Προς το περιεχόμενο

δεν τρεχει η σύνδεση στα 7ρια ενω στα ΧΡ τρέχει....

kiss11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας :-)

Αντιμετωπίζω ένα παράξενο πρόβλημα..... έχω αυτήν την σύνθεση …..

Μ/Β: Gigabyte GA-MA78GM-S2H

CPU: ATHLON 64x2 4850E 2,5Ghz

RAM: CRUCIAL BALLISTIX 2x1GB (800Mhz)

HDD: WD WD5000AAKS 500GB SATA2 (πρόσφατα έβαλα ακόμη ένα δίσκο 700 gb. )

POWER SUPPLY: ENERMAX 425WATT MODU 82+

DVD-RW: NEC 7203S

Αξίζει να σας πω ότι και τα δυο win είναι…… «μαϊμού» (άλλωστε ο υπολογιστής είναι οικιακός)

Ο γιος μου ηλικίας 15 χρονών δεν μπορεί να μπει σε μια ιστοσελίδα για να παίξει….συγκεκριμένα

στο ιντερνετ στα XP μπαίνω πολύ γρήγορα και στον explorer και στον mοzilla σε ένα απλό παιχνίδι ιστοσελίδας (ikariam) ενώ στα 7ρια η ιστοσελίδα κυριολεκτικά σέρνεται και δεν βγάζει τα γραφικά ή τα βγάζει πολύ αργά!!!!!! τι φταίει;;;;; Ο γιος μου μουρμουρίζει με τα 7ρια!πως μπορούμε να τρέχουν όπως στα ΧP!!κάποια βοήθεια στον ταλαιπωρημένο πατέρα;;;;;!!!:fear:

δεν γνωρίζω καλά από υπολογιστές και έχω ανχωθει πολύ…..

προσέχω όταν κανω αναβαθμίσεις να μην βάλω αυτό που βλέπει αν τα win είναι γνήσια ή όχι…….

κάποια βοήθεια σας παρακαλώ :fear::fear:

Δημοσ.

Γεια σας :-)

Αντιμετωπίζω ένα παράξενο πρόβλημα..... έχω αυτήν την σύνθεση …..

Μ/Β: Gigabyte GA-MA78GM-S2H

CPU: ATHLON 64x2 4850E 2,5Ghz

RAM: CRUCIAL BALLISTIX 2x1GB (800Mhz)

HDD: WD WD5000AAKS 500GB SATA2 (πρόσφατα έβαλα ακόμη ένα δίσκο 700 gb. )

POWER SUPPLY: ENERMAX 425WATT MODU 82+

DVD-RW: NEC 7203S

Αξίζει να σας πω ότι και τα δυο win είναι…… «μαϊμού» (άλλωστε ο υπολογιστής είναι οικιακός)

Ο γιος μου ηλικίας 15 χρονών δεν μπορεί να μπει σε μια ιστοσελίδα για να παίξει….συγκεκριμένα

στο ιντερνετ στα XP μπαίνω πολύ γρήγορα και στον explorer και στον mοzilla σε ένα απλό παιχνίδι ιστοσελίδας (ikariam) ενώ στα 7ρια η ιστοσελίδα κυριολεκτικά σέρνεται και δεν βγάζει τα γραφικά ή τα βγάζει πολύ αργά!!!!!! τι φταίει;;;;; Ο γιος μου μουρμουρίζει με τα 7ρια!πως μπορούμε να τρέχουν όπως στα ΧP!!κάποια βοήθεια στον ταλαιπωρημένο πατέρα;;;;;!!!:fear:

δεν γνωρίζω καλά από υπολογιστές και έχω ανχωθει πολύ…..

προσέχω όταν κανω αναβαθμίσεις να μην βάλω αυτό που βλέπει αν τα win είναι γνήσια ή όχι…….

κάποια βοήθεια σας παρακαλώ :fear::fear:

Δημοσ.

Προφανώς στα Win7 κάτι έχεις κολλήσει και σου καθυστερεί τον υπολογιστή γιατί σου καταναλώνει πόρους. Antivirus εχεις; Είναι ενεργό και ενημερωμένο; Εγω το πρώτο που θα κοιτούσα θα ήταν να δω αν έχω ιό.

Δημοσ.

Προφανώς στα Win7 κάτι έχεις κολλήσει και σου καθυστερεί τον υπολογιστή γιατί σου καταναλώνει πόρους. Antivirus εχεις; Είναι ενεργό και ενημερωμένο; Εγω το πρώτο που θα κοιτούσα θα ήταν να δω αν έχω ιό.

Δημοσ.

Εχεις-δεν έχεις ένα σκανάρισμα είναι απαραίτητο. Κατεβασε κάποιο antimalware και ελεγξε τον υπολογιστή σου. Όλο και κάτι θα βρεις. Κατα 99% είναι αυτό το πρόβλημά σου. Ψάξε στο forum να δεις ποιο προγραμμα προτείνουν οι συμφορουμίτες και κατέβασε το.

Δημοσ.

Εχεις-δεν έχεις ένα σκανάρισμα είναι απαραίτητο. Κατεβασε κάποιο antimalware και ελεγξε τον υπολογιστή σου. Όλο και κάτι θα βρεις. Κατα 99% είναι αυτό το πρόβλημά σου. Ψάξε στο forum να δεις ποιο προγραμμα προτείνουν οι συμφορουμίτες και κατέβασε το.

Δημοσ.

Στις υπόλοιπες ιστοσελίδες πως πάει από θέμα ταχύτητας ;Ποιον browser χρησιμοποιείς στα 7; Έχεις περάσει τα απαραίτητα plug-ins όπως το adobe flash player;

Δημοσ.

Στις υπόλοιπες ιστοσελίδες πως πάει από θέμα ταχύτητας ;Ποιον browser χρησιμοποιείς στα 7; Έχεις περάσει τα απαραίτητα plug-ins όπως το adobe flash player;

Δημοσ.

στις ιστοδελιδες πχ in.gr παει αρκετά καλά

σε αυτην την ιστοσελιδα ....σερνετε!!!!!!

τωρα σας γράφω απο αλλο υπολογιστή γιατί ειμαι στην δουλειά...

τι συμένει antimalware και σκανάρισμα τι κάνει;;;;;

μια φορά στις τοσες το σκαναρω με το F-Secure δεν κανει δουλειά;;;;

Δημοσ.

στις ιστοδελιδες πχ in.gr παει αρκετά καλά

σε αυτην την ιστοσελιδα ....σερνετε!!!!!!

τωρα σας γράφω απο αλλο υπολογιστή γιατί ειμαι στην δουλειά...

τι συμένει antimalware και σκανάρισμα τι κάνει;;;;;

μια φορά στις τοσες το σκαναρω με το F-Secure δεν κανει δουλειά;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...