Προς το περιεχόμενο

overclock σε q8200 ....

mitsakhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδεία λέω να ανεβάσω τον επεξεργαστή μου καμια 3ghz με την asus p5e

ποσό vcore και dram voltage λέτε να χρειαστώ ? έχω 4gb kingstom hyperx ευχαριστώ :-)

έδωσα 1.300 άλλα στα windows λέει 1.264..... να δώσω ακόμη ?

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλησπέρα παιδεία λέω να ανεβάσω τον επεξεργαστή μου καμια 3ghz με την asus p5e

ποσό vcore και dram voltage λέτε να χρειαστώ ? έχω 4gb kingstom hyperx ευχαριστώ :-)

έδωσα 1.300 άλλα στα windows λέει 1.264..... να δώσω ακόμη ?

Δημοσ.

η p5e με το original bios εχει τραγικο vdroop. ( αν θες περνα της rampage ) , το ποσο ρευμα θα χρειαστεις δεν μπορει να στο πει κανενας μιας κ καθε κομματι ειναι διαφορετικο . τα 4 gb ddr2 ειναι 2 χ 2 η 4 χ 1 ? γτ στην δευτερη περιπτωση θα θες πιο πολυ ρευμα στον north .

ξεκινα με pll στο 1,54

κ termination στο ~ +- 1,30 κ βλεπεις . τι vid εχει το cpu σου?

Δημοσ.

η p5e με το original bios εχει τραγικο vdroop. ( αν θες περνα της rampage ) , το ποσο ρευμα θα χρειαστεις δεν μπορει να στο πει κανενας μιας κ καθε κομματι ειναι διαφορετικο . τα 4 gb ddr2 ειναι 2 χ 2 η 4 χ 1 ? γτ στην δευτερη περιπτωση θα θες πιο πολυ ρευμα στον north .

ξεκινα με pll στο 1,54

κ termination στο ~ +- 1,30 κ βλεπεις . τι vid εχει το cpu σου?

Δημοσ.

vid εχει 1.172 νομίζω και ραμ 2 χ 1 γβ και 1 χ2 γβ .....

έβαλα της ρύθμισής που είπες και τώρα θα κάνω ένα occt .... είναι καλά 1.288 vcore για 431 fsb ;

έτρεξα occt και μια χαρά νομίζω ότι είμαι οκ .... 20 λεπτά φτάνουν η θέλει πιο πολλή ?

cpu-z

Δημοσ.

vid εχει 1.172 νομίζω και ραμ 2 χ 1 γβ και 1 χ2 γβ .....

έβαλα της ρύθμισής που είπες και τώρα θα κάνω ένα occt .... είναι καλά 1.288 vcore για 431 fsb ;

έτρεξα occt και μια χαρά νομίζω ότι είμαι οκ .... 20 λεπτά φτάνουν η θέλει πιο πολλή ?

cpu-z

Δημοσ.

το fsb δεν εχει σχεση με το vcore,εχει σχεση με το northbridge κ το fsb termination .καλα ειναι τα 20 λεπτα αλλα θα προτεινα καλυτερα 20 - 30 λεπτα σε linx η intel burn test . τις μνημες ποσο τις εχεις ? προσπαθησε κ με πιο λιγο ρευμα .

edit ποια ειναι η μνημη της micron ?

Δημοσ.

το fsb δεν εχει σχεση με το vcore,εχει σχεση με το northbridge κ το fsb termination .καλα ειναι τα 20 λεπτα αλλα θα προτεινα καλυτερα 20 - 30 λεπτα σε linx η intel burn test . τις μνημες ποσο τις εχεις ? προσπαθησε κ με πιο λιγο ρευμα .

edit ποια ειναι η μνημη της micron ?

Δημοσ.

που να δώσω ρεύμα ? η μνήμη μικρόν είναι 2 gb

πάντως τώρα είμαι stable νομίζω και είναι ικανοποιητικό γρήγορο το πσ

Δημοσ.

που να δώσω ρεύμα ? η μνήμη μικρόν είναι 2 gb

πάντως τώρα είμαι stable νομίζω και είναι ικανοποιητικό γρήγορο το πσ

Δημοσ.

προσπαθησε κ με πιο λιγο vcore ελεγα . κ πιο πολυ ωρα στα τεστ για να εισαι 100 % σιγουρος . ποια ακριβως ειναι η μνημη?

Δημοσ.

προσπαθησε κ με πιο λιγο vcore ελεγα . κ πιο πολυ ωρα στα τεστ για να εισαι 100 % σιγουρος . ποια ακριβως ειναι η μνημη?

Δημοσ.

τυχέα βρήκα αυτό http://www.tcmagazine.com/tcm/news/hardware/29485/micron-readies-2gb-ddr2-memory-oak-trail-atom-powered-devices λες να βάλω και άλλο vcore

παρόλο που είμαι stable..?

Δημοσ.

τυχέα βρήκα αυτό http://www.tcmagazine.com/tcm/news/hardware/29485/micron-readies-2gb-ddr2-memory-oak-trail-atom-powered-devices λες να βάλω και άλλο vcore

παρόλο που είμαι stable..?

Δημοσ.

οχι δεν χρειαζεται , αλλα εισαι 100% stable? τρεξε ενα linx η intel burn test για μισση ωρα κ εισαι οκ . κ αν μπορεις μειωσε το vcore. οσο ποιο λιγο τοσο πιο καλα .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...