Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Home 32bit προβλημα κατα την εκκινηση

mynam3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαφνικα, μου λεει οτι η εξερευνηση των windows δεν λειτουργει .. Ψαχνει να βρει το προβλημα και δεν κανει τιποτα.

Σε safe mode δεν εχει προβλημα, μπαινει κανονικα αλλα δεν με αφηνει ουτε επαναφορα συστηματος να κανω.

Φορματ η παιζει να το γλυτωσουμε ?

Εφτιαξα και νεο προφιλ χρηστη αλλα τιποτα

Δημοσ.

Ξαφνικα, μου λεει οτι η εξερευνηση των windows δεν λειτουργει .. Ψαχνει να βρει το προβλημα και δεν κανει τιποτα.

Σε safe mode δεν εχει προβλημα, μπαινει κανονικα αλλα δεν με αφηνει ουτε επαναφορα συστηματος να κανω.

Δημοσ.

ΤΟ ίδιο πρόβλημα και σε μένα

Βρήκες λύση στο σαιτ που παραθέτει ο φ'ιλος?

επισης να προσθέσω οτι εχω κάνει 2 φορές φορματ ,με το πρόβλημα να παραμένει

ενω όλα δουλεύουν άψογα!

Δημοσ.

ΤΟ ίδιο πρόβλημα και σε μένα

Βρήκες λύση στο σαιτ που παραθέτει ο φ'ιλος?

επισης να προσθέσω οτι εχω κάνει 2 φορές φορματ ,με το πρόβλημα να παραμένει

ενω όλα δουλεύουν άψογα!

Δημοσ.

Οχι απο αυτο το site .

Οταν ξεκιναει ο υπολογιστης, πατησα το f8 και επελεξα το repair your computer . Με ρωτησε καποια στιγμη αν θελω να κανω restore και ειπα οχι . Το αφησα περιπου 20 λεπτα και εκανε επανεκκινηση, μπηκε κανονικα στα windows χωρις προβλημα αλλα μετα απο λιγη ωρα κολλαει λες και θελει format.

Δημοσ.

Οχι απο αυτο το site .

Οταν ξεκιναει ο υπολογιστης, πατησα το f8 και επελεξα το repair your computer . Με ρωτησε καποια στιγμη αν θελω να κανω restore και ειπα οχι . Το αφησα περιπου 20 λεπτα και εκανε επανεκκινηση, μπηκε κανονικα στα windows χωρις προβλημα αλλα μετα απο λιγη ωρα κολλαει λες και θελει format.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...