Προς το περιεχόμενο

Προτασεις για αγορα λαπτοπ?

bohemian83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! :-)

Ο λαπτοπ που εχω εδω και 4 χρονια ειναι πλεον εξαιρετικα δυσχρηστος καθως εχει προβληματα με την μπαταρια του, το βυσμα του μετασχηματιστη, παμπολλες γκρι γραμμες στην οθονη που δυσκολευουν αφανταστα το διαβασμα κτλ κτλ. Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα λαπτοπ 15', με 4GB RAM, 300+ GB σκληρο, μεχρι 850 ευρω. Η χρηση του θα ειναι για ιντερνετ, μουσικη και ταινιες και διαφορα παιχνιδια του τυπου Paradox (δλδ με απαιτησεις στον επεξεργαστη κυριως) καθως και μερικοι εξομοιωτες (FSX και Falcon4 κυριως, αλλα σε μετρια setting γραφικων).

Δημοσ.

Ο λαπτοπ που εχω εδω και 4 χρονια ειναι πλεον εξαιρετικα δυσχρηστος καθως εχει προβληματα με την μπαταρια του, το βυσμα του μετασχηματιστη, παμπολλες γκρι γραμμες στην οθονη που δυσκολευουν αφανταστα το διαβασμα κτλ κτλ. Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα λαπτοπ 15', με 4GB RAM, 300+ GB σκληρο, μεχρι 850 ευρω. Η χρηση του θα ειναι για ιντερνετ, μουσικη και ταινιες και διαφορα παιχνιδια του τυπου Paradox (δλδ με απαιτησεις στον επεξεργαστη κυριως) καθως και μερικοι εξομοιωτες (FSX και Falcon4 κυριως, αλλα σε μετρια setting γραφικων).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μετα απο λιγο ψαξιμο, κατεληξα μεταξυ 2 laptop γυρω στα 1000 ευρω. Επειδη θελω να εχουν i7 επεξεργαστη πανω οι επιλογες ηταν περιορισμενες.

Ο ενας ειναι ο HP Pavillion dv6-2106ea και ο δευτερος ο Lenovo IdeaPad Y550P-3.

O Lenovo εχει καλυτερη καρτα γραφικων μεν αλλα διαβασα οτι δεν εχει πολυ καλο mousepad. Απο την αλλη ο HP ειναι HP αλλα διαβασα οτι δεν εχει και πολυ καλη battery life. Εχει καποιος αυτα τα laptop για να με βοηθησει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...