Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά platters σκληρού δίσκου

jdoumas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα δει μια διαφημιση απο ενα site που εκανε αποκατασταση προβληματων οπως το δικο σου... και ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΝ οτι εχουν cleanroom.... θα μπορουσες να το πας εκει ή να κανεις καποια συμφωνια μαζι τους για να χρησιμοποιησεις το χωρο τους (δε ξερω αν θα σε αφηναν)

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα με αφήσουν... Η ανάκτηση στοιχίζει γύρω στο 1000αρικο... Με τα χρήματα αυτά κάνουν και απόσβεση του εξοπλισμού τους..

Δημοσ.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα με αφήσουν... Η ανάκτηση στοιχίζει γύρω στο 1000αρικο... Με τα χρήματα αυτά κάνουν και απόσβεση του εξοπλισμού τους..

Δημοσ.

Τι να σου πω.... απλως ειναι κριμα να κανεις ολον αυτο το κοπο και τα εξοδα κι ενας κοκκος σκονης να σου καταστρεψει τη δουλεια

Δημοσ.

Τι να σου πω.... απλως ειναι κριμα να κανεις ολον αυτο το κοπο και τα εξοδα κι ενας κοκκος σκονης να σου καταστρεψει τη δουλεια

Δημοσ.
για πόσα γίγα μιλάς?

τι προβλημα παιζει ακριβως?

δεν στο διαβαζει, δεν αναβει καν?

250GB... Μετά από πτώση ακούγεται το χαρακτηριστικό click of death :mad:

---------- Προσθήκη στις 20:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:15 ----------

Ελπίζω όμως να μάθω αρκετά πράγματα από όλη τη διαδικασία!

Τα δεδομένα τα έχω "ξεγράψει"...

Δημοσ.
για πόσα γίγα μιλάς?

τι προβλημα παιζει ακριβως?

δεν στο διαβαζει, δεν αναβει καν?

250GB... Μετά από πτώση ακούγεται το χαρακτηριστικό click of death :mad:

---------- Προσθήκη στις 20:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:15 ----------

Ελπίζω όμως να μάθω αρκετά πράγματα από όλη τη διαδικασία!

Τα δεδομένα τα έχω "ξεγράψει"...

Δημοσ.

τον έχεις ανοιξει η ακόμα?

σε ενδιαφέρει να τα πάρεις?

αν ναι, ποσα περιπου θες να πάρεις, θυμασαι ακριβώς που ήταν γραμμένα?

Δημοσ.

Δημοσ.

Εχει ήδη ανοιχθεί... Ημουν περίεργος! :devil:

Μεταμόσχευση δεν έχω κάνει ακόμα... Ψάχνω τον τρόπο και γι' αυτό ζητάω εμπειρίες στο forum!

Εχεις καμμιά ιδέα?

Δημοσ.

Εχει ήδη ανοιχθεί... Ημουν περίεργος! :devil:

Μεταμόσχευση δεν έχω κάνει ακόμα... Ψάχνω τον τρόπο και γι' αυτό ζητάω εμπειρίες στο forum!

Εχεις καμμιά ιδέα?

Δημοσ.

καλή φάση

Υπάρχει τρόπος να πάρεις τα δεδομένα σου με χαμηλό κόστος (το εχω δοκιμάσει 2-3 φορές με επιτυχία)

απαραίτητη προυπόθεση, να ΜΗΝ βάλει χέρι άτομο που δεν ξέρει (πόσο μάλλον να του κάνει και εγχείρηση)

σαγιονάρα μαγαζάκι....

Δημοσ.

καλή φάση

Υπάρχει τρόπος να πάρεις τα δεδομένα σου με χαμηλό κόστος (το εχω δοκιμάσει 2-3 φορές με επιτυχία)

απαραίτητη προυπόθεση, να ΜΗΝ βάλει χέρι άτομο που δεν ξέρει (πόσο μάλλον να του κάνει και εγχείρηση)

σαγιονάρα μαγαζάκι....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...