theofanis20 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μου αρέσει να δοκιμάζω πολλά λειτουργικά γι’ αυτό και στον υπολογιστή μου έχω εγκατεστημένο dual-boot με Windows XP & 7.Πρόσφατα εγκατέστησα και τη διανομή Linux Ubuntu από περιέργεια. Το θέμα μου ήταν ότι μετά την εγκατάσταση κάθε φορά που ήθελα να φορτώσω τα Seven έπρεπε να πηγαίνω κάτω στην επιλογή που μου εμφάνιζε ο loader των Linux και μετά να τα επιλέγω από τον 7-loader.Επειδή όμως μου φαίνονταν κάπως κουραστικό όλο αυτό αποφάσισα να διαγράψω το partition των Linux με το Acronis Dick Director και με το σκεπτικό ότι έτσι θα διαγραφεί και ο loader τους. Τώρα όμως κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή, μου εμφανίζει πρόβλημα χωρίς να μπορώ να μπω στον 7-loader και κατά συνέπεια στα Windows.Γι’ αυτό τώρα θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να θέσω ξανά αυτόν τον loader ως αρχικό και να σβήσει αυτός τον Linux χωρίς να κάνω επανεγκατάσταση τα Windows.
theofanis20 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μου αρέσει να δοκιμάζω πολλά λειτουργικά γι’ αυτό και στον υπολογιστή μου έχω εγκατεστημένο dual-boot με Windows XP & 7.Πρόσφατα εγκατέστησα και τη διανομή Linux Ubuntu από περιέργεια. Το θέμα μου ήταν ότι μετά την εγκατάσταση κάθε φορά που ήθελα να φορτώσω τα Seven έπρεπε να πηγαίνω κάτω στην επιλογή που μου εμφάνιζε ο loader των Linux και μετά να τα επιλέγω από τον 7-loader.Επειδή όμως μου φαίνονταν κάπως κουραστικό όλο αυτό αποφάσισα να διαγράψω το partition των Linux με το Acronis Dick Director και με το σκεπτικό ότι έτσι θα διαγραφεί και ο loader τους. Τώρα όμως κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή, μου εμφανίζει πρόβλημα χωρίς να μπορώ να μπω στον 7-loader και κατά συνέπεια στα Windows.Γι’ αυτό τώρα θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να θέσω ξανά αυτόν τον loader ως αρχικό και να σβήσει αυτός τον Linux χωρίς να κάνω επανεγκατάσταση τα Windows.
firewalker Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Αρχικά ποιο boot loader χρησιμοποιούσες; Των 7 ή των Xp;
firewalker Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Αρχικά ποιο boot loader χρησιμοποιούσες; Των 7 ή των Xp;
theofanis20 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Χρησημοποιούσα των loader των Windows 7
theofanis20 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Χρησημοποιούσα των loader των Windows 7
firewalker Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω. Περιγράφει πως γίνεται η επαναφορά του boot loader των 7. http://windows7themes.net/how-to-fix-mbr-in-windows-7.html
firewalker Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω. Περιγράφει πως γίνεται η επαναφορά του boot loader των 7. http://windows7themes.net/how-to-fix-mbr-in-windows-7.html
theofanis20 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 firewalker σε ευχαριστω πολυ ακουλουθησα τις οδηγειες και ελυσα το προβλημα μου
theofanis20 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 firewalker σε ευχαριστω πολυ ακουλουθησα τις οδηγειες και ελυσα το προβλημα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.