλαμβάνεται το hosting, domain, συμβόλαιο συντήρησης κτλ. Εννοείται βέβαια ότι στην τιμή που αναφέρω περιλαμβάνεται το κόστος για τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών που χρησιμοποιούνται. Για ιστοσελίδες που στηρίζονται σε open source ή GNU CMS, το κόστος είναι σημαντικά μικρότερο. Αν σου αρέσει κάποια ιστοσελίδα βασισμένη σε joomla, drupal ή άλλο αντίστοιχο CMS απλά ζητάς τα αρχεία του site από τον Developer. Είναι υποχρεωμένος να στα δώσει δωρεάν, σύμφωνα με την άδεια χρήσης τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.