nikkeii Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Γεια χαρα. Ειχα ενα σκληρο δισκο ο οποιος μου παρουσιασε προβληματα και αναγκαστηκα να παρω ενα καινουργιο. Εβγαλα τον παλιο και εβαλα τον καινουργιο ακριβως με τις ιδιες συνδεσεις. Ανοιξα τον υπολογιστη πηγα στο storage και μου ειπε αν θελω να τον κανω MBR η GPT. Επελεξα το δευτερο, βρηκε κανονικα τον δισκο, εκανα new simple volume, μετα format και στο τελος μου ειπε οτι ο δισκος ειναι ετοιμος μονο που βλεπει οτι ειναι 32mb(!) ενω ειναι 1Tb. Τι συμβαινει?
nikkeii Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Γεια χαρα. Ειχα ενα σκληρο δισκο ο οποιος μου παρουσιασε προβληματα και αναγκαστηκα να παρω ενα καινουργιο. Εβγαλα τον παλιο και εβαλα τον καινουργιο ακριβως με τις ιδιες συνδεσεις. Ανοιξα τον υπολογιστη πηγα στο storage και μου ειπε αν θελω να τον κανω MBR η GPT. Επελεξα το δευτερο, βρηκε κανονικα τον δισκο, εκανα new simple volume, μετα format και στο τελος μου ειπε οτι ο δισκος ειναι ετοιμος μονο που βλεπει οτι ειναι 32mb(!) ενω ειναι 1Tb. Τι συμβαινει?
STORM1978 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 ξαναπανε στο storage ξανακανε single volume τον σκληρο και επελεξε MBR. φορματ μετα και μπες στα windows. κοιτα και αυτο http://en.wikipedia.org/wiki/GUID_Partition_Table οταν ζητησει να βαλεις το μεγιστο μεγεθος θα βαλεις οσο ειναι ο σκληρος περιπου 960000 mb.
STORM1978 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 ξαναπανε στο storage ξανακανε single volume τον σκληρο και επελεξε MBR. φορματ μετα και μπες στα windows. κοιτα και αυτο http://en.wikipedia.org/wiki/GUID_Partition_Table οταν ζητησει να βαλεις το μεγιστο μεγεθος θα βαλεις οσο ειναι ο σκληρος περιπου 960000 mb.
nikkeii Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Λυθηκε. Απλα τον ανοιξα, τον ξεσυνδεσα, τον ξανασυνδεσα και τωρα βλεπει 931,51ΜΒ. Ευχαριστω anyway.
nikkeii Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Λυθηκε. Απλα τον ανοιξα, τον ξεσυνδεσα, τον ξανασυνδεσα και τωρα βλεπει 931,51ΜΒ. Ευχαριστω anyway.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.